MA Moartea, Religie și Cultură explorează modul în care moartea este singurul inevitabilitatea viață. Această realitate universală este înțeles diferit de diferite culturi și tradiții religioase, iar aceste înțelegeri sunt jucate în ritualuri de deces, moarte și doliu.

Cerințe de intrare: În mod normal, un grad prima sau a doua clasă Onoruri sau experiență profesională în domeniul de studiu

Dacă engleza nu este limba dumneavoastră în primul rând: IELTS 6.5 (inclusiv 6.5 în scris academic) sau echivalent

Porniți datele: septembrie și ianuarie

Procesul de aplicare: UKPASS (numai candidații full-time) sau direct de intrare Formular (solicitanții part-time numai)

Programul de conținut

Programul atrage o gamă diversă de studenți de la pompe funebre, clerul dintr-o varietate de tradiții, profesori și cei care se pregătesc pentru un grad de cercetare, precum și o serie de oameni care sunt pur și simplu fascinați de subiect.

Studiul oferă o vedere de abordări istorice și actuale la moarte și pe moarte, eliminarea și ritualuri deces, care să permită o reuniune de grupuri profesionale și a studenților cu interese particulare în acest domeniu de specialitate.

Învățare și predare

Elevii se angajează discuții structurate și dezbate prin forumuri electronice și sunt prevăzute cu lecturi de curs ghidate și acces la e-resursele deținute în bibliotecă pentru a finaliza evaluările. O vizită la un crematorii locale, cimitir, mortuar și / sau înmormântare acasă este un aspect esențial al programului.

Programul este predată de către o echipă de personal înalt calificat și entuziast care includ savanți de renume internațional.

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Online
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
10,900 GBP
După locații
După dată