Citește Descrierea Oficială

Programul de masterat Științe Politice oferă cursuri în domeniile-cheie ale economiei politice, administrație publică, politică comparată, Federalismul, Politică nigerian și relațiile civili-militari, Democrație și Societate Civilă, Procesul legislativ, Identitate, etnie și Naționalismul printre altele. În Relații Internaționale, cursuri, cum ar fi teoriile relațiilor internaționale, Politică internațională, relații economice internaționale, teorii de război și pace, Păstrarea Internațională pentru Pace, Politica externă nigerian, Instituții Internaționale, Economie politică, printre alte cursuri, sunt oferite. Pentru Politici și Studii Strategice, centrul de module pe problemele de bază ale conducerii, Guvernare, Etică, Management, responsabilitate și dezvoltare. Programul se adresează, de asemenea, domeniile-cheie ale războaie, conflicte, grupuri de interes și Global Terorism. La 100 și 200 de niveluri, care sunt nivelurile fundamentale, elevii din cele patru programe iau aceleași cursuri, astfel încât să dobândească în mod eficient abilitățile și metoda de studiul politicii, care este cursul mama tuturor celor patru discipline.

Viziune

Departamentul de Știință și Internaționale Politice Relații este angajat la obiectivul general Universitatea de a deveni o instituție de clasă mondială axată pe creșterea unei noi generații de lideri.

Programele noastre sunt centrate pe problemele de bază ale dezvoltării, în special necesitatea de a elibera continentul african și diaspora din toate vestigiile subdezvoltării sociale, economice și politice. În prezent, suntem conduse de principiile DRV "Deosebire, relevanța și vizibilitate".

Misiune

Ca o componentă strategică a mandatului mondial al Universității, disciplina noastră are ca scop producerea totală de absolvent, care va fi angajat productiv la o viață decentă, printr-o bază de curriculum dinamic și proactiv, care abordează particularitățile eforturilor și a aspirațiilor noastre naționale. În consecință, Departamentul este pe deplin angajamentul de a adăuga la baza forței de muncă a națiunii, în special, și lumea, în general, absolvenți care sunt mental inventivi, intelectual echipate, entrepreneurally auto-dependent, vizionar și sensibil la necesitatea unor schimbări în la nivel local și arena internațională de politică și guvernare; bărbați și femei care sunt calificați și cu experiență în abordarea provocărilor actuale și viitoare ale economiei politice globale, aspecte pertinente privind Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului (ODM) și a viziunii Neamului 20-2020. Aceste probleme s-au manifestat, printre altele, în eșec de conducere, șomaj, foame, analfabetismul, un sistem de sănătate precară, conflicte și războaie.

FILOSOFIE

Filozofia de bază a programelor din cadrul Departamentului de Științe și Internaționale Politice Relații este acela de a produce absolvenți competenți și încrezători ale căror minți sunt bine dezvoltate și care sunt intelectual sunet în diverse sub-domenii de Studii Politice și Strategice, Științe Politice și Relații Internaționale și administrație publică; și care pot aduce contribuții semnificative la dezvoltarea politică și socio-economice din Nigeria, Africa și într-adevăr, întreaga lume.

Obiective

Obiectivele Departamentului de Științe Politice și Relații Internaționale sunt: ​​1. furnizează o cunoaștere solidă a conceptelor, teoriilor și probleme în diferite discipline ale Departamentului, și anume, Politică și Studii Strategice, Științe Politice și Relații Internaționale; și Administrație Publică.

  1. oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru înțelegerea și analiza activităților politice, sociale și economice atât la nivel național și internațional; 3. contribuie prin cercetare la dezvoltarea teoretică în diferite discipline și de a oferi soluții orientate spre politici la provocările guvernării la nivel național și internațional; 4. produce absolvenți versatile, care pot face față provocărilor de activitate independentă, precum și angajații instituțiilor / instituții private și publice.

Justificare

Programele din cadrul Departamentului sunt concepute pentru a oferi studenților o înțelegere academică și profesională firmă în domeniul lor de studiu, precum și pentru a le permite un fond intelectual larg în disciplina lor. Aceste domenii ale disciplinei academice vor merge un drum lung în echiparea studenților să aprecieze științific problemele care afectează societatea precum și soluțiile adecvate pentru oferta acestora.

Cerințele de admitere

Cerințele generale pentru admiterea în oricare dintre cele trei Programe ale Departamentului sunt aceleași ca și cele pentru intrarea în Universitatea Legământ. Cu toate acestea, candidații trebuie, în plus, să ia act de diversele cerințe pentru programele din cadrul Departamentului. Candidații trebuie să posede O / L, SSCE / GCE / credit NECO trece în cel puțin cinci (5) subiecți la nu mai mult de două ședințe, inclusiv matematica, limba engleza, economie, guvern sau istorie și un alt subiect.

Program predat în:
Engleză

Vezi 5 mai multe cursuri de la Covenant University »

Acest curs este Online
Start Date
Mar. 2020
Duration
După locații
După dată
Start Date
Mar. 2020
Termen limită de aplicare

Mar. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date