Maestru al științei în psihologie organizațională

Generalități

Programul de descriere

În cazul în care sunteți gata pentru a avansa in cariera pentru a gestiona și / sau să se consulte cu diverse organizatii, Stăpân pe deplin on-line de Science în programul de psihologie organizationala este pentru tine.

Cursurile noastre sunt mici și interactive noastre profesori full-time rula discuții, astfel încât să simți că faci parte din conversație. Veți primi, de asemenea, feedback-ul în timp util de la facultatea noastră de susținere pentru a vă menține conectat și angajat.

Despre MS nostru online in psihologie organizationala

MS on-line în programul de psihologie organizationala isi propune sa abordeze aptitudinile de conducere critice necesare pentru a spori eficacitatea organizațională. Liderii de astăzi și managerii trebuie să știe cum să promoveze munca în echipă, să gestioneze tranziții și organizații restructurare. Programul oferă studenților cu un cadru teoretic în psihologia organizațională și posibilitatea de a-și îmbunătăți propria lor competențe în cercetare, comunicare, facilitare, interpersonale, de grup, și probleme organizatorice. Integrarea de teorie și practică se pregătește absolvenți de a conduce, de a gestiona, și / sau să se consulte cu organizațiile dinamice și diverse care operează într-un mediu global.

De ce să alegeți Programul nostru de MSOP online?

Comoditate

Câștigul salarial un MS on-line in psihologie organizationala este modul ideal de a avansa in cariera de la confortul de acasa sau la birou. Programul este construit în jurul viața ta ocupat într-o rețea socială de îmbinare, vibrantă și diversă de colegii-au motivat cu un grup mic de mărime care vizează menținerea rețelei de gestionat și benefic. Pentru a simplifica calea pentru a câștiga gradul stăpânului tău, nu există nici o clasă sau de autentificare necesare ori. Cu modelul nostru complet online, sistemul educațional, vă puteți lua cursuri de la confortul dumneavoastră, se deplasează prin programul într-un ritm care se potrivește nevoilor dumneavoastră, mai degrabă decât pe un program stabilit. Cu trei cohorte începând în fiecare an, elevii pot începe programul atunci când este cel mai convenabil pentru ei.

CALITATE

Sub îndrumarea de membri ai facultăților instruiți în psihologia industrială și organizațională care publică în aceste discipline și au o varietate de experiență pe teren, elevii sunt pregătiți pentru o carieră în psihologie organizationala, sau domenii conexe, cu abilitățile fundamentale necesare. Ca tradițional, non-profit institutie Autorizată în 1957, suntem la nivel regional acreditate de către New England Asociația de școli și universități (NEASC) și Comisia cu privire la instituțiile de învățământ superior (CIHE).

FLEXIBILITATE

Obține ceea ce vrei în afara programului. Cursurile noastre necesare și opționale vă oferi o experiență și de formare în psihologia organizațională centrată în jurul valorii de viata reala, aplicatii profesionale ale problemelor prezentate. În cele din urmă, ca programul se extinde, puteți lua cursuri pe care le va pregăti pentru obiectivele de carieră personalizate. Du-te la propriul ritm-una sau două clase, la un moment dat, pentru a atinge gradul dvs. atunci când aveți nevoie de ea.

Accesibilitatea

În timp ce nu se poate pune o etichetă de preț pe comoditate și flexibilitate, pentru doar 515 $ pe oră de credit în programul MSOP on-line de la Universitatea din Hartford, puteți obține o educație de calitate și de gradul de master în timp ce îndeplinesc obiectivele personale și profesionale.

Cerințele de admitere

  • Diplomă de licență (acreditare regională sau națională), în orice domeniu, domeniu legat preferat
  • Nu este necesară AAP minim de licență necesară, dar este un factor în decizia de admitere, 2.5 GPA sau preferat mai mare
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Discover the benefits and conveniences of online learning at the University of Hartford.

Discover the benefits and conveniences of online learning at the University of Hartford. Citește mai puţin