University of New Haven oferă un program de masterat de 30 de credite în inginerie de mediu, care combină perfect teoria cu aplicație hands-on, care permite absolvenților să fie nu numai productivi, dar lideri în industria aleasă.

Lumea noastră în continuă schimbare

Cu cursuri provocatoare, orientate profesional în amenajarea clasei, studenții dezvoltă rapid abilitățile necesare pentru a oferi soluții inovatoare la problemele complexe de mediu printr-un studiu interdisciplinar al problemelor de protecție a mediului, calitatea și purificarea apei, tratarea apelor uzate, gestionarea deșeurilor solide, remedierea șantierelor și măsuri de control al emisiilor.

Mărimile mici de clasă dotate cu tehnologie de ultimă generație oferă absolvenților o experiență de învățare personală unic, în timp ce un proiect necesar facilitează o explorare în profunzime a problemelor de mediu contemporane care provoacă lumea noastră în continuă schimbare.

Program online:

MS complet în inginerie de mediu este conceput special pentru profesionistul care lucrează și vă poate ajuta să atingeți obiectivul dvs. de a obține un master în inginerie de mediu. Programul se concentrează pe crearea unui mediu de învățare online complet acceptat, unde veți colabora cu colegi de facultate și colegi de clasă din toată țara și din întreaga lume. Toate clasele sunt 100% online și pot fi completate în oricare dintre cele șase condiții convenabile, de șapte săptămâni.

Urmați pasul următor, fără să ieșiți din afară

Programul nostru de masterat online în inginerie de mediu este conceput pentru profesioniști care lucrează și vă poate ajuta să obțineți un master în inginerie de mediu în termen de 2 ani. Programul se concentrează pe crearea unui mediu de învățare online complet acceptat, unde veți colabora cu colegi de facultate și colegi de clasă din toată țara și din întreaga lume. Toate clasele sunt 100% online și pot fi finalizate în termeni convenabili, de șapte săptămâni.

 1. Clasele sunt lungi de doar 6 până la 7,5 săptămâni
 2. Cursurile sunt complet online și, în funcție de programul dvs.
 3. Puteți completa toate cele 30 de credite în numai 2 ani.
 4. Clasele integrează teoria cu aplicațiile din lumea reală. Majoritatea claselor includ un proiect în locul unui examen final, astfel încât să puteți aplica ceea ce ați învățat.

Studenții învață să dezvolte soluții durabile la problemele complexe de mediu, explorând domeniile ingineriei de mediu, cum ar fi probleme de protecție a mediului, calitatea apei, purificarea apei, tratarea apelor uzate, sisteme de gestionare a deșeurilor solide, remedierea sitului și măsuri de control al emisiilor.

Centru recunoscut la nivel național pentru dezvoltarea carierei

Toți studenții University of New Haven au acces la numeroasele resurse disponibile prin intermediul Centrului de dezvoltare a carierei al Universității, care a fost numit unul dintre cele mai bune din țară de către The Princeton Review.

De la evaluările carierei, crearea de rețele și ocuparea locurilor de muncă la interviurile din campus și negocierea salariilor, Centrul de carieră oferă abilitățile și conexiunile pentru a identifica o carieră semnificativă și o oportunitate de a-ți urmări pasiunea.Factory Chimney Smoke veeterzy / Unsplash

Cursuri și programe selectate

Tratarea fizico-chimică a deșeurilor apoase

Analiza proceselor fizice și chimice în sisteme naturale și proiectate pentru controlul poluării apei. Procesele unitare acoperite includ, dar nu se limitează la, aerarea și transferul de gaze, sedimentarea, filtrarea, coagularea / flocularea, absorbția, stabilizarea chimică, schimbul de ioni, dezinfectarea. Sunt luate în considerare metodologiile de proiectare și aspectele operaționale ale tratamentului

Tratamentul biologic al deșeurilor apoase

Acest curs oferă un studiu aprofundat al principiilor tratării biologice a deșeurilor acvatice (municipale, industriale și / sau periculoase). Sunt acoperite procesele de creștere suspendate și atașate frecvent utilizate. Se pune accent pe aspectul de proiectare și operațional al nămolului activat, filtrelor trucante și biocontactoarelor rotative. Procesele de tratament la fața locului sunt de asemenea acoperite.

