Maestru al artelor în leadership (online)

University of Jamestown

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Maestru al artelor în leadership (online)

University of Jamestown

Programul Master of Arts în Leadership oferă liderilor competențe etice și practice de conducere pentru întreprinderi și organizații non-profit pentru a prospera în secolul 21.

Conducerea excelentă este absolut necesară pentru ca întreprinderile și organizațiile non-profit să prospere la începutul secolului al XXI-lea; din păcate, este, de asemenea, unul dintre atributele cele mai dificile și mai dificile pentru majoritatea organizațiilor de a-și promova angajații și voluntarii. Bazat într-o filosofie a conducerii servitorilor care urmărește transformarea organizațiilor, programul de conducere al Universității Jamestown este conceput pentru a oferi liderilor emergenți fundamentul teoretic și abilitățile practice necesare pentru a ajuta companiile și non-profiturile să navigheze într-o lume care se complică zilnic . Îi îngrijim pe liderii care înțeleg cum să lucreze într-o societate din ce în ce mai variată și mai globală, știu cât de important este conducerea etică a oricărei organizații și că au abilități de comunicare remarcabile. Studenții noștri învață să fie rezolvatori de probleme care obțin importanța "părții umane" a organizațiilor și necesitatea de a echilibra această parte cu partea cantitativă a unei organizații.

Programul de Leadership al Universității din Jamestown este structurat astfel încât să reflecte valorile care ghidează curriculum-ul și, ca atare, elevii vor învăța într-un "model de cohortă" în care vor lua cursuri cu același grup de elevi în fiecare semestru, astfel încât să poată învăța în comunitate, de-a lungul vieții profesionale și personale, și de a se ajuta unul pe altul să se dezvolte ca lideri.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
15,768 USD
Locations
Statele Unite ale Americii - Jamestown, North Dakota
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Statele Unite ale Americii - Jamestown, North Dakota
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala