Maestru al științei în psihologie (on-line)

Generalități

Programul de descriere

Master of Science (MS) în Psihologie

Master of Science (MS) în Psihologie este o 36- oră de credit, 100% absolvent de program on-line, care este proiectat pentru a fi finalizat în doi ani de studiu inrolati. Maeștrii on-line în programul de psihologie oferă competență profesională în psihologie în timp ce în curs de dezvoltare o înțelegere integratoare a persoanei umane în aplicarea la furnizarea serviciilor. Acest masterat on-line în programul de psihologie caută să prezinte abilități profesionale avansate, cum ar fi comunicarea, interpersonale, abilități de conducere, bugetare, evaluarea programului, precum și sensibilizarea culturală pentru a permite o creștere ca lider de transformare într-un cadru pe servicii de livrare.

Prin curriculum unic DMU lui, vei deveni un lider de transformare, întărită de învățăturile catolice-creștine asupra demnității umane și a informat de către fundații în psihologia modernă. DMU este specializată într-un curriculum psihologie, care rădăcinile fiecare curs într-o înțelegere catolic-creștină a persoanei umane. Cum va de masterat on-line în programul de psihologie impact cariera ta sau vocație? Prin înțelegerea întreaga persoană și nu doar comportamentul lor, va fi pregătită: - Ajută oamenii să se dezvolte în vocațiile lor personale și viața de zi cu zi.

 • Construirea și să mențină relații cu clienții, să gestioneze cazuri, și de a facilita grupuri.
 • Act efectiv în situațiile în care este nevoie de-escaladare, negociere și intervenție de criză.
 • Examinați teoria în profunzime și de cercetare asociate cu diagnosticul si tratamentul problemelor psihologice comune.
 • Să recunoască integritatea și demnitatea fiecărei persoane întâlniți.
 • Recrutarea și să conducă o echipă de voluntari.
 • Integrarea datelor de cercetare și de evaluare a programului pentru a îmbunătăți practica și furnizarea de servicii.

Cerințe de ieri

36 de ore de credit astfel cum sunt descrise în curriculum, cu un AAP minim cumulat de 3,0.

Lungime

5 termeni pe an / aproximativ 2 ani. Datele de începere din ianuarie, mai și august. Full-time și înscriere Part-time disponibile.

Format

cursuri pe deplin on-line

licensure de eligibilitate

Acest program nu duce la licensure.

Program de Filosofie, scopuri și obiective

Universitatea a identificat nouă rezultate de bază de program care încorporează competențele care sunt fundamentul MS în curriculum Psihologie.

 1. Analizeaza principalele concepte, teorii și metodologii în psihologie.
 2. Să dezvolte o înțelegere aprofundată a viziunii catolice / creștine a persoanei.
 3. Sintetizeze viziunea catolică / creștină cu teoriile contemporane psihologice, de cercetare și intervenții.
 4. Sintetizeze rezultatele de la cercetare pentru a dezvolta intervenții relevante și servicii directe într-o varietate de setări la locul de muncă.
 5. Appraise impactul factorilor de diversitate privind administrarea echipelor și a furnizării de servicii către diverse populații.
 6. Să evalueze deciziile și practicile etice, juridice și administrative în proiectarea și furnizarea de servicii.
 7. Să evalueze critic cuiva propriile prejudecăți, presupuneri, atitudini, etc., și efectul acestora asupra luării deciziilor, planificare, comunicare interpersonale și lucrul în echipă.
 8. Planșa de comunicare eficientă și alte abilități interpersonale, necesare pentru relațiile cu clienții și de conducere la locul de muncă.
 9. Evaluează atitudinile, seturi de abilități și strategii pentru a fi un lider de transformare într-un cadru pe servicii de livrare.

Curriculum

Modelul unic DMU - care rădăcini fiecare curs într-o înțelegere catolică a persoanei umane - se formează studenții pentru a satisface cererea tot mai mare în cultura de astăzi pentru profesioniștii care recunosc demnitatea și unicitatea fiecărui bărbat, femeie și copil. elevii să învețe DMU să privească dincolo de comportamente demonstrate și a vedea întreaga persoană, ajutându-le să crească spiritual, emoțional și biologic. O educație DMU nu numai că oferă o fundație fermă în psihologie, dar, de asemenea, cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a ajuta oamenii să dezvolte virtuți și să înflorească ca ființe umane. Institutul pentru MS stiinte psihologice ", în Psihologie este un program online special pregătit pentru a ajuta pe elevi să se dezvolte în cariera lor, atât după finalizarea de gradul, precum și pe tot parcursul cursuri. Elevii vor fi capabili să aplice abilitățile practice dobândite la locul de muncă sau lucrarea lor ca ei să învețe. Un grad non-terapeutic, acest MS în Psihologie permite studenților să crească competențele lor în calitate de profesioniști în domeniile legate de psihologie, în timp ce, în același timp, pentru a face un impact asupra celor pe care îi servesc, întărit prin cunoașterea unui corp bogat al învățăturilor catolice asupra persoanei umane.

 • PSY 550 de persoane Helping Înflori: O abordare catolică-creștină în psihologie - Psy 555 Relația și Intervenție Competențe Teorie și aplicații - PHT 507 Catolică-creștină Viziunea Persoanei - PSY 560 uman de crestere si dezvoltare Peste Durata de viata - PSY 565 Common Psihologică probleme si tratamentul lor - PHT 508 catolică-creștină Viziunea Înfloritoare: vocațiilor & Virtuți - Analiza PSY 570 statistice pentru Psihologie si Stiinte sociale - PSY 575 Psihologie socială, Grupuri și diversitate - PSY 580 Personalitate, diferențele individuale, și inteligență - PSY 585 Practica bazată pe dovezi și programul de Evaluare - PSY 590 de persoane de conducere și programe - PSY 595 Capstone: a transformational Leader în profesii umaniste
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Divine Mercy University (DMU) is a Catholic graduate school of psychology and counseling, founded in 1999 as the Institute for the Psychological Sciences. The University is dedicated to the scientific ... Citeste mai mult

Divine Mercy University (DMU) is a Catholic graduate school of psychology and counseling, founded in 1999 as the Institute for the Psychological Sciences. The University is dedicated to the scientific study of psychology with a Catholic understanding of the person, marriage and the family. Citește mai puţin