Maestru al filozofiei

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Maestru de Filosofie

Prezentare curs

Maestru de Filosofie (MPhil) este un grad complet, stand-alone, care este un Master recunoscut la nivel internațional (de cercetare), gradul. Acesta este conceput pentru ca elevii să dezvolte abilități avansate în efectuarea de cercetări independente și susținute. Teza de ar trebui să demonstreze o aplicație critică a cunoștințelor de specialitate și să facă o contribuție independentă la bursă existentă în domeniul cercetării. Cursul este unic prin faptul că acesta este livrat în acest cadru de educație creștină Avondale lui. Studenții de la gradul de Master of Filosofie vor dezvolta abilități de gândire critică, bursă de studii etice și atitudini care sunt favorabile pentru implicarea personală și colectivă.

specializări de cercetare pot fi în domeniile educației, Arte, Asistență Medicală, Ministerul și Teologie.

codul cursului

5002

Durata cursului

Unu până la doi ani full-time

Mod de studiu

Educație la distanță

Acreditare

Maestru desigur grad Filosofie este auto-acreditat de Colegiul Avondale al învățământului superior în termenii nivelului 10 în Cadrul de calificări australian. Cursul este înregistrată la nivel național cu Agenția de calitate și standarde terțiar.

Avondale oferă MPhil ca grad conferit de comun acord cu Charles Sturt University, gradele Avondale fiind deținute în ceea ce privește ridicat.

Cariere

Absolvenții din acest program sunt eligibile pentru a aplica pentru intrarea la doctorat cu condiția ca acestea să îndeplinească cerințele de intrare. Vă rugăm să rețineți, de asemenea, faptul că absolvenții unui licență Onoruri grad pot fi deja eligibile pentru studii de doctorat, sub rezerva acelorași cerințe de intrare și de realizare. Un student poate fi, de asemenea, posibilitatea de a face upgrade la o evaluare în curs curs de doctorat de către un grup de confirmare că calitatea muncii elevului este de un nivel suficient de ridicat, iar proiectul de cercetare are capacitatea de a fi dezvoltat intr-un studiu de doctorat.

Ultima actualizare Oct 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning commun ... Citeste mai mult

Avondale College of Higher Education is a not-for-profit private higher education provider established by the Seventh-day Adventist Church in 1897. Its mission is to foster a Christian learning community dedicated to serving world needs. Citește mai puţin
Cooranbong , Wahroonga + 1 Mai mult Mai Puțin