Maestru al științei în comunicații (ms în comunicații)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere


Comunicații @ Syracuse este un Master Online de Științe în Comunicații de la renumita SI Newhouse Școala de Comunicații Publice de la Syracuse University. Newhouse este lider în domeniul comunicațiilor în masă și se străduiește să antreneze profesioniști care folosesc mass-media pentru a face lumea un loc mai bun. Newhouse este pe primul loc în clasamentul școlilor de comunicații din țară.

Cu o concentrare puternică asupra inovațiilor digitale care afectează domeniul, Communications @ Syracuse oferă studenților o bază în comunicații, media digitale, mass-media sociale și jurnalismul digital. Elevii aleg dintre cele trei specializări - Publicitate, Relații Publice și Inovare în Jurnalism - și cursuri complete care explorează practicile stabilite și tendințele emergente ale domeniului lor de concentrare.

MS in Communications caracteristici:

<li> Cursuri live online, predate de aceiași membri ai facultății Newhouse care predau în campus.</li> <li> Cursuri dinamice, imersive care pot fi accesate 24 de ore din 24 de oriunde de oriunde studenții au o conexiune la internet.</li> <li> Învățare în mișcare cu o aplicație mobilă disponibilă pentru smartphone-uri și tablete.</li> <li> Învățarea în persoană a experiențelor de imersiune în orașe din întreaga lume.</li>

Ca și în cazul oricărui program Newhouse, studenții învață de la facultate care sunt lideri în domeniile comunicațiilor și mass-media. După înscrierea în program, elevii se alătură rețelei de absolvenți Newhouse, o comunitate globală care include unii dintre cei mai respectați inovatori din industrie.

Communications @ Syracuse este un program de 33 de credite. Elevii completează cursuri de bază și cursuri de specializare concentrate. Elevii participă, de asemenea, la două experiențe de imersiune pe parcursul studiilor. Imersiile sunt organizate în orașe din întreaga lume și oferă studenților șansa de a se întâlni personal cu colegii și colegii, timp de trei zile de prelegeri, ateliere și evenimente de networking.

Pentru a fi eligibili pentru Communications @ Syracuse, candidații trebuie să dețină o diplomă de licență de la o instituție acreditată de patru ani cu un GPA cumulativ de B (3.0) sau mai mare. O cerere completă trebuie să includă următoarele:

  • Aplicație online
  • Taxă de aplicare
  • CV-ul
  • De ordin personal
  • Transcrieri
  • Scrisori de recomandare

Scorurile GRE și GMAT nu sunt necesare pentru a fi admise la Communications @ Syracuse, dar solicitanții pot depune scoruri oficiale dacă consideră că vor beneficia de aplicația lor.

Solicitanții internaționali trebuie să trimită scorurile TOEFL și să finalizeze un interviu video.

Pentru a solicita informații despre Communications @ Syracuse, faceți clic aici.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Newhouse School, the world’s premier school of communications, is offering an online Master of Science in Communications to students everywhere.

The Newhouse School, the world’s premier school of communications, is offering an online Master of Science in Communications to students everywhere. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii