Maestru aviației

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Maestru de Aviație de învățare la distanță (organizată în comun cu Universitatea Massey, Noua Zeelandă)

PROGRAMUL DE PREZENTARE

O Maestru de Aviație (MAV) este un program avansat profesional care vă oferă posibilitatea de a obține abilitățile și calificarea necesare pentru a îmbunătăți în mod semnificativ perspectivele de carieră în sectorul aviației competitive pe plan internațional.

PROGRAM STRUCTURA

MAV este un curs de piese bazate de studiu, care este format din lucrări în valoare totală de cel puțin 180 de credite care cuprind partea 1 și partea 2, astfel cum sunt definite de anexa la grad, și incluzând cel puțin 60 de credite de la 800 de niveluri, în conformitate cu oricare Cercetare Pathway sau Practica Pathway Professional.

Există 2 semestre un an și vă puteți lua un maxim de 60 de credite pe semestru.

Cerințe de curs

  • Cursul de studiu este format din 180 de credite la 700/800 nivelurile, și pot fi completate prin intermediul Research sau Professional Practice Pathway.
  • Pentru trecerea de la partea 1 partea 2 din MAV, trebuie să fi atins un punct de gradul mediu de cel puțin B- peste partea 1 lucrari, inclusiv documentele obligatorii.

ATRIBUIREA GRADUL

MAV va fi acordat atunci când ați finalizat cu succes cerințele căii ales.

În cazurile de merit suficient un MAV completat prin Pathway de cercetare pot fi acordate cu o clasă de onoare.

În cazurile de merit suficient un MAV completat prin Practica Pathway profesională poate fi acordată fie cu Merit sau distincție.

PROGRAM DE LIVRARE

Programul este livrat într-un format de auto-studiu. Vi se evaluează în funcție de sarcinile depuse.

Cursuri

Materiale dizertație pot fi prezentate printr-un pachet de resurse, care ar putea include:

  • Materiale de studiu (cum ar fi manual, ghiduri de studiu și lecturi necesare) în hardcopies și / sau online.
  • instrucțiuni-livrate pe internet (de exemplu, hârtie și un program de site-ul web, e-mail, camere de chat și grupuri de discuții).

Cerințele de admitere

Cerințe academice

Tu trebuie să fi finalizat cu succes sau calificat pentru o licență de Aviație, Bachelor of Management Aviație sau diplomă sau o calificare echivalentă, după ce a atins o medie de gradul de cel puțin un B în cele mai înalte ziare de nivel.

Cerințe de limbă engleză

Tu trebuie să posede 1 din următoarele caracteristici:

  • Testul minim de limba engleza ca un scor de limbă străină (TOEFL) de 575 sau de mai sus;
  • Sistem de minim International English Language Testing (IELTS) scor de scor de 6,5 (cu nici o bandă mai mică de 6,0); sau
  • O calificare echivalentă.

Notă: Cu excepția GCE rezultatelor O-nivel, toate celelalte rezultate din mai mult de 2 ani înainte de data depunerii cererii nu vor fi acceptate.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and manage ... Citeste mai mult

The Singapore Aviation Academy (SAA), established in 1958, is the internationally-recognised training arm of the Civil Aviation Authority of Singapore. It offers a wide range of operational and management programmes that benchmark international standards and best practices to meet the training needs of the global aviation community. SAA is an ICAO Regional Training Centre of Excellence, ICAO Aviation Security Training Centre, ICAO-endorsed Government Safety Inspector Training Centre and ICAO TRAINAIR PLUS Full Member. Citește mai puţin
Singapur , Singapore Online + 1 Mai mult Mai Puțin