Maestru științei în consiliere (on-line)

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Consiliere Clinică Consiliere de Sanatate Mintala

Master of Science (MS) în consiliere în sănătate mintală Consiliere clinică (CCSM) este un program de consiliere de studii on-line, care îmbrățișează viziunea catolică-creștină și educă în dispozițiile de bază stabilite de standardele industriei. Elevii dobândesc cunoștințele de consiliere și aptitudinile necesare pentru a se angaja în comunități ca lideri ai comunității eficiente și avocații justiției sociale. Absolvenții sunt pline de compasiune și etice în activitatea lor în calitate de profesioniști instruiți care onoare și respect demnitatea înnăscută a fiecărei persoane într-o populație globală, diversă.

on-line Programul de studii de consiliere necesită 66 de ore de credit semestru de cursuri, o experiență de 100 de ore practicum cu un minim de 40 de ore de servicii directe și de un stagiu de 600 de ore, cu un minim de 240 de ore de serviciu direct. Studenții sunt, de asemenea, obligați să se deplaseze pentru a finaliza trei rezidențe extinse week-end pe durata programului.

Stat de tehnologie de ultimă oră este utilizată atât pentru asincron (învățarea tradițională on-line), cu utilizarea semnificativă de inregistrari video de diferite abilități clinice și profesionale pentru a fi revizuite de către colegii și facultate, și de învățare sincron în cazul în care elevii vor avea virtuale interacțiunile față-în-față în procesul de învățare.

Programul de consiliere SOC este un nivel de intrare, on-line program de educație consilier. Curriculum-ul este conceput pentru a satisface cerințele educaționale pentru certificare și licensure în statul Virginia. Asociația Americană de Consiliere (ACA) (2016) oferă informații de licență pentru fiecare stat.

Ce pot face cu un MS în Consiliere?

consilierii profesionale la nivel de master sunt angajate de către agențiile clinice mentale de sanatate, centre de consiliere, cabinete private, setările de biserică / misiune, spitale, in ambulator, servicii de suport școlar, facilități militare, precum și în setările de peste mări.

Este programul oferit în starea mea?

Divin Universitatea Mercy (DMU) este atât obligat și angajează să respecte legile statelor care reglementează învățământul la distanță. Pentru scopurile acestui rezumat, învățământul la distanță include 100% online, programe, programe online care necesită unele on-the-sol experiență, programe de certificat, și non-credit programe și / sau cursuri care vor fi livrate studenților care locuiesc în afara statului Virginia . Legile de stat în ceea ce privește învățământul la distanță variază de stat-de stat, și chiar de program-cu-program din cadrul unui stat.

Acreditare

Milostivirii Divine University este acreditat de către Asociația de Sud de colegii și școli a Comisiei privind Colegii de masterat și de a acorda diplome de doctor.

Clinic curricula Programul de Sanatate Mintala Consiliere este aliniat cu standardele industriei de premier programatice stabilite de Consiliul de Acreditare de Consiliere și Programe educaționale conexe (CACREP). Programul DMU-SOC CCSM nu este încă acreditat de CACREP. DMU nu poate deține nici o promisiune sau o garanție de a deveni CACREP acreditate; cu toate acestea, DMU se angajează să aplice pentru acreditare CACREP în proiectarea, pregătirea și desfășurarea programului.

Cerinte program

Master of Science în program de consiliere necesită 66 de ore de credit pentru absolvire.

O experiență de 100 de ore practicum cu un minim de 40 de ore de servicii directe și de un stagiu de 600 de ore, cu un minim de 240 de ore de serviciu directe sunt necesare ca parte din cele 66 de credite de curs.

Absolvenții de la Scoala DMU de Consiliere Clinic de program de Sanatate Mintala Consiliere va fi capabil să:

 1. Prezintă o identitate vibrantă consilier profesionist cu cunoștințe fundamentale și aptitudinile profesiei.
 2. Intra în viața narativă a clientului cu compasiune și respect.
 3. Să dezvolte centrată pe persoană, conceptualizare cuprinzătoare caz pentru planificarea eficientă de tratament.
 4. Întrebuința științele de bază sociale și comportamentale, un obicei de raționament, și probatorii multiple roluri de consiliere profesională pentru a promova dezvoltarea umană.
 5. Întruchipa o viziune a persoanei care le inspiră înfloritoare, în calitate de consilieri profesioniști, iar clienții lor de a avea curaj să aibă încredere, speranță și iubire.

