Maestru De Administrare A Afacerilor (Finanțe)

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program on-line de MBA (Finanțe) de la Arden University a fost conceput pentru a practica manageri care doresc să facă pasul până la un rol strategic, concentrându-se pe calitățile de lider, sustenabilitatea afacerilor și elaborarea de modele strategice. Indiferent dacă creați o nișă de start-up sau care operează într-o corporație recunoscută pe plan internațional, programul de MBA Arden vă oferă o oportunitate de a vă pune în practică învățarea, oferind valoare imediată pentru dvs. și organizația dumneavoastră.

Modul flexibil de studiu al lui Arden face ca este mai ușor să vă dezvoltați abilitățile de afaceri, alături de angajamentele și responsabilitățile existente. Mulți studenți finalizează studiile cu noi în timp ce lucrează cu normă întreagă, iar acest program vă va ajuta să vă duceți cariera la nivelul următor, în timp ce îmbunătățiți impactul strategic al organizației dvs.

Toate programele Arden sunt livrate cu un accent puternic pe capacitatea de angajare și succesul carierei. Acest program a fost dezvoltat în consultare cu absolvenții noștri din întreaga lume pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție deosebită contabilității de gestiune.

116284_bi8X5OGg.jpeg

Module de curs

Personal

Deveniți un lider eficient, pe măsură ce vă dezvoltați conștiința de sine și vă identificați stilul de conducere. Veți recunoaște modul în care acestea afectează persoanele din jurul dvs. și modul în care acestea contribuie la cultura organizațională, la motivație și la succesul general în viitor.

Conducerea etică:

Descoperiți importanța eticii și cum să setați tonul moral și cultural al unei organizații. Veți evalua propria dvs. practică și veți avea ocazia să explorați dilemele etice, reflectând asupra propriilor experiențe ale conflictelor etice în situațiile de conducere.

Management financiar:

Veți dezvolta abilitățile de accesare și procesare a datelor care stau la baza luării deciziilor, a strategiei și a propunerilor de afaceri, luând în considerare rolul contabilității de gestiune în creșterea unei afaceri. Veți evalua modul în care calcularea bugetului și a costurilor de absorbție influențează bugetul și deciziile de stabilire a prețurilor și învățați tactici de recuperare atunci când lucrurile merg în neregulă.

Raportarea performanței corporative:

Veți examina și evalua sursele de finanțare, veți învăța să accesați piețele de capital și veți reduce costurile prin structurarea eficientă. Explorați numeroasele discipline impuse companiilor de piețele financiare și descoperiți importanța analizării informațiilor financiare în procesul de fuziune și achiziție.

Strategia de implementare:

Învățarea de a modela viziunea, valorile, scopul și misiunea este crucială pentru succes. Veți lua în considerare durabilitatea și practica etică, în contextul procesului de luare a deciziilor. Veți învăța să aplicați aceste teorii la o serie de probleme de afaceri.

Susținerea afacerii:

Dezvoltați capacitatea de a planifica strategii de creștere pe termen lung împotriva factorilor externi turbulenți. Folosind modele de management ca un cadru pentru înțelegere, veți explora o gamă largă de studii de caz și vă prezentați constatările cu privire la propria organizație.

Proiect de cercetare:

Acest proiect vital vă oferă șansa de a cerceta o zonă aleasă de dvs., în legătură cu tema programului și de a vă dezvolta abilitățile critice. Veți crea o propunere de cercetare, alegeți între disertație convențională sau articol academic și prezentare și apoi aplicați toate cunoștințele dvs. din program, cu posibilitatea de a vă conecta cercetarea la nevoile dvs. reale de lucru.

Ce spun studenții noștri:

116286_wIEGepqk.png

" După ce am cercetat diferite opțiuni, am ales Arden University cauza metodei sale de livrare on-line și să am flexibilitatea de a adapta MBA în jurul unui loc de muncă cu normă întreagă. Principalul avantaj este că un MBA este un deschizător de uși. abilitățile pe care le-am învățat, pe care le-am găsit, ar putea fi folosite direct la locul de muncă " .

Scott Nicholson,

Master of Business Administration (CMI)

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • O diplomă de diplomă din Marea Britanie la un minim de clasa a doua (2.2) sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.5 sau echivalent (nu mai puțin de 6.0 în orice element).

Dacă nu am calificări academice?

În mod pozitiv, încurajăm și luăm în considerare cererile celor care au o experiență de management substanțială (de obicei 5 ani) capabilă să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vom cere CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Taxe

10.950 de lire sterline (Marea Britanie

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 48 mai multe cursuri de la Arden University »

Ultima actualizare August 18, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Oct 2019
Ian 2020
Duration
18 - 50 luni
Part time
La zi
Price
7,976 EUR
Taxe pe an: 7.976 € (Marea Britanie / UE), 7.907 € (internațional)
După locații
După dată
Start Date
Oct 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare

Oct 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date