Maestru de Asistență Socială

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Maestrul online de asistență socială (MSW) al Utica College este singurul program în asistență socială clinică din țară care se bazează pe teorii, valori și abilități de recuperare, pregătind studenții să promoveze demnitatea, autonomia și sănătatea mintală în rândul diverselor populații și să construiască mai mult societate umană din lume în general. În acest program complet online, veți învăța cum să dezvoltați soluții inovatoare pentru probleme complexe de sănătate mintală și sociale. Programa este construită pentru a fi o pregătire clinică riguroasă, dar flexibilă, care vă permite să vă mențineți un echilibru confortabil între viață, viață și familie, în timp ce vă urmăriți obiectivele academice și profesionale. Absolvenții programului vor fi pregătiți să participe la examenele de licențiere ale statelor lor.

Programul online MSW nu are cerințe de rezidență și poate fi finalizat 100% online în doar 24-32 de luni. Programul nostru de 60 de ore de credit include cursuri de practică bazată pe traume, interviuri motivaționale, teorii psihodinamice și terapii cognitiv-comportamentale. Chiar și cursurile de cercetare și politici sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de practicant în sănătate mintală.

Deoarece programa a fost dezvoltată de profesori care sunt educatori și practicanți cu experiență în servicii profesionale de asistență socială și recuperare, cursurile de practică integrează teoria recuperării cu teoriile tradiționale ale asistenței sociale clinice, pregătind în mod unic asistenții sociali clinici pentru a promova sănătatea mintală la indivizi, familii și grupuri.

Scopul nostru este de a instrui asistenții sociali pentru a fi clinici excelenți, astfel încât veți absolvi cu o apreciere mai profundă a lungii călătorii spre creștere în voi și în ceilalți. Aflați mai multe despre programul MSW online al Utica College.

Ultima actualizare Ian 2021

Despre facultate

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and docto ... Citeste mai mult

Utica College, founded in 1946, is a comprehensive private institution located in upstate central New York. The College offers regionally accredited online certificates, bachelors, masters, and doctoral degrees in healthcare, cybersecurity, financial crime, nursing, physical therapy, business, criminal justice, and data science. All courses are taught by credentialed, highly experienced faculty with significant and ongoing accomplishments in their respective fields. Citește mai puţin