Maestru al științei în managementul strategic - administrarea justiției penale

Generalități

Programul de descriere

Sunteți un profesionist cu doi sau mai mulți ani de experiență într-o întreprindere sau un fost membru militar? Programe de masterat în programul on-line Management strategic oferit de Oakland City University vă permite să luați următorul pas în călătoria către conducere profesională pozitivă.

MSSM la OCU este axat pe aplicarea practică a abilităților de conducere și manageriale necesare pentru a prospera în lumea afacerilor de astăzi. Acest program este conceput pentru a analiza strategii și tactici care să permită întreprinderilor să opereze într-un mod cu totul etic, în timp ce cultivă capacitatea elevului de a conduce în mod pozitiv și de a lua decizii de afaceri mai bune.

Specializarea Administrarea Justiției Penale se concentrează pe conducere în lumea de aplicare a legii. Învăța abilitățile administrative necesare pentru menținerea bugetelor, a crea și de a dezvolta strategii eficiente, și să conducă organizația spre succes. Să examineze diverse sisteme de justiție penală și atribuțiile și obligațiile de gestionare pentru exploatarea și întreținerea de succes. Se concentreze asupra dinamicii sistemelor majore asociate cu managementul justiției penale, cum ar fi agenție de subcultură, de comunicații, de luare a deciziilor, precum și eforturile de evaluare.

OCU a construit acest program de gradul cu profesioniști ocupat în minte, astfel încât să puteți câștiga gradul dvs. de absolvent în mai puțin timp, și la un cost mai mic decât ați crezut anterior este posibil. Aplicarea pentru Masters în Management Strategic este acum mai ușor decât oricând înainte. Avem nevoie de nici o taxă, scrisori de recomandare sau scoruri GRE / GMAT. Pentru a aplica, pur și simplu completați și să depună o cerere, atașarea unui CV și transcrieri dumneavoastră. In cateva minute scurte ar putea fi condus în jos calea spre avansare în carieră - se aplică astăzi!

MSSM Core (21 de ore)

  • MBA 505 - Business Metode de cercetare (3 ore)
  • MBA 525 - Managementul sistemelor informatice (3 ore)
  • MBA 545 - Marketing Management (3 ore)
  • MBA 555 - Managementul Afacerilor Internaționale (3 ore)
  • MBA 570 - Managementul strategic și planificare operațională (3 ore)
  • MBA 575 - Leadership și comportament organizațional (3 ore)
  • MBA 590 - Portofoliu (3 ore)

Penale Administrarea Justiție Concentrație (9 ore)

  • CJ 550 - Justiție penală Administrație și Management (3 ore)
  • CJ 560 - Fundatii Bugetare publice (3 ore)
  • CJ 570 - Analiza Politicilor Publice (3 ore)

Opțiunea non-Concentrație (9 ore)

  • MBA 520 - Managementul Financiar (3 ore)
  • MGT 560 - Professional Internship (1-6 ore)
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Oakland City University makes it easier than ever to earn the degree you want, no matter where you live. Our wide selection of graduate and undergraduate online degree programs not only gives you limi ... Citeste mai mult

Oakland City University makes it easier than ever to earn the degree you want, no matter where you live. Our wide selection of graduate and undergraduate online degree programs not only gives you limitless career options, but also allows you to reach your personal and professional goals in less time at an affordable cost. At OCU, we accept up to double the amount of transfer credits accepted at other colleges and universities, as well as complete previous experience assessments, to cut your costs even further. View our comprehensive list of online degrees, and see how our convenient 5-week class rotation and the flexible online delivery can take you to the next level of your career. Citește mai puţin