Maestru on-line executiv in Hospitality Management & turism

Generalități

Programul de descriere

Programe de masterat în Ospitalitate și Managementul Turismului este special conceput pentru a avansa în cariera de ospitalitate și industria turismului directori ocupat și poate fi completat în întregime online, într-un an. Curriculum-ul este format din zece cursuri dedicate (30 credite) care se bazează pe grade universitare de licență și experiență de muncă de directori din industria ospitalității și turismului în creștere rapidă. Fiecare curs va fi predat de facultate cu înaltă calificare absolvent care au acreditări excelente în universitate de predare, cercetare și servicii pentru industria ospitalității și turismului.

Acest Master Online Executive of Science în Hospitality si Turismului de administrație este un excitant, nou curs de studiu de la renumitul Lester E. Kabacoff Scoala de hotel, Restaurant și Turismului Administratie de la Universitatea din New Orleans. Școala Kabacoff este numit dupa Lester E. Kabacoff, un pionier în industria ospitalității și turismului din New Orleans. Școala a absolvit studenți la nivel de licență în Hospitality Management de peste 30 de ani și are un puternic, industrie cu experiență, și diversă pe plan internațional facultate. Un maestru foarte de succes de Science gradul a fost oferit din 2004 pentru a promova dezvoltarea carierei studenții care sunt interesați în domeniu. Acest program este privit foarte favorabil de către părțile interesate din industrie cu care școala are relații apropiate. Legăturile strânse cu industria a oferit sprijin pentru școala; de la crearea programului nostru de licență în anii 1970 pentru dezvoltarea actuală a Executive masterat on-line de Science ieri. Școala Kabacoff este parte din Colegiul ONU de Business Administration, care este acreditat de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB-International).

Universitatea din New Orleans (ONU) este una dintre cele mai bune instituții ale națiunii pentru învățământul pre-universitar, în conformitate cu Princeton Review. Compania de servicii de educație are școala în noua ediție 2014 de manualul de facultate anual, "cele mai bune colegii 378." New Orleans este unul dintre orasele cele mai fascinante și unice din lume, și la Universitatea din New Orleans este un atribut-cheie în personalitatea sa. Nici un alt oraș oferă același mix extraordinar de istorie, cultură, și a inovării, și nici o altă instituție oferă aceleași oportunități interesante de a învăța și de muncă. Programele noastre de Hallmark, cum ar fi hoteluri, restaurante și Turismului Administrație bazeze pe punctele forte și locația istorice Universității. ONU este acreditat de către Comisie privind Colegiile de Asociația de Sud de colegii și școli (ASC) la licență premiu, absolvent, și grade profesionale.

Costurile programului

Costurile programului pot fi plătite în trei tranșe: - Semestrul (ianuarie): $ 10,999.92 - Semestrul de vară (iunie): $ 5,500.16 - Fall Semestrul (august): $ 10,999.92 Elevii vor fi de așteptat să aibă calculatoare fiabile și echipamente cu internet de mare viteză acces și va fi, de asemenea, responsabil pentru achiziționarea de manuale pentru clasele de cum este necesar.

Ultima actualizare Apr. 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration offers a premiere undergraduate hospitality management education. Our exceptional master’s degree program is the only one ... Citeste mai mult

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration offers a premiere undergraduate hospitality management education. Our exceptional master’s degree program is the only one in the state of Citește mai puţin