Maestru on-line de gradul științei în domeniul tehnologiei informației (IT)

Generalități

Programul de descriere

Masterat online de Science în Tehnologia Informației (IT)

Toate organizațiile de astăzi se bazează pe calculator și tehnologia informației a desfășura o activitate și să opereze mai eficient. Tehnologia informației (IT) proiecte sunt în general conduse de manageri care au o înțelegere a conceptelor care stau la baza de afaceri și nevoile, cerințele utilizatorilor finali și părțile interesate, precum și o înțelegere a tehnologiilor necesare pentru a răspunde cerințelor.

ALU Master of Science în Tehnologia Informației (MSIT) program se pregătește studenții pentru cariere de nivel mediu în domeniul tehnologiei informației. Programul Acesta oferă fundamentul pentru studenții care doresc să dobândească un nivel înalt de cunoștințe de la o bază largă de concepte și competențe informatice și științei informații pentru a crea soluții la problemele contemporane în informatică și de gestionare a informațiilor. Comporable la un MBA in IT, elevii vor dobândi cunoștințele și competențele critice actuale si necesare pentru a integra inginerie software, programare, dezvoltarea bazei de date, Internet și de gestionare a informațiilor.

Obiectivele programului

Programul echipează studenții cu MSIT abilități tehnice fundamentale cuplate cu principiile tehnologia informației furnizor-neutru, inclusiv comunicații de date, dezvoltarea intranet și management de proiect.

În cadrul programului, studentul va:

  • Descoperiți o fundație de lucru a tehnologiilor necesare în scopul de a utiliza în mod eficient tehnologia informației pentru diferite tipuri de aplicatii.
  • Aplicați competențe în analiză și proiectare a diferitelor sisteme necesare pentru a gestiona proiecte de dezvoltare sistem de informare.
  • Dezvolta capacitatea de a planifica, organiza și gestiona tehnologie, oameni și resurse.
  • Descoperiți capacitatea de a controla procesele de îmbunătățire a calității, fiabilității, și productivitate.
  • Perfecționa abilitățile de management al resurselor umane, inclusiv modul de a face cu dezvoltarea unui loc de muncă în schimbare pentru a atinge obiectivele organizaționale.
  • Aplicați rezolvarea problemelor și abilități de gândire creatoare.
1
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Citeste mai mult

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Citește mai puţin