Maestru al științei, al energiei și al tehnologiei de mediu

Generalități

7 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Science, Energie și Tehnologie a Mediului

HSN Energie și Tehnologie a Mediului

Programul se concentrează pe producția de energie care protejează mediul din resurse regenerabile, atât și finite și asupra proceselor care reduc poluarea aerului și a apei de curățare.

Programul include specializare în domeniile de combustie și de energie, precum și în cadrul proceselor de curățare fizice și biologice. O parte din munca se face cu echipamente experimentale, precum și alte subiecte utilizează modele matematice avansate.

Predare și învățare metode:

Programul este predat în limba engleză (studenții internaționali sunt înscriși în program).

Cariere

Ocuparea forței de muncă pot fi găsite în societățile în cauză cu siguranța procesului și evaluarea impactului; proiectarea și operarea proceselor de curățare; producția de energie; administrare și distribuție; și în mediile publice și private de cercetare a sectorului. Un master în tehnologie se califică studenții pentru studii de doctorat la University College din Norvegia de Sud-Est sau de la alte colegii universitare și universități, atât în ​​Norvegia, cât și în străinătate.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Citește mai puţin
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Mai mult Mai Puțin