Maestru de umaniste

Generalități

Programul de descriere

Maestru de Științe Umaniste grad oferă Ai flexibilitate pentru dvs. Real World-succes

Umaniste sunt studiul artelor (inclusiv arte vizuale și muzică), filosofie, literatură, limbă, clasice, religie, și, uneori, subiecte, cum ar fi de comunicații și antropologiei culturale. Este orice domeniu care vorbeste la om starea-ce înseamnă să fii om. Subiecții care se ocupă cu marile intrebari (De ce suntem aici? Ce este arta? Ce este frumusețea? Este un adevăr? Ceea ce ne face oameni?), Sunt esențiale pentru umaniste. Învățați despre Umanistice este să se alăture într-o conversație cu cele mai mari minți încă de la începuturile istoriei înregistrate.

Maestru de Științe Umaniste (MH) program de grad Tiffin University este atât de flexibil și practice, care să conducă la succesul dumneavoastră lumea reală. Programul oferă studii postuniversitare în artele liberale pentru acei studenți care doresc o abordare amplă, interdisciplinară a cunoștințelor.

Programul MH este conceput pentru adulti confruntă cu schimbări de carieră care sunt interesați în explorarea discipline în artele liberale, care furnizează competențe adăugate în gândirea critică, scris de analiză, și de comunicare; pentru adulti care doresc promovare și care au nevoie să completeze educația lor profesională prin creșterea intelectuală continuă; și pentru elevii pe tot parcursul vieții, care caută să satisfacă curiozitatea intelectuală continuă și creativitatea.

Programul integrat MH de studiu are un nucleu de cursuri, cu o perspectivă unificat, tematice necesită studenții pentru a deveni gânditori critice, cu competențe în analiza scris - încă Programul este foarte individualizat, permițându-vă să se concentreze pe zona ta de interes. Această combinație de cursuri de bază și de studiu individualizate vă oferă libertatea de a explora teme mai multe discipline.

Maestrul de program umaniste voinței constă din 35 de ore de credit: 26 va fi în cursurile Tiffin University; și până la 9 ore de credit pot fi transferul, ca opționale sau cursuri cerința zonă echivalente; din alte școli absolvent acreditate (o medie de "B" este necesar pentru a transfera), sau alte Tiffin University cursuri de program de absolvent.

Concentrațiile

Elevii care au interese mai specifice se poate concentra pe o concentrație specifică. Programul Umanistice Tiffin University are concentrații în trei domenii; Art & Visual Media, Comunicare, și limba engleză. O concentrare poate fi declarat în orice moment în timpul programului, atâta timp de 18 de ore de cursuri sunt luate în zona de concentrare.

Art & Visual Media (ART)

Artă și Visual Media iese în Umanistice ca una dintre zonele cele mai clasice de realizare umane. Concentrația în programul nostru analizează condiția umană în arta de la picturile rupestre la mass-media digitale interactive. Obiectul în acest domeniu include cursuri în artă, istoria artei, Film / Cinema, Fotografie, și cultura populară.

Communications (COM)

Elevii cu un interes în comunicare vor fi capabili să se concentreze pe studiul comunicării umane din mai multe perspective. Teoria din spatele Comunicatiilor clasică și Retorică va pune bazele pentru aplicații practice.

Engleză: Literatură și scriere (ENG)

Citirea și analizarea literaturii mare este doar o modalitate de concentrare engleză ajută unul explora ceea ce înseamnă să fii om. Cursurile noastre creative writing, istoriei britanice, teorie literară, și Film Studii / Cinema adauga profunzime și varietate la cursurile de literatură, care să permită studenților să crească în multe domenii.

Oportunități pentru absolvenți MH

Tiffin University MH studenti absolventi pot găsi numeroase oportunități pentru ocuparea forței de muncă într-o varietate de domenii, sau creșterea capacității lor în domeniile lor actuale. Datorită naturii personalizate și individualizate a programului MH, puteți scrie propriul bilet de real succes!

Exemple de tipuri de carieră pentru absolvenți de program MH includ:

  • Federale, statale și locale Agenții, cum ar fi Smithsonian Institution, Biblioteca Congresului,
  • Park Service, muzee, biblioteci, și site-uri istorice
  • Servicii umane Agentii, Grupuri de advocacy, și non-profit Organizatii
  • Arte (Artist, Muzeul Docent, Muzician, compozitor, Fotojurnalistul, Painter)
  • Campanii politice, Strângerea de fonduri \
  • Firmele de avocatură
  • Sisteme Școala publice și private (K-12)
  • Colegii și universități
  • Mass-media, relații publice, jurnalism, cancelarie, istorici, arhivare, & Film
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular pr ... Citeste mai mult

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular programs, many of which are nationally recognized, include homeland security/terrorism; sports and recreation management; communication; and business management, to name a few. Citește mai puţin