Citește Descrierea Oficială

In epoca electromecanic, inginerie electrică ca disciplină a fost monolit. Departamentul de Inginerie Electrică Numele a fost adoptat de către universități care oferă program. Apoi a venit epoca microelectronicii, care a extins disciplina la Electrice si Electronice Inginerie; si Departamentul de Inginerie Electrică și Electronică a devenit ordinea zilei. Vârsta de calculator a urmat și a devenit la modă să aibă un Departament de Inginerie Electrică și Informatică. Noul tărâm acum este o vârstă de informare și pentru a face față în mod eficient cererii de muncă industriei, este imperios necesar de a proiecta programe si programe pentru a satisface această cerere. Prin urmare, noua nomenclatură a Departamentului de Inginerie Electrică și Informare; iar programele oferite în acest departament.

Viziune

Abilitarea Universitatea Pactul spre atingerea scopului ei de a ridica o nouă generație de lideri prin instrumentarea Promovarea productivității Mintale în contextul Ingineria Informatiei.

Misiune

Pentru a crea cunoștințe universal aplicabile și relevante tehnologic în domeniul Ingineria Informatiei, cu scopul de a promova o educație integrată și universală, cu viata reala, aplicabilitate in timp real vis-à-vis, știință, tehnologie și de consolidare a capacităților umane.

FILOSOFIE

Filosofia programelor din cadrul Departamentului de Inginerie Electrică și Informare este extras din Vision Covenant Universității, care este generica pe scurt "Ridicarea o nouă generație de lideri". Inginerie electrică și informații ca coloana vertebrală a unei economii bazate pe cunoaștere este extrem de dinamic și versatil. Prin urmare, programele Departamentului sunt de așa natură încât să contribuie în mod eficient și suficient la economia bazată pe cunoaștere, prin punerea în aplicare curriculum, care să îndeplinească aceste provocări în ingineria computerelor; Inginerie electrică și electronică; precum și Informare și Comunicații Inginerie.

De formare este de a produce absolvenți, care sunt producători, mai degrabă decât simpli consumatori ai economiei cunoașterii, fiind, la absolvire, ingineri funcționale gata făcute în industrii, asistenți de cercetare, oamenii de știință din lumea academică, sau antreprenori de succes din sectoarele Ingineria informației electrice și.

Obiective

În scopul de a actualiza filozofia Departamentului, accentul va fi pus pe următoarele obiective:

  • Pentru a facilita o înțelegere bună de către elevi a unui spectru larg de principii de inginerie.
  • Pentru a facilita achiziția de experiență practică de lucru.
  • Pentru a inocula, de marketing, și abilități antreprenoriale de management în studenți.
  • Pentru a permite studenților să se angajeze pe scară largă în cercetarea electrice și informații de inginerie și de dezvoltare.
Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Covenant University »

Acest curs este Online
Start Date
Mar. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date