MSc / PGDip / PGCert în marketing

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Aflați o abilitate indispensabilă organizațiilor din întreaga lume, indiferent de industrie sau de piață. Masterul nostru de Marketing (online) vă oferă cunoștințele strategice și practice de care aveți nevoie pentru a reuși în acest domeniu de afaceri critic.

Cursul este dezvoltat de King's Business School, un top 10 centru de afaceri din Marea Britanie și studii de management. Ei lucrează în parteneriat cu o gamă largă de organizații din sectorul privat și public, inclusiv departamente guvernamentale, corporații, organisme profesionale și ONG-uri. Relațiile din comunitatea de învățare au trecut mult timp după terminarea cursului, oferindu-le studenților și absolvenților o rețea gata de profesioniști asimilați și ambițioși în întreaga lume.

Învățarea online cu King's vă permite să accesați aceeași predare de clasă mondială ca și studenții noștri din campus, oferite de aceiași academicieni recunoscuți pe plan internațional. Abordarea noastră flexibilă vă permite să vă potriviți studiile în jurul muncii, a vieții de familie și a altor angajamente.

Fiind una dintre singurele funcții organizaționale care sunt direct responsabile pentru generarea veniturilor, marketingul poate conduce la creșterea economică și poate menține organizațiile "în viață". Dacă aveți un interes în această funcție de bază de afaceri, noastre de Marketing MSC / PG Dip / PG Cert cu furnizarea on-line vă permite să stăpânească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a construi campanii eficiente în orice organizație.

Cerințe de intrare: În mod normal o diplomă de licență 2: 1 în orice domeniu cu experiență de lucru relevantă. Vizitați pagina programului pentru mai multe detalii. Toate programele King's College din Londra (online) sunt predate în limba engleză.

Beneficii cheie

 • Obțineți rezultate de învățare de vârf în domeniul marketingului pentru a vă ajuta să vă permiteți o carieră într-o mare varietate de industrii și organizații.
 • Primiți o educație cuprinzătoare cuprinzând abordări teoretice și practice ale strategiei de marketing și ale execuției.
 • Studiu de la academicieni de renume în industria de marketing, cum ar fi Douglas West - cel mai bine vândut autor al Strategic Marketing.
 • Cu dimensiuni mici de clasă, beneficiați de o predare strânsă și de sprijinul elevilor.
 • Veți învăța alături de studenți și profesioniști de aceeași voie din întreaga lume, fiecare dintre aceștia având experiență, abilități și perspective unice în discuțiile dvs. online.

Beneficiile învățării online

 • Accesați materialele de studiu, clipurile video, lecturile și live-urile în orice moment, de oriunde vă aflați în lume.
 • Începeți și finalizați la dispoziția dvs., cu șase puncte de intrare pe an.
 • Studiați-vă în ritm propriu cu sistemul nostru unic de învățare a caruselului.
 • Utilizați toate serviciile Universității fără a fi nevoie să vizitați campusul, inclusiv cariere, asistență pentru sănătate și handicap.
 • Flexibilitate, astfel încât să puteți studia pentru a vă atinge aspirațiile fără a vă întrerupe cariera.
 • Obțineți un certificat postuniversitar în doar opt luni, o diplomă postuniversitară în 16 luni și un master în doar doi ani.

Bine ați venit la King's College din Londra

Descoperiți avantajele studierii la una din primele 25 de universități din lume.

Detalii curs

Master De Marketing / PG Dip / PG Cert de la King's Business School amestecuri de economie, psihologie, sociologie și antropologie pentru a vă aduce cele mai recente gândire și abordări în marketing. Pe măsură ce tehnologia se schimbă, la fel și mecanica campaniilor de marketing. Curriculum-ul nostru pune aceste evoluții în context atât cu perspective istorice, cât și cu abordările critice contemporane ale industriei. Modulele explorează bazele teoretice ale deciziilor de marketing și modul în care progresele recente schimbă modul în care organizațiile își aduc bunurile, serviciile și mesajele publicului.

Acest program oferă o educație postuniversitară la nivel de cercetare, în domeniul marketingului, