Maestru on-line de gradul științei în justiție penală

Generalități

Programul de descriere

Masterat online de Science în Justiție penală

Domeniul de Justiție penală centre privind controlul comportamentului criminal în menținerea ordinii publice. Acesta include funcțiile principale de aplicare a legii, urmărire, judecată, corecții, infractorii minori, dovezi de manipulare, cercetarea la fața locului și a responsabilităților asociate. În plus, ea se referă la management sigur, păstrarea în condiții de siguranță, și controlul deținuților comise la închisoare sau arest închisoare, care trebuie să fie efectuate în mod uman, în conformitate cu standardele constituționale.

Master of Science în grad de Justiție penală pregătește studenții pentru intrarea și avansarea în cariera de justiție penală legate. Elevii vor dobândi cunoștințe avansate a procesului de sistemul de justiție și de aplicare a legii, de la procedurile de patrulă de poliție, instanțele de judecată, terorismul, știință medico-legale, facilități corecționale și a sistemelor de probațiune și eliberare condiționată.

Potențiale Cariere

Elevii care câștigă un Master of Science în Justiție penală urmeze în mod obișnuit aceste cariere:

 • Detective
 • Manager de corecțiilor ofițerilor
 • Managementul de poliție
 • Justiție penală Profesor
 • Legea federală Executarea Agent

Obiectivele programului

Absolventii acestui program sunt pregătite pentru a asigura conducerea în agențiile și instituțiile din sistemul de justiție penală. După finalizarea cu succes a programului, elevii vor fi dobândit cunoștințele și abilitățile necesare pentru a:

 1. Evaluează studiul științific al criminalității, criminali, procesul de luare a legii, sistemul de justiție penală și tratamentul infractorilor.
 2. Dezvolta o gândire critică, abilități analitice și interpersonale aplicabile probleme din lumea reală.
 3. Implementa solutii inovatoare pentru aplicarea legii, de urmărire penală, precum și de gestionare și administrare a activităților de justiție penală legate.
 4. Dezvoltarea calificările pentru a avansa în funcții administrative și manageriale în industria de justiție penală sau domenii conexe.
 5. Aplicați cercetare avansată în colectarea, analizarea și raportarea de informații legate de justiție penală și de date empirice.
 6. Dezvolte o înțelegere avansată a practicilor etice și de profesionalism în care se aplică în domeniul justiției penale.
 7. Dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor pentru a identifica si implementa solutii la problemele cu care se confruntă practicienii în domeniile justiției penale.
1
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Citeste mai mult

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Citește mai puţin