Soarta contaminantă și transportul în mediu

Acest curs acoperă principiile fundamentale ale comportamentului contaminant în mediu. Proprietățile fizico-chimice contaminante, transportul și mecanismele de transformare care afectează distribuția contaminanților în aer, apă și domenii solide sunt studiate în profunzime. Subiectele abordate includ, dar nu se limitează la, echilibrul interfeței de mediu, transportul advective și difuzionale; un schimb biochimic în domeniile atmosferice, acvatice și terestre. Modelarea mediului este, de asemenea, luată în considerare.

Legea mediului și legislația

Revizuirea tehnicilor de aplicare a legilor și reglementărilor statale și federale privind controlul poluării; efecte asupra criteriilor de tratare a deșeurilor și proiectarea și evaluarea ordonanțelor municipale; pregătirea evaluărilor de mediu și a declarațiilor de impact.

Cerințe de aplicare pentru studenții absolvenți

Lista de verificare a cererilor de master

 • Aplicație online
 • Taxă nerambursabilă de 50 USD
 • Transcrieri oficiale ale universității și dovada finalizării diplomei de licență. O explicație a sistemului dvs. de notare universitară trebuie, de asemenea, furnizată împreună cu transcrierile dvs.
 • Două scrisori de recomandare din partea profesorilor sau angajatorilor
 • O declarație de scop este necesară. Este recomandat un CV.
 • Anumite majori necesită scoruri GRE și / sau GMAT. Cod școlar GRE: 3663; Codul școlii GMAT: P1X-DS-94.

Studenti internationali

 • Aplicație online
 • Taxa de cerere nerambursabilă de 50 USD
 • Transcrieri (în engleză) de la toate colegiile sau universitățile la care au participat. Transcrierile trebuie depuse în plicuri sigilate și trimise prin poștă direct la biroul de admitere. În cazul în care documentele oficiale nu sunt disponibile, documentele neoficiale pot fi încărcate în sistemul de aplicații online pentru revizuire inițială. Cu toate acestea, toate documentele oficiale trebuie primite înainte de începerea cursurilor pentru semestrul admis.
 • Două scrisori de recomandare
 • O declarație de scop
 • Un CV sau un curriculum vitae
 • TOEFL de 75, sau IELTS de 6.0, sau PTE de 50, sau finalizarea Programului de pregătire universitară engleză a University of New Haven . Anumite majore pot necesita scoruri mai mari la testul englez.
 • Anumite majori necesită scoruri GRE și / sau GMAT. Cod școlar GRE: 3663; Codul școlii GMAT: P1X-DS-94.
 • Solicitanții indieni trebuie să depună fișe detaliate de semestru cu semestru / fișe academice. Foile de marcă CONSOLIDATE nu sunt acceptate.
 • University of New Haven acceptă numai 3 ani de licență din India, dacă au un rating „A”, „A” sau „Five Star” de către Consiliul Național de Evaluare și Acreditare (NAAC). Studenții trebuie să fi absolvit și divizia 1 sau 2. O dovadă a calificării NAAC a universității sau a colegiului trebuie să fie furnizată împreună cu fișele de autentificare ale solicitantului. Acest lucru se aplică următoarelor grade de 3 ani de licență: gradul B.Com de 3 ani, gradul B.Sc de 3 ani și gradul BBA de 3 ani. Solicitanții indieni cu diplomă de 3 ani pot depune un an suplimentar de masterat sau o diplomă postuniversitară de un an de la o universitate recunoscută pentru a putea fi luate în considerare pentru admitere.
Program predat în:
 • Engleză
Ultima actualizare Octombrie 9, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Ian 15, 2020
Duration
2 anii
La zi
Price
28,200 USD
Total scolarizare
Deadline
Nov 15, 2019
După locații
După dată
Start Date
Ian 15, 2020
End Date
Ian 2022
Termen limită de aplicare
Nov 15, 2019

Ian 15, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Nov 15, 2019
End Date
Ian 2022

Environmental Engineering, M.S.