Maestru de prevenire a riscurilor la locul de muncă

Generalități

Programul de descriere

100% on-line formiatul. Universitatea a obține oficial Titrarea Francisco de Vitoria University.

Primi titlul oficial de Master of PRL în mai puțin de 1 an cu Universitatea Francisco de Vitoria, 60 ECTS (European Credit Transfer System) 100% online

Obiectivele cursului

Oferi studenților acestui Master în PRL, de formare specializată, care să le permită să îndeplinească funcțiile de tehnician PRL superior, în conformitate cu reglementările stabilite prin Regulamentul serviciilor de prevenire este aprobat.

Maestrul de PRL din Francisco de Vitoria University contine cele trei specialitati stabilite prin lege și care au obținut un raport favorabil de către Agenția Națională de Evaluare a Calității și Acreditare (ANECA), în temeiul Decretului Regal 1393/2007.

Dedicată la ...

Gradul de Master în prevenirea riscurilor profesionale se adresează absolvenților (absolvenți, absolvenți, și ingineri) care doresc să obțină o specializare profesională ca tehnician principal în prevenirea.

Accesul la Master nu este limitată de gradul de origine, cu toate că preferința se va acorda calificări în domenii conexe (Educație tehnică, Științe de Sănătate, Drept, Studii de muncă, etc.)

grad

Metodologie

25 de ani de experiență în domeniul formării.

modul on-line

Studentul master PRL poate fi conectat oricând, oriunde, accesarea claselor virtuale si teoretice au fost completate cu exerciții și studii de caz reale. Sau puteți descărca tot conținutul pentru a studia în orice moment.

clasă virtuală

Bet, o metodologie educațională virtuală cu standarde ridicate de calitate și abordări coerente pentru studenții noștri. Noi participăm la formarea profesioniștilor de oriunde în lume, presupunând că bariera de la distanță pentru a efectua procesul, și dând prioritate constanță.

practici

Master în Sănătate și Securitate în Muncă are 200 de ore de practică pentru toți elevii.

Fiind în modul on-line, practică va fi realizată practic printr-o platformă (FUE), care va ajuta la o afacere și tutore academic.

In plus, la cererea studentului poate face on-line sau să fie recunoscute de o documentație care demonstrează experiența studentului.

Oportunități de carieră

La finalizarea Master în Sănătate și Securitate în Muncă, puteți exercita ca:

  • Tehnician în prevenirea riscurilor profesionale.
  • specializat în Management Securitate și Sănătate Sisteme de consultant de lucru.
  • Responsabil pentru Sănătate și Securitate în Muncă al administrațiilor publice.

Prin inscrierea prin SANROMAN, o agenție de partener al Francisco de Vitoria University, puteți conta pe ghidul de îngrijire și ocuparea forței de muncă a propriei noastre agenții de plasare.

ieșiri
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

En SANROMAN Formación llevamos 25 años proporcionando valor a las personas y organizaciones a través de la Formación. Aportamos soluciones globales a los retos de nuestros clientes mediante servicios ... Citeste mai mult

En SANROMAN Formación llevamos 25 años proporcionando valor a las personas y organizaciones a través de la Formación. Aportamos soluciones globales a los retos de nuestros clientes mediante servicios que apuestan por la innovación y la calidad. Citește mai puţin