Cerințe de completare

Studenții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe pentru a absolvi:

 1. Complet toate cerințele de candidatură și stagiu de practică
 2. Complet toate ore necesare de cursuri specificate cu un AAP minim de 3,0 și nu grad mai mic decât un "B"
 3. Să îndeplinească cerințele de curs de COUN 500 Consiliere advisement fiecare semestru
 4. Vei primi o recomandare de facultate satisfăcătoare, pe baza procesului bi-anual de evaluare a performanțelor profesională.

Limitarea de timp

 1. Elevii să completeze în mod obișnuit programul pe o perioadă de trei ani
 2. Limita de timp pentru finalizarea tuturor cerințelor este de șapte (7) ani, măsurată de la data la care un elev începe cursuri în Master of Science în programul de consiliere

Curriculum

SM în Cerințele de consiliere grad sunt proiectate pentru a fi finalizate în doi-trei ani de studiu full-time. Curriculum-ul este transmis în primul rând asincron cu cerințele sincrone. învățarea asincronă este ceea ce se crede de obicei, de învățare on-line cu: elevii pot accesa informațiile și lucrările privind activitățile de învățare în orice locație și în orice moment. învățarea sincronă este atunci când elevii interacționează în timp real cu alți studenți și cadre didactice prin diverse tehnologii, cum ar fi conferințe video și cu rezidențe weekend prelungit.

conferințe video online vor include studenții care fac jocuri de rol sau care sa demonstreze abilități bazate pe programe studențești (sincrone) și apoi încărcarea video pentru facultate și / sau recenzii studențești (asincrone). Abilități vor acoperi abilități interpersonale de bază la tehnici avansate de consiliere, abilitati de prezentare, precum și alte abilități necesare pentru profesia de consiliere.

Programul CCSM include 22 de cursuri de credite, pentru un total de 66 de ore de credit. DMU opereaza folosind o toamna, de primăvară, și modelul de semestrul de vară, cu doi termeni de 8 săptămâni, în semestre toamna si primavara, si un termen de 8 săptămâni în timpul verii. Cursuri DMU îndeplinesc cerințele pentru 3 credite semestru prevăzute pentru fiecare curs, cu câteva excepții. Următoarele cursuri sunt diferite:

 • COUN 500, advisement curs de 16 săptămâni (1 semestru plin, sau 2 termeni, în fiecare semestru înscriși în orice alt curs SOC, și zero costuri / credit zero).
 • COUN 690, și Avansat Consiliere Practică Competențe: curs de 10 săptămâni (3 ore de credit).
 • COUN 691, Internship 1: Curs de 16 săptămâni (1 semestru plin, sau 2 termeni și 3 ore de credit).
 • COUN 692, Internship 2: Curs de 16 săptămâni (1 semestru plin, sau 2 termeni și 3 ore de credit).
 • COUN 500 Consiliere advisement (0)
 • Fundația 510 COUN si etica de Sanatate Mintala Clinic de Consiliere (3)
 • COUN 520 teorii și modele de Consiliere și Personalitate (3)
 • COUN 530 uman de crestere si dezvoltare Peste Durata de viata (3)
 • COUN 540 Dezvoltarea carierei (3)
 • COUN 550 Evaluare program de cercetare și (3)
 • COUN 560 sociale și culturale Diversitate (3)
 • COUN 570 Căsătoria și familia Teoria sistemelor (3)
 • COUN 580 Consiliere și Relații Abilități Ajutarea (3)
 • COUN 600 de Dezvoltare Psihopatologie - Risc și reziliență (3)
 • COUN 610 Consiliere Group și Grupul de lucru (3)
 • COUN 620 Evaluare și Testare Peste Durata de viata (3)
 • COUN 630 Diagnosticul clinic și Planificarea tratamentului (3)
 • COUN 640 Criză & Trauma-prevenire si tratament (3)
 • COUN 650 Dependentele Consiliere (3)
 • COUN 660 copii și adolescenți Consiliere (3)
 • COUN 670 Căsătorie, Cuplu, și Consiliere Familie (3)
 • COUN 690 Consiliere Practicum / abilitati avansate de interventie clinica (3)
 • COUN 691 & 692 Consiliere Internship I (3) și 2 (3)
 • PHT 513 înfloririi Persoana (3)
 • PHT 523 Caracter moral și spiritual Înfloritoare (3)
 • PHT 533 Înflorirea în Relații (3)
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Divine Mercy University (DMU) is a Catholic graduate school of psychology and counseling, founded in 1999 as the Institute for the Psychological Sciences. The University is dedicated to the scientific ... Citeste mai mult

Divine Mercy University (DMU) is a Catholic graduate school of psychology and counseling, founded in 1999 as the Institute for the Psychological Sciences. The University is dedicated to the scientific study of psychology with a Catholic understanding of the person, marriage and the family. Citește mai puţin