Maestru al educației (med / alta) copilărie timpurie (online)

Generalități

Programul de descriere

Pasionat. Angajate. Gata să facă o diferență.

Te descriu aceste cuvinte? Programul nostru de Master of Education vă pregătește să vă lămuriți și să faceți o diferență în viața tinerilor cu o concentrare în educația timpurie a copiilor.

Dacă doriți să vă dezvoltați abilitățile, acest program online este proiectat pentru dvs. - permițându-vă să vă câștigați gradul în timp ce încă mai lucrați. ASU oferă opțiuni de certificare și non-certificare pentru ambele concentrații în programul online Master of Education.

Acest program online este conceput astfel încât să vă puteți păstra munca de zi și să-și termine masteratul în același timp. ASU oferă opțiuni de certificare și non-certificare pentru M.Ed. În programul de educație timpurie.

Cu accent pe strategiile de instruire pentru copii mici, precum și pe psihologie și tehnologie, acest program pregătește candidați pentru posturi în Pre-K prin gradul 3 în școli publice (și private).

Alabama, împreună cu Tennessee, Virginia, Arkansas și Louisiana din sud, se numără printre cele 18 state care au primit în total 224 milioane de dolari subvenții pentru dezvoltare, în special pentru programele preșcolare de înaltă calitate din comunitățile urbane, suburbane și rurale. Nu a fost niciodată un moment mai bun pentru ca educatorii să obțină diplomele de masterat, deoarece se așteaptă o creștere a nevoilor de profesori de calitate și de facilități noi.

* Sursa: alabamaschoolreadiness.org

Dintr-o privire

 • 30-33 ore de credit
 • 100% on-line
 • Instrumente și tehnologie de ultima generație
 • 3 porneste pe an
 • Finalizată în 21 de luni

Curriculum

Toate cursurile sunt de 3 ore de credit

Cursuri de bază

 • SED 500 Studenții excepționali în școli incluzive - Acest curs se concentrează pe caracteristicile elevilor excepționali și studenți din medii diverse în setări incluzive. Ea abordează (1) cunoștințele de bază ale educației speciale, precum și cunoștințele actuale despre dizabilități și atitudini, (2) impactul legislației asupra serviciilor pentru studenții excepționali și modul de adaptare și / sau modificare a abordărilor instructive de predare a studenților excepționali și diferiți în Clase generale. (Fostul SED 574)
EDU 511 Tehnici statistice, cercetare și evaluare - Acest curs se ocupă de aplicații ale proceselor de evaluare și de măsurare; Principiile fundamentale ale testelor și măsurătorilor, cu accent pe aplicațiile practice din sala de clasă; Și evaluarea predării, învățării și cercetării în domeniul educației.

EDU 527 Dezvoltarea și comportamentul uman - Acest curs introduce studenților în dezvoltarea umană în domeniile fizic, social, emoțional, moral, limbaj, și cognitiv, inclusiv contribuțiile unor teoreticieni importanți; Progresele majore în fiecare domeniu de dezvoltare și intervalele de variație individuală din cadrul fiecărui domeniu; Și impactul dezvoltării fizice, sociale, emoționale, morale și cognitive a studenților asupra învățării lor și modul de abordare a acestor factori atunci când se iau decizii instructive. EDU 531 Probleme moderne în educație - Acest curs familiarizează elevii cu probleme filosofice referitoare la K-12; Problemele, provocările și oportunitățile legate de profesorii K-12; Și aspecte legate de educația specială, educația multiculturală și alte aspecte legate de diversitate. REA 560 Tehnici și abilități în lectură - Acest curs prezintă o imagine de ansamblu a competențelor și tehnicilor necesare pentru a preda lectura în clasele elementare. Asemenea abilități practice precum fonica, vocabularul, înțelegerea și managementul vor fi abordate și examinate în curs, precum și dezvoltarea unei cunoștințe practice de planificare și dezvoltare a lecțiilor. EDT 574 Tehnologii de instruire bazate pe computer - Acest curs se concentrează pe principiile de operare pe calculator, cu accent special pe aplicații în instruire asistată de calculator și administrare educațională.

Cursuri de concentrare în educația timpurie a copiilor

 • EDU 550 Curriculum pentru copiii de vârstă fragedă - Acest curs examinează obiectivele educației, pe măsură ce acestea sunt identificate și implementate în materie în domeniile curriculare ale programului de educație timpurie.
EDU 551 Strategii de instruire pentru copii mici - Acest curs investighează procesul de predare-învățare concentrându-se în același timp pe strategii specifice de promovare și evaluare a competențelor cognitive, afective și psihomotorii la copiii de la 3 la 8 ani.

EDU 552 Teoria jocului - Cursul prezintă fundamentele teoretice pentru jocurile de copii și scopurile jocului, însoțite de Erikson, Paller, White și alții. EDU 567 Seminar în educația timpurie a copiilor (ECE) - Acest curs oferă o oportunitate pentru student să sintetizeze conținutul, principiile și competențele obținute de la cursuri prealabile într-o imagine cuprinzătoare a produselor și proceselor în educația timpurie a copiilor. EDU 568 Implicarea părinților în ECE - Acest curs pune accentul pe implicarea părinților în programul pentru copii mici. Se acordă o atenție deosebită principiilor de lucru cu părinții, atât pe bază individuală, cât și pe bază de grup.

Admitere

Universitatea Alabama de Stat așteaptă cu nerăbdare să primească cererea dumneavoastră. Avem consilieri de admitere care vă vor prezenta procesul de depunere a cererilor și vă vor asista pe tot parcursul procesului. Completați formularul din această pagină. Un consilier de admitere vă va contacta pentru a răspunde la orice întrebări. Începeți astăzi.

Cerințe de admitere:

 1. ASU oferă opțiuni de certificare și non-certificare pentru ambele concentrații în programul de Master of Education.Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea absolvent în M.Ed. Program de la Universitatea de Stat din Alabama, trebuie să dețină o diplomă de licență sau echivalentul ei de la un colegiu acreditat sau universitate, cu un GPA minim de 2,5.
Următoarele documente suplimentare sunt necesare:
 • Copie certificat de predare Alabama de clasă B (numai pentru opțiunea de certificare)
 • Transcrieri oficiale de la toate colegiile și universitățile au participat
 • Trei scrisori de recomandare profesionale de la persoane calificate pentru a vă evalua abilitatea de a lucra la nivel de absolvent
 • Declarație de scop (Scopul și obiectivul de a urmări studiile universitare la ASU și experiența relevantă în domeniul ocupării forței de muncă și academice în domeniul dvs. de studiu ales)
 • Scorurile GRE sau MAT (Trebuie să fi fost luate în ultimii 5 ani.)

International Students

Toți studenții internaționali trebuie să ofere toate cerințele de mai sus, precum și un scor TOEFL satisfăcător și o copie originală a transcrierii colegiului în limba engleză sau o evaluare World Services Services (www.wes.org). Vă rugăm să rețineți că studenții internaționali vor trebui, de asemenea, să furnizeze o declarație de susținere financiară care să documenteze capacitatea dvs. de a plăti pentru educația dvs. și cheltuielile aplicabile.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree pro ... Citeste mai mult

The fundamental mission of The Murphy Graduate School is to (1) provide leadership for the University’s doctorate, educational specialist, master’s and certificate level, post-baccalaureate degree programs; (2) serve as the campus-wide advocate for the advancement of graduate education; and (3) provide oversight for standards of excellence, fairness and equity in all graduate programs. Citește mai puţin