close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate Studii de Masterat în Științe în Științe agricole Masterat în Științe (MSc) Online

Master of Science (MSc) reprezintă unul dintre cele mai avansate niveluri de realizare academică pe care le puteți finaliza. Înainte de a vă putea înscrie, este posibil să aveți nevoie să obțineți un grad de licență. Programele de masterat durează de obicei unul sau doi ani. Ce este un MSc în științele agricole? Acest program de studii postuniversitare se concentrează pe multe… Citeste mai mult

Master of Science (MSc) reprezintă unul dintre cele mai avansate niveluri de realizare academică pe care le puteți finaliza. Înainte de a vă putea înscrie, este posibil să aveți nevoie să obțineți un grad de licență. Programele de masterat durează de obicei unul sau doi ani.

Ce este un MSc în științele agricole? Acest program de studii postuniversitare se concentrează pe multe aspecte diferite ale sistemelor agricole. Dacă te înscrii într-un program de știință în agricultură, probabil vei studia biologia, botanica, chimia, ameliorarea terenului, fiziologia plantelor, agrotehnica și informatica. În funcție de modul în care vă specializați, vă puteți concentra asupra a ceva din aspectele economice, sociale sau de mediu ale agriculturii. De cele mai multe ori, există o împărțire uniformă între studiile tehnice și cele teoretice.

Când studiați într-un program MSc, beneficiați prin dezvoltarea unui set de abilități care vă pot ajuta în carieră. Pentru studenții din domeniul științei agricole, aceste competențe includ adesea abilități de cercetare, o minte științifică și cunoștințe de biologie și chimie.

Costul de înscriere într-un master în știința agricolă schimbări program de grade bazate pe mai mulți factori. Școala dvs., programul, durata studiilor și țara dvs. vor influența toate instruirea, așadar este o idee bună să efectuați o cercetare aprofundată înainte de a vă înscrie.

Deoarece agricultura este atât de importantă pentru societate și oferă hrană pentru o populație, există multe opțiuni de carieră disponibile cu un MSc în Științe Agricole. Deși este posibil să devii un profesionist responsabil de creșterea fructelor și legumelor, este mai frecvent să intri într-o poziție de cercetare sau de companie. Posibile cariere includ consilier horticol, manager de fermă și horticultură sau manager de afaceri.

Există MSc online, local și global în programele de științe agricole disponibile pentru a vă satisface nevoile individuale de studiu. Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să căutați programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Domenii de studiu conexe
arrow_drop_up arrow_drop_down
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
University of the Highlands and Islands
Perth, Regatul Unit

Dacă doriți să progresați într-un rol de conducere în dezvoltarea rurală, acest curs postuniversitar de dezvoltare rurală durabilă este pentru dvs.

Dacă doriți să progresați într-un rol de conducere în dezvoltarea rurală, acest curs postuniversitar de dezvoltare rurală durabilă este pentru dvs. -
MSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
2 - 6 ani
Engleză
Sept 2021
Online
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici