Cu o diplomă de masterat de educație specială online de la Saint Mary's, veți dezvolta o abordare incluzivă de predare care merge mai departe pentru a ajuta elevii să-și atingă întregul potențial. Explorați modalitățile de a elimina barierele pentru studenții cu nevoi speciale și de a învăța cum să dezvoltați un program individualizat de educație pentru a le sprijini. De asemenea, aflați cum să vă personalizați mai eficient instruirea pentru a vă întâlni pe elevi la nivelul lor de calificare.

Această diplomă de masterat online în învățământul special vă pregătește să lucrați cu studenții care primesc servicii de educație specială pentru dizabilități specifice de învățare, copii din spectrul autismului și / sau cu tulburări emoționale sau comportamentale.

Dacă doriți să aflați mai multe despre programul de studii universitare de masterat online din Saint Mary, completați formularul pentru a solicita mai multe informații.

Notă: studenții care trăiesc și muncesc în Minnesota pot alege să completeze cerințele suplimentare pentru a fi eligibili pentru a obține o licență de învățământ specială în Minnesota în domeniile: dizabilități specifice de învățare (LD), tulburări emoționale sau comportamentale (EBD) și / tulburare (ASD).

Program predat în:
Engleză

Vezi 11 mai multe cursuri de la Saint Mary's University of Minnesota Online »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă