Maestru Dezvoltare Resurse Umane

Generalități

Programul de descriere

Dezvoltarea resurselor umane (HRD) este un proces utilizat pentru dezvoltarea talentelor și îmbunătățirea învățării și performanței persoanelor și organizațiilor pentru a le spori competența, eficacitatea și schimbarea.

Practicanții HRD lucrează pentru a maximiza performanța și potențialul în domeniile: instruire, învățare și dezvoltare; îmbunătățirea performanței individuale și organizaționale; și, HRD strategic.

Participanții la program vor învăța abordări inovatoare pentru a aborda provocările contemporane la locul de muncă, inclusiv conducerea, etica, strategia, educația adulților și diversitatea, în timp ce se angajează în cercetare aplicată de înaltă calitate și învățare profesională.

Învățat atât de practicieni, cât și de academicieni, acest program MHRD complet online beneficiază de profesioniștii care lucrează și de lideri care doresc să obțină competențe valoroase, la cerere, care pot fi aplicate în medii de afaceri, non-profit, guvernamentale și educaționale. Cei care doresc să-și avanseze cariera și să câștige expertiză în domeniul HRD pot obține o diplomă avansată de la o instituție foarte respectată, care se află în fruntea profesiei. Acest program include un domeniu opțional de accent în leadershipul atletic.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Clemson University’s College of Education is a transformative leader in systematically improving education, beginning at birth. We train teachers, counselors and leaders for P-12 schools; prepare coun ... Citeste mai mult

Clemson University’s College of Education is a transformative leader in systematically improving education, beginning at birth. We train teachers, counselors and leaders for P-12 schools; prepare counselors to serve in communities; train student affairs practitioners, administrators and faculty to serve in higher education; and prepare training and development specialists for business and industry. But we do even more. We engage tomorrow’s educators in high-quality research and professional learning that will help them make a difference in the world. Citește mai puţin