Maestru al programului de inginerie - inginerie industrială

Generalități

Programul de descriere

Un program de absolvent complet orientat spre practică generală, Master of Engineering în Inginerie Industrială (MEP-IE) este conceput pentru a instrui indivizii să devină lideri atât conducători, cât și tehnici. Cursurile sale se concentrează pe consolidarea înțelegerii în domeniile cercetării operațiunilor, factorilor și ergonomiei umane și tehnologiei de producție, precum și pe analiza, strategia și luarea deciziilor.

Acest program va include prelegeri și examinări înregistrate. Candidații pentru gradul de MEP-IE vor trebui să urmeze o practică în industrie sau o formare relevantă într-o agenție echivalentă pentru a permite absolvenților programului să se familiarizeze cu practicile actuale în industrie sau cercetare. MEP-IE este potrivit pentru studenții cu studii superioare în domeniul afacerilor, tehnologiei, ingineriei sau educației industriale.

Privire de ansamblu asupra Curriculum

2 cursuri de fundație (pentru titularii de licență non-inginerească și non-managerială)

3 cursuri majore Include subiecte despre design-ul mediului, tehnologiile de producție și managementul calității

3 cursuri de bază Acoperă subiecte privind cercetarea operațiunilor, sistemele de modelare și aplicarea sistemelor de analiză și proiectare în cercetare

4 Cursuri opționale Copertă subiecte în logistică și distribuție, planificare strategică și management și sisteme informatice

2 cursuri de practică

= Diplomă de absolvent

Ce cunoștințe de bază sunt necesare pentru deputatul european-europarlamentar?

MEP-IE este conceput pentru studenții cu studii superioare în domeniul afacerilor, tehnologiei, ingineriei sau educației industriale. Pentru titularul de licență non-inginerie / non-științifică, se adaugă cursuri de fundație sau de legătură.

Cum pot aplica programul?

Solicitanții trebuie doar să completeze formularul de solicitare online și să trimită aici copii certificate scanate ale înregistrărilor, două scrisori de recomandare și o certificare de competență în limba engleză (TOEFL, TOEIC, IELTS sau echivalent).

Câte unități de curs sunt necesare pentru a finaliza programul?

Un student ar trebui să câștige 36 de unități de curs pentru a finaliza programul MEP-IE și să câștige gradul.

Cât de repede pot finaliza programul MEP-IE?

Deoarece anul academic al Universității din Mapua urmează un sistem de trimestru, un student poate finaliza programul MEP-IE în mai puțin de 2 ani sau șapte trimestre.

Ultima actualizare Sept 2017

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines.

Founded on January 25, 1925, Mapúa University (formerly Mapúa Institute of Technology) remains the leading technological academic institution and biggest engineering school in the Philippines. Citește mai puţin