Read the Official Description

MA în psihologie industrială-organizațională (I / O)

Psihologia industrială-organizațională (I / O) este studiul indivizilor la locul de muncă. Fiind una dintre cele mai rapide specializări în psihologie, profesioniștii din acest domeniu învață să aplice metode de psihologie în probleme de importanță critică pentru afaceri și industrie, inclusiv managementul talentului, coaching-ul, dezvoltarea leadershipului, evaluarea programului, formarea, schimbările organizaționale, echilibru între viața profesională. Mulți profesioniști ai psihologiei I / O lucrează, de asemenea, ca consultanți cu organizații contemporane sau agenții guvernamentale care abordează provocări organizaționale, cum ar fi managementul schimbării, diversitatea locurilor de muncă și dezvoltarea și implicarea angajaților.


Programul Master of Arts în Psihologie Industrială și Organizațională este conceput pentru a respecta liniile directoare pentru educație și formare oferite de Societatea de Psihologie Industrială și Organizațională (SIOP), cu un accent unic pe practica social responsabilă. Acest program on-line poate fi finalizat în aproximativ doi ani și oferă studenților educație și formare atât în ​​teorie cât și în practică. Printr-o practică de afaceri cerută, elevii au posibilitatea de a-și dobândi experiență și abilități practice pentru a reuși în acest domeniu extins.


Livrare online


Acest program de 42 de credite este oferit în întregime on-line și poate fi finalizat în aproximativ doi ani, făcându-l o opțiune atractivă pentru studenții care pot fi angajați în prezent. Modelul nostru de învățare asincron permite confortul și flexibilitatea. Toate componentele acestui program pot fi accesate printr-un browser Internet care rulează pe un PC IBM (Windows sau Linux) sau Apple Macintosh (Apple OS). Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre cerințele minime de hardware și software.


Cerințele de admitere


• Diplomă de bacalaureat dintr-un colegiu sau universitate acreditată regional de către o agenție de acreditare recunoscută la nivel național sau o diplomă echivalentă de la o școală internațională

• Un GPA de 3,0 sau mai mare pe o scară de 4,0 pentru studii universitare și postuniversitare

• Finalizarea cursurilor la nivel universitar sau postuniversitar în psihologie introductivă și metode de cercetare sau statistici cu grade de "C" sau mai bune. Cursuri echivalent în alte științe sociale pot fi, de asemenea, luate în considerare.

• Solicitanții care îndeplinesc standardele de admitere vor fi invitați la un interviu cu facultatea.


Cerințe de diplomă


• Finalizarea satisfăcătoare a tuturor orelor de credit necesare, inclusiv cursurile necesare

• Un GPA de 3,0 sau mai mare și nu mai mult de două clase sau șase ore de credit de "C" sau "C +"

• Completarea cererii de absolvire și plată integrală a tuturor taxelor scutite

• Aprobarea facultății și recomandarea adresată Consiliului de Administrație de a conferi Masteratul în arhitectură în domeniul psihologiei industriale și organizaționale

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019