Universitatea Queens din Charlotte's Master Online de Administrare a Sănătății oferă un curriculum aplicat construit pe practicile de afaceri universale și conducerea principială tradusă în mediul medical. Această abordare hands-on vă dezvoltă expertiza în afaceri, abilități de gândire critică și competențe manageriale, astfel încât să puteți face față provocărilor și schimbărilor sistemului complex de asistență medicală. Conducerea dvs. poate contribui la organizații mai eficiente, la comunități mai sănătoase și la pacienți mai fericiți.

Acreditare și clasare

Universitatea din Queens este clasată pe locul 22 în sud-est de US News și World Report .

Programul online poate fi finalizat în doar 24 de luni și este ideal pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Accentul puternic pus de curs la învățământul aplicat înseamnă că puteți lua abilitățile pe care le învățați și le puteți aplica imediat în sarcinile de zi cu zi, astfel încât să puteți începe să faceți o diferență imediat. Veți învăța să:

  • Evaluați și îmbunătățiți politicile existente și implementați noi procese pentru eficientizarea operațiunilor.
  • Evaluați cheltuielile și furnizați recomandări de economisire a costurilor.
  • Adaptați procedurile ca răspuns la reglementările de stat și federale privind asistența medicală.
  • Elaborați planuri strategice pentru spitale și centre de ambulatoriu.
  • Găsiți eficiența organizațională pentru îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a sănătății generale în cadrul comunității.

Vizualizări online despre cariera MHA

În 2015, salariul mediu median pentru managerii de servicii de sănătate a fost de 94.500 de dolari, iar experții prevăd 9.8 milioane de noi locuri de muncă în domeniul sănătății până în 2024.
- Biroul american de statistică a muncii

De ce elevii aleg Queens Online MHA?

Expert practică facultate. Instructorii din MHA online din Queens sunt profesioniști experimentați și experți în domeniul asistenței medicale. Veți câștiga informații din lumea reală din partea profesioniștilor de astăzi.

Calitate, educație accesibilă. Universitatea Queens din Charlotte vă oferă un program MHA de calitate la un punct de preț accesibil, astfel încât să puteți pune obiectivele carierei la îndemâna dumneavoastră.

O misiune de inspirație. Studenții online MHA sunt pregătiți nu numai pentru a reuși în afaceri, ci și pentru a trăi în mod intenționat ajutând la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților și a comunității.

Cadrul pentru MHA online se bazează pe competențele de bază evidențiate de Colegiul American al Directorilor de Sănătate (ACHE).

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Queens University of Charlotte Online »

Ultima actualizare Aprilie 16, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Duration
24 luni
Part time
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare