Citește Descrierea Oficială

Dumnezeu să fie slava, Departamentul a fost înființat în septembrie 2004/2005 Academic Sesiunea în Colegiul de Știință și Tehnologie a Universității. Programul este de a oferi cunoștințe solide în toate aspectele legate de Inginerie Mecanică (precum și să ofere) cunoștințe avansate, care ar (facilita) specializarea în cele patru domenii de Inginerie Mecanica: Termo-Fluid, mașină de proiectare, producție și metalurgie și materiale. În mare parte datorită importanței tehnologiei informației în special în domeniile de desen, de gestionare a datelor și simulare, curriculum-ul a fost recent revizuit în totalitate și conținutul programului a fost mărit.

Viziune

Pentru a produce un absolvent totală împuternicit cu standardele și practicile de Inginerie Mecanică în domeniu și dincolo de care se va potrivi în mod corespunzător în sectoarele industriale din Africa și de fabricație.

Activități ale Departamentului

Departamentul a fost implicat în unele activități, cum ar fi prezentarea de seminarii și livrare Seminarii postuniversitare.

FILOSOFIE

Filosofia Departamentului de Inginerie Mecanică este derivată din obiectivul general al Universității Legământului, care poate fi rezumată ca "Introducerea unei noi generații de africani, care se va muta continentul înainte în toate domeniile de efort" Filozofia departamentului este se căsătorească teoria cu practica în mod eficient și, prin urmare, produce absolvenți care vor fi împuterniciți să consolideze baza de fabricație slabă sau inexistentă a africani și schimba statutul industriilor noastre de a fi "ambalaj" pentru `de fabricație".

Obiective

În scopul de a realiza filozofia Departamentului și în conformitate cu obiectivele de antreprenoriat și un concept total de om al Universității Legământ, accentul va fi pus pe următoarele obiective:

  • Pentru a facilita buna înțelegere a unui spectru larg de principii de inginerie
  • Pentru a facilita dobândirea de experiență practică de lucru
  • Pentru a insufla abilități antreprenoriale, marketing și management
  • Pentru a se angaja pe scară largă în cercetarea de inginerie mecanică și dezvoltare.
  • Pentru a instrui și de a produce bărbați și femei care vor fi atent la nevoile de inginerie ale mediului lor și să fie foarte dispuși și dornici de a satisface aceste nevoi.
  • Pentru a instrui și de a produce bărbați și femei, care sunt echipate cu toate instrumentele necesare (teoretice, spirituale, fizice și intelectuale) pentru proiectarea și fabricarea de mașini și componente în beneficiul mediului lor și a omenirii în general.
  • Pentru a scoate cele mai bune în studenți prin expunerea adecvată la o teorie, tendințele actuale și stadiul actual al laboratorului de artă și instalațiilor industriale.

Misiune

Pentru a preda moderne Inginerie mecanică, folosind resurse trendy om de putere și anume-o-anume, mașinile și tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Accentul principal este de a valorifica toate resursele disponibile pentru a asigura securitatea alimentară prin proiectarea / dezvoltarea de mașini tropicale pentru prelucrarea și dezvoltarea tehnologiei care vizează stimularea energiei.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Covenant University »

Acest curs este Online
Start Date
Mar. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date