Master of Arts în limba modernă este proiectat pentru studenții care doresc să urmeze limba, cultura și literatura de muncă la nivel de absolvent.

Credite:

30 credite

Program de învățare Rezultate:

Elevii din acest program sunt de așteptat să demonstreze:

  • o înțelegere a diferitelor abordări literare și de cercetare;
  • capacitatea de a analiza lucrări majore ale literaturii în limba în care vor fi întreprinse absolvent de muncă;
  • cunoașterea de teme legate de culturile de limba în care se desfășoară absolvent de muncă; și
  • competență în gramatica și cunoașterea structurii fiecărei limbi în care absolvent de muncă este realizat.

Cerințe Admitere:

Solicitanții trebuie să dețină o diplomă de licență de la o instituție acreditată la nivel regional a învățământului superior. Solicitanții trebuie să aibă, de asemenea, un AAP minim de licență de 2,70 pe o scară de 4,00 punct (unde A este 4,00), sau echivalentul acesteia, și în picioare bune (3.00 GPA) în toate post-bacalaureat curs de muncă.

Candidații pentru acest program de studii ar trebui să aibă o diplomă de bacalaureat, cu un minim de 24 de credite în curs de pregătire în fiecare limbă, în care vor fi întreprinse absolvent de muncă. Numai italiană sau spaniolă poate fi aleasă ca limba de specializare. Cu aprobarea consilierului, candidații cu medii suficiente într-o a doua limbă poate fi autorizată să includă până la două cursuri postuniversitare adecvate în această limbă în programele lor. Departamentului Universitar Comitetul de Studii își rezervă dreptul de a evalua un candidat de competență orală și scris, printr-un interviu oral sau o probă scrisă.

Italiană sau spaniolă pentru Certified profesori Specializarea 30 credite (Planul C)

Raționament:

Această specializare este proiectat pentru profesori italieni sau spanioli care doresc să urmeze cursuri suplimentare în limba, cultura și literatura precum și în teoria limbilor străine și metodologia la nivel de absolvent. Studenții care sunt profesori vor dezvolta, împreună cu consilierii lor, programe de studiu, care să ia în considerare mediul educațional și gradul de competență în limba.

Obiective:

În plus față de rezultatele învățării menționate mai sus, elevii din această specializare, de asemenea, sunt de așteptat să demonstreze cunoașterea problemelor educaționale majore.

Admitere:

În plus față de criteriile noastre generale absolvent de admitere, studenții interesați de această specializare pentru Certified Profesorii trebuie să fie certificate, și să aibă o diplomă de bacalaureat, cu cel puțin 24 de credite de limba în colegiu sau a unui preparat echivalent, înainte de a fi admis la acest program.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Central Connecticut State University »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
2 - 3 anii
Part time
La zi
Price
10,956 USD
5,478 USD rezident Connecticut, scolarizare si taxele necesare, pentru fiecare termen; 11,878 USD non-rezident, scolarizare si taxele necesare, Pe termen
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019