Maestru inginerie electrică de stiinta

Generalități

Programul de descriere

Inginerie electrică contemporan este o disciplină larg care cuprinde o gamă largă de activități. O temă comună este utilizarea de energie electrică și electromagnetism pentru producerea, transportul, prelucrarea, depozitarea, transformarea, controlul și de informații și energie. Un aspect la fel de important este interfața umană și rolul indivizilor ca și sursele și destinatarii informațiilor. Ratele la care informațiile sunt transmise gamă astăzi de megabiți pe secundă la gigabiti pe secunda si, in unele cazuri, la fel de mare ca Tbps. Gama de frecvențe pe care aceste procese sunt studiate se extinde de la curent (de exemplu, frecvența zero), pentru cuptor cu microunde și frecvențe optice.

Nevoia de tot mai rapide și mai sofisticate metode de manipulare informații reprezintă o provocare majoră pentru inginer electric. Noi materiale, dispozitive, circuite, sisteme și rețele sunt necesare pentru a construi avansate de comunicații și sistemele de informație de manipulare ale viitorului. Inovații anterioare în inginerie electrică au avut un impact dramatic asupra modului în care lucrăm și trăim: tranzistorul, integrat circuite, calculatoare, sisteme de transmisie prin satelit sisteme de transmisie fibra optica radio și televiziune,, lasere, și Electronica medicala.

Concentrațiile opționale în cadrul programului MS permite elevilor să se concentreze asupra cursuri în următoarele domenii: Inginerie Telecomunicatii, wireless și de comunicații mobile, Lightwave (Photonics) Inginerie, circuite integrate și sisteme, Aparate microelectronice, și multimedia de rețea.

NOU! O opțiune de concentrare in Sisteme de Biologie este acum disponibil.

CURSURI

Elevii trebuie să completeze toate cursuri de bază și electives selectate pentru un total de 30 de puncte de lucru absolvent academice prin intermediul CVN cu un GPA de 2.5 sau mai bine. Toate cerințele de grad trebuie să fie finalizate în termen de 5 ani de la primul curs creditat față de gradul. Aceasta include cursuri în programul de non-grade.

Cerinte: curs

  • Un minim de 15 de puncte de credit trebuie să fie la nivelul de 6000 sau mai mare.
  • Cel puțin 15 de puncte trebuie să fie cursuri de Inginerie Electrica, definite ca cele cu un indicator ELEN sau cursuri comune, care includ Inginerie Electrică (de exemplu, cu identificatori comune, cum ar fi EECS, CSEE, EEME, ECBM, EEBM, si BMEE.
  • Cursurile care vor fi creditate față de gradul SM poate fi luată numai după aprobarea prealabilă a consilierului programului.
  • Anumite cursuri 4000 la nivel nu vor fi creditate față de gradul SM, și nu mai mult de 6 puncte de cercetare pot fi luate pentru credit.

Cursuri opționale:

Până la 3 puncte de credit pentru cursuri postuniversitare aprobate în afara de inginerie si stiinta poate fi permisă.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Citeste mai mult

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Citește mai puţin