Maestru al științei în informatică spațială

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală a MS în Programul de Informatică spațială

Gradul de master-de-știință în spațială informatică (MSSI) prevede o "toate e-learning", "toate cursuri" grad de legat pe locul studenților care doresc teorie puternică, de calcul, de analiză, politică și fundații tehnice în domeniul științei și al sistemelor de informații geografice . Ca regulă generală, elevii pot vizualiza clipuri video de clasă și de a realiza misiuni în orice moment pe parcursul unei săptămâni, în oricare dintre cursurile de programe oferite și au posibilitatea săptămânal (sau cerința) pentru a participa la una până la două oră sesiune de discuții "live" la timp reciproc convenabile pentru membrii clasei distanță înainte de datele scadente pentru misiuni săptămânale.

Programul se concentrează pe avansarea cunoștințelor cu privire la informații spațiale în special în ceea ce privește conceptele necesare în sistemele informatice de ultimă generație. Accentul este pus pe dezvoltarea de concepte noi și metode în domeniul larg al științei informației geografice pentru stocarea, accesarea, analizarea și gestionarea datelor spațiale, precum și modelarea, extragerea, integrarea, vizualizarea și comunicarea informațiilor geospațiale.

Elevii își construiesc pe fundații în informatică, matematică, fizică, geografie, științe cognitive, inteligență artificială, inginerie și domenii conexe pentru a studia fenomenele spațio-temporale și sistemele de informații spațiale de design inteligent. Informatica spațială poate fi privit ca un domeniu de studiu cunoștințe care fuzionează extrase din domeniul științei geografice informației, știința informației, știința cognitivă, informatică și inginerie.

Programul este conceput pentru a satisface cererea tot mai mare în societate pentru absolvenții cu nivel înalt abilități tehnologie geospațială și oferă o cale pentru femei și bărbați din diverse domenii, pentru tranziția rapidă la sistemul de informații căi de carieră, oferindu-le cursuri de nivel de fundație postuniversitare în sisteme informatice și informații geografice știință. Similar cu un grad de MBA sau de lege, programul spațial absolvent de informatică găzduiește elevi din medii largi de studii de licență.

Obiective

Elevii dezvolta cunoștințe și abilități tehnice în domenii cum ar fi proiectarea sistemului informațional, interacțiunea om-calculator, proiectarea sistemelor de baze de date și de management, dezvoltare sisteme, rețele de calculatoare, precum și dreptul de informare și etică. Aceștia câștigă familiaritate care lucrează cu una sau mai multe limbaje de programare în cazul în care nu au fost deja achiziționate, conceptele de gestionare a resurselor din rețelele locale și larg, inclusiv conceptele tehnice și manageriale ale sistemelor distribuite, sisteme client-server, pe web la nivel mondial, biblioteci digitale, și mai departe sistemele bazate pe rețea în continuă evoluție. baze de date și sisteme de asistare a deciziilor de grup și relațională orientate-obiect sunt abordate în contextul proiectării și administrarea bazelor de date. Toate aceste sisteme de informare cursuri generale postuniversitare să se bazeze pe exemple tehnologice spațiale sau medii contextuale. Programul de absolvent on-line este specializată în pregătirea absolvenților de a utiliza mai bine informațiile privind localizarea, sistemele de informații geografice, senzori și a tehnologiilor mobile în realizarea sarcinilor de zi cu zi a întreprinderilor și a guvernului și pentru a ajuta la noi inovații în avans în aceste domenii. În plus, elevii au posibilitatea de a lua cursuri care oferă o înțelegere a aplicațiilor de afaceri și de inginerie, oferind astfel fundații suplimentare pentru o comunicare eficientă cu utilizatorii finali.

Cerințe de program (30 credite)

Master of Science în domeniul informaticii spațiale este disponibilă numai pentru studenții la distanță. Programul este alcătuit din aceleași cursuri ca și luate de către studenții on-campus absolvent în Știința și Ingineria spațială Informații predate de către același instructori. studenții la distanță a vizualiza prelegeri și discuții de clasă în momente când l-au ales în timp ce termenele de livrare electronică a sarcinilor sunt adesea aceleași ca și pentru studenții de pe-campus. Nu există nici o teză necesară, deși studenții pot propune urmărirea unui curs bazat pe proiect, ca parte a programului lor de absolvent, dacă se dorește.

