Maestru al artelor în psihologia clinică, cu accent pe căsătorie și terapie familială

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Maestru al artelor în psihologia clinică, cu accent pe căsătorie și terapie familială

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology


Programul de masterat de psihologie Pepperdine University pregătește studenții pentru cariere semnificative în psihologie, servicii umane și domenii conexe printr-un curriculum bazat pe valori.

Psihologie @ Pepperdine este programul de masterat de psihologie online de la Universitatea Pepperdine. Proiectat pentru studenții care doresc să îmbunătățească bunăstarea celorlalți printr-o înțelegere a comportamentului uman, programul predă principiile psihologiei utilizând același curriculum ca și programul din campus. Elevii primesc o educație riguroasă și bazată pe valori pe măsură ce învață direct de la facultatea Pepperdine, care sunt practicieni activi și experți în domeniile lor.

Programul de masterat MFT de la Universitatea Pepperdine pregătește studenții să urmărească licențierea în California, deoarece LMFT sau LPCC care ajută indivizii, cuplurile și familiile să prospere.

Master Online de Arte în Psihologie Clinică, cu un accent în căsătorie și terapie de familie (MFT) de la Universitatea Pepperdine educă studenții să lucreze în mod direct cu persoane fizice, cupluri, și familiile care au nevoie de servicii terapeutice. Elevii sunt pregătiți pentru licențiere în California, sub formă de căsătorii și familii terapeuți licențiați (LMFT) sau consilieri profesioniști autorizați (LPCC).

Universitatea Pepperdine oferă programul său on-line de căsătorie și familie de terapie (MFT) masterat, astfel încât studenții din întreaga țară pot câștiga o educație Pepperdine absolvent fără a participa la cursuri în campus. Maestru online de arte în psihologie clinică, cu un accent în căsătorie și program de terapie familială oferă o educație riguroasă, bazată pe valori, care pregătește studenții să lucreze în mod direct cu persoane fizice, cupluri și familii în nevoie. Elevii sunt pregătiți să-și desfășoare activitatea în California ca licențiată căsătorie și terapeuți de familie (LMFT) sau licențiați consilieri clinici profesioniști (LPCC).

Pentru a-și câștiga gradul, elevii frecventează cursuri săptămânale online, predate de facultatea Pepperdine, completează cursuri online de cursuri accesibile printr-un campus online și oferă consiliere supravegheată clienților pe parcursul a patru rotații clinice la site-urile aprobate din apropierea comunității. Curriculumul oferă un curs de studiu clinic și practic bazat pe metodele actuale aplicate de psihoterapie și efectele stresorilor socio-economici asupra bunăstării clienților.

O diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional este necesară pentru admiterea la programul online MFT. Solicitanții care nu au o experiență de consiliere, psihologie sau un domeniu asociat vor finaliza până la 6 unități de cursuri de fundație înainte de a finaliza 62 de unități de cursuri la nivel de absolvent. Programul este oferit cu jumătate de normă și poate fi finalizat în 11 sesiuni.

Școala Pepperdine Graduate School of Education și Psihologie își continuă moștenirea învățământului postuniversitar riguros, bazat pe valori, cu ajutorul Master of Arts în psihologie clinică, cu un program de accentuare în căsătorie și terapie familială (MFT). Programul MFT on-line permite studenților să obțină o diplomă de masterat Pepperdine de oriunde în Statele Unite, pregătindu-i să devină terapeuți licențiați în California, care servesc indivizi, familii și comunități într-o varietate de setări profesionale.

Cerințe de admitere

Cerințele de admitere pentru programul de masterat MFT online sunt aceleași cu cele ale programului Pepperdine pe post-absolvent de psihologie. Toți candidații trebuie să dețină o diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional. Elevii care nu au un istoric în domeniul psihologiei sau a unui domeniu conex de studiu vor avea nevoie de până la 6 unități de cursuri de fundație online, înainte de a începe cursurile la nivel de absolvent. Scorurile GRE nu sunt necesare pentru admiterea la programul de master online.

Curriculum

Curriculumul oferă un curs de studiu clinic și practic bazat pe metodele curente de psihoterapie aplicate. Clasele examinează modul în care stresul, în special stresorii socio-economici, precum sărăcia, pot afecta sănătatea și bunăstarea familiilor, cuplurilor și indivizilor.

Programul online MFT dintr-o privire:

 • 62-68 de unități.
 • 11-12 sesiuni.
 • Patru rotații clinice.

Iată un eșantion de subiecte abordate în cursurile de masterat:

 • Sănătatea mintală, tratamentul și evaluarea.
 • Teoria și etica.
 • Metode de cercetare și evaluare.
 • Consiliere multiculturală.
 • Psihofarmacologie umană.
 • Sexualitate și intimitate.
 • Tratamentul abuzului de substanțe.

De învățare on-line

Ca parte a experienței de învățare online, elevii:

 • Participați la cursuri online live . Elevii se loghează într-o sală de clasă virtuală unde participă la sesiuni de seminar cu profesori de la Pepperdine și aproximativ 14 studenți.
 • Completați munca intensă a cursului . Folosind un campus virtual, elevii urmăresc prelegeri video și analizează studii de caz. Toate lucrările cursului sunt accesibile oriunde cu o conexiune la Internet.
 • Construiți relații semnificative . Campusul virtual are multe instrumente de socializare, astfel încât elevii să-și poată cunoaște colegii de clasă și să se întâlnească cu profesorii în timpul orelor de lucru unu-la-unu.
 • Primiți suportul studenților în curs . Sunt disponibili ofițeri de admitere, specialiști tehnici, specialiști în plasarea pe teren și alte echipe de sprijin pentru a ajuta studenții să reușească.

Stagiile clinice

Elevii din programul MFT online completează patru rotații clinice la instituțiile clinice aprobate de Pepperdine, situate cât se poate de aproape de comunitatea studenților. Elevii se pregătesc pentru rotația lor clinică, luând cursul PSY 661 Preparation for Practicum, în care discută cazurile clinice și primesc contribuții personalizate de la instructorul lor de practică și colegii lor de clasă.

Licensure

Programul MFT online pregătește studenții să-și desfășoare activitatea de licențiere ca și terapeuți de căsătorie și familii licențiate (LMFT) sau consilieri clinici autorizați (LPCC) în California.

 • Programul pregătește studenții să-și desfășoare activitatea de licențiere ca terapeuți de căsătorie și familii licențiate (LMFT) și consilieri profesioniști în domeniul medical (LPCC) licențiați în California.
 • Curriculumul online riguros, bazat pe valori pregătește studenții să lucreze direct cu persoane fizice, cupluri și familii în nevoie.
 • Toate clasele sunt predate direct de către facultatea Pepperdine, care sunt practicieni activi și lideri în domeniu.
 • Elevii pot câștiga o diplomă de masterat de la Universitatea Pepperdine cu normă întreagă de oriunde din Statele Unite.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Statele Unite ale Americii - Los Angeles, California
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Los Angeles, California
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school