Citește Descrierea Oficială

Programul Master of Arts în Leadership oferă liderilor competențe etice și practice de conducere pentru întreprinderi și organizații non-profit pentru a prospera în secolul 21.

Conducerea excelentă este absolut necesară pentru ca întreprinderile și organizațiile non-profit să prospere la începutul secolului al XXI-lea; din păcate, este, de asemenea, unul dintre atributele cele mai dificile și mai dificile pentru majoritatea organizațiilor de a-și promova angajații și voluntarii. Bazat într-o filosofie a conducerii servitorilor care urmărește transformarea organizațiilor, programul de conducere al Universității Jamestown este conceput pentru a oferi liderilor emergenți fundamentul teoretic și abilitățile practice necesare pentru a ajuta companiile și non-profiturile să navigheze într-o lume care se complică zilnic . Îi îngrijim pe liderii care înțeleg cum să lucreze într-o societate din ce în ce mai variată și mai globală, știu cât de important este conducerea etică a oricărei organizații și că au abilități de comunicare remarcabile. Studenții noștri învață să fie rezolvatori de probleme care obțin importanța "părții umane" a organizațiilor și necesitatea de a echilibra această parte cu partea cantitativă a unei organizații.

Programul de Leadership al Universității din Jamestown este structurat astfel încât să reflecte valorile care ghidează curriculum-ul și, ca atare, elevii vor învăța într-un "model de cohortă" în care vor lua cursuri cu același grup de elevi în fiecare semestru, astfel încât să poată învăța în comunitate, de-a lungul vieții profesionale și personale, și de a se ajuta unul pe altul să se dezvolte ca lideri.

Program predat în:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
15,768 USD
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019