În conformitate cu cerințele de Universitatea, toate lucrările de diplomă de master trebuie să fie finalizate în termen de șase ani. Temporizarea începe cu primul semestru de înregistrare, după admiterea la Master of Science în domeniul informaticii spațiale.

Cerințe de ieri (30 credite)

Master of Science în informatică spațială (MSSI) este format din 30 de credite, toate obținute în cursul de lucru. Programul este format din cinci cursuri de bază necesare trei credit și un minim de cincisprezece credite suplimentare dintr-o listă de cursuri elective aprobate pentru programul trase dintr-o serie de discipline, dar în primul rând de la cursuri la distanță oferite de Școala de calculare și Știința informației. În cazul în care unele cursuri necesare sunt duplicative de cursuri care ar fi putut fi luate în programul de studii de licență a studentului sau alt program de absolvent, aceste cursuri nu este necesar să se repete, iar studentul va alege în consultare cu coordonatorul MSSI Universitar și Comitetul de Coordonare MSSI cursuri aprobate suplimentare pentru a ajunge la totalul de 30 de ore de credit.

Cursuri obligatorii

 • SIE 505: Fundamentele formale ale sistemelor informatice 3CR.
 • SIE 507: Sisteme informatice de programare 3CR.
 • SIE 515: Interacțiunea om-calculator 3CR.
 • SIE 525: Information Systems Legea 3CR.
 • SIE 550: Proiectarea sistemelor informatice 3CR.

Cursuri opționale

Studenții trebuie să ia cel puțin cincisprezece credite suplimentare care sunt aprobate în prealabil de către Comitetul director MSSI din următoarele înregistrări de curs electivă aprobate, în scopul de a se ajunge la totalul necesar de 30 de credite. Opțiunile includ electiva:

 • SIE 509: Principii de sisteme informatice geografice 3CR.
 • SIE 510: Geographic Information Systems Applications 3CR.
 • SIE 512: 3CR analiză spațială.
 • SIE 516: Realitatea virtuală: Cercetare și Aplicații 3CR.
 • SIE 554: Rationamentul 3CR spațială.
 • SIE 555: Sisteme de baze de date spațiale 3CR.
 • SIE 557: Aplicații Baza de date de sistem 3CR.
 • SIE 558: Real-Time senzor de fluxuri de date. 3CR
 • SIE 559: Geosensor Networks 3CR.
 • SIE 570: spațială cogniție și Computing 3CR.
 • SIE 571: Pattern Recognition și robotică 3CR.
 • SIE 580: Principii de inginerie Ontologie 3CR.
 • SIE 590: Information Systems Internship 3CR.

Studenții pot propune cursuri postuniversitare electivă suplimentare decât cele enumerate pentru a fi incluse pe programul lor de studiu, de la caz la caz sau adăugate pe listă. În funcție de interesele de student și de fond și desigur disponibilitatea pentru studenții la distanță, unii elevi pot alege să propună una sau mai multe cursuri din lista de cursuri GIS UMaine aplicate pentru a fi incluse în programul lor de studiu. Unele dintre cursurile postuniversitare elective pot necesita condiții prealabile, în plus față de minimul necesar pentru admiterea generală la programul de absolvent MSSI.

Cerințe detaliate

 • Programele de studiu sunt aprobate pentru fiecare elev de către Comitetul de Coordonare pentru programul de absolvent MSSI. Acest comitet este format din coordonatorul MSSI Universitar Programul și doi membri ai facultatilor absolvent suplimentare in departamentul sau afiliat cu programul.
 • Programul fiecărui student de studiu trebuie să includă cele cinci cursuri de bază necesare cu restul cursurilor care urmează să fie selectate dintr-o listă de curs aprobat menținut de către departamentul sau propuse de către student și evaluate pentru posibila aprobare. Comitetul director al MSSI evaluează caracterul rezonabil al acestor cereri și face ca decizia finală cu privire la cursuri suplimentare specifice care servesc obiectivelor programului MSSI și nevoile studentului pot fi incluse. Programul fiecărui student de studiu trebuie să fie aprobat în prealabil de către comitetul director MSSI. Studenții nu ar trebui să presupună că orice combinație de cursuri de program vor fi aprobate de Comitetul director.
 • Cel puțin 15 de credite din 30 solicitate cu privire la programul unui student de studiu trebuie să fie la nivelul de 500 sau mai mult.
 • Până la două cursuri pot fi luate la alte universități prin metode la distanță sau în alt mod dacă sunt cuprinse in programul de absolvent studentului de studiu și aprobat în prealabil de către comitetul director MSSI.
 • Până la două cursuri postuniversitare pot fi transferate în programul de absolvent studentului de studiu dacă sunt luate înainte de admiterea la Graduate School, cursurile nu sunt luate în considerare cerințele de gradul de licență studentului, iar cursurile sunt aprobate de Comitetul director MSSI.
 • Coordonatorul MSSI Universitar servește în calitate de consilier pentru fiecare student admis la program și comitetul director MSSI servește în calitate de comisie absolvent pentru fiecare elev în program.
 • Toți elevii trebuie să completeze întregul program de absolvent MS de studiu într-o perioadă de șase ani (cum a fost stabilit de Graduate School).

DATE DE APLICARE

Admiterea la Universitatea din Maine Master of Science în domeniul informaticii spațiale este competitivă. În procesul de admitere, facultatea absolvent consideră că potențialul solicitanților de a finaliza programul cu succes și de a atinge poziții de conducere în sectorul privat sau public. Pentru toate programele noastre postuniversitare noi căutăm, în general, studenții care au un punctaj la media de mai sus sau pe segmentele verbale, cantitative și analitice ale examenului GRE și în a 50-a percentila sau de mai sus cu privire la examenul de ansamblu. Noi căutăm, în general, un punct de grad mediu de licență de 3.0 sau de mai sus. Excepțiile sunt luate în considerare de la caz la caz.

La un minim de un solicitant trebuie să aibă o diplomă de patru ani din SUA licență de la un colegiu acreditate sau universitate, sau o perioadă de patru ani, echivalent internațional. În cadrul curriculum-ului lor, toți solicitanții trebuie să fi absolvit un curs universitar în algebră ca o condiție minimă de matematică pentru admitere. Cursuri de programare anterioare sau experiență sunt recomandate, dar nu este necesar. Comisia de reexaminare ia în considerare atât curriculum-ul finalizat, iar instituția a participat la evaluarea sa.

Toți elevii se aplică prin intermediul Graduate School și întregul pachet de aplicare, inclusiv transcrieri, rezultatele testelor și scrisorile de recomandare trebuie să fie primite înainte de o acceptare oficială va fi emisă în mod obișnuit. Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea toamna, cererile finalizate trebuie să fie primit de 8 săptămâni înainte de începerea termenului.

umospa01

Ce pot face cu un MS în domeniul informaticii spațiale?

Absolvenții sunt ambii lucrători independenți și angajați în întreaga afaceri și de guvern într-o gamă largă de funcții de gestionare a informațiilor și de dezvoltare a sistemului spațiale. Locurile de muncă sunt numeroase, variate și bine plătite. Mulți absolvenți din trecut sunt implicate în avansarea tehnologiei spațiale în sine; dezvoltarea de software și sisteme pentru a spori capacitatea indivizilor, de afaceri, guvern, și industria să utilizeze mai bine informațiile privind localizarea, senzori și sisteme mobile de comunicații în sarcinile lor de zi cu zi. Alti absolvenți sunt implicate în mai multe zone tradiționale de gestionare a sistemelor informatice terestre, care produc hărți și baze de date digitale prin aplicarea tehnologiilor geospațiale și a tehnicilor de gestionare, sau, în curs de dezvoltare și conservare a terenurilor. Cu toate acestea, altele sunt implicate în gestionarea informațiilor cu privire la mediu, transport și alte sisteme de utilități. Indiferent de alegere, cariere sunt recompensarea și intelectual de stimulare.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered ... Citeste mai mult

UMaineOnline is continually developing new, fully online programs with a focus on graduate options in our signature and emerging areas of excellence. Choose from a variety of online programs delivered by leading faculty, in areas such as business, social work, bioinformatics, digital curation, and engineering. Citește mai puţin