Maestru al Administrației Sănătății

Generalități

Programul de descriere

Universitatea Queens din Charlotte's Master Online de Administrare a Sănătății oferă un curriculum aplicat construit pe practicile de afaceri universale și conducerea principială tradusă în mediul medical. Această abordare hands-on vă dezvoltă expertiza în afaceri, abilități de gândire critică și competențe manageriale, astfel încât să puteți face față provocărilor și schimbărilor sistemului complex de asistență medicală. Conducerea dvs. poate contribui la organizații mai eficiente, la comunități mai sănătoase și la pacienți mai fericiți.

Acreditare și clasare

Universitatea Queens este clasată pe locul 13 în sud-est de US News și World Report .

Programul online poate fi finalizat în doar 24 de luni și a fost conceput pentru cei cu cel puțin doi ani de experiență în asistență medicală. Accentul puternic al fiecărui curs pe învățarea aplicată înseamnă că puteți lua abilitățile pe care le învățați și le puteți aplica imediat în sarcinile de zi cu zi, astfel încât să puteți începe să faceți diferența imediat. Veți învăța să:

  • Evaluați și îmbunătățiți politicile existente și implementați noi procese pentru eficientizarea operațiunilor.
  • Evaluați cheltuielile și furnizați recomandări de economisire a costurilor.
  • Adaptați procedurile ca răspuns la reglementările de stat și federale privind asistența medicală.
  • Elaborați planuri strategice pentru spitale și centre de ambulatoriu.
  • Găsiți eficiența organizațională pentru îmbunătățirea îngrijirii pacienților și a sănătății generale în cadrul comunității.

Vizualizări online despre cariera MHA

În 2015, salariul mediu median pentru managerii de servicii de sănătate a fost de 94.500 de dolari, iar experții prevăd 9.8 milioane de noi locuri de muncă în domeniul sănătății până în 2024.
- Biroul american de statistică a muncii

De ce elevii aleg Queens Online MHA?

Expert practică facultate. Instructorii din MHA online din Queens sunt profesioniști experimentați și experți în domeniul asistenței medicale. Veți câștiga informații din lumea reală din partea profesioniștilor de astăzi.

Calitate, educație accesibilă. Universitatea Queens din Charlotte vă oferă un program MHA de calitate la un punct de preț accesibil, astfel încât să puteți pune obiectivele carierei la îndemâna dumneavoastră.

O misiune de inspirație. Studenții online MHA sunt pregătiți nu numai pentru a reuși în afaceri, ci și pentru a trăi în mod intenționat ajutând la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților și a comunității.

Cadrul pentru MHA online se bazează pe competențele de bază evidențiate de Colegiul American al Directorilor de Sănătate (ACHE).

Ultima actualizare Oct 2019

Despre facultate

The Queens University of Charlotte was founded in 1857 on devotion to serving students and has brought that same devotion to its online community with an innovative online learning system, personalize ... Citeste mai mult

The Queens University of Charlotte was founded in 1857 on devotion to serving students and has brought that same devotion to its online community with an innovative online learning system, personalized student support, and the same faculty that teach in the campus programs. Citește mai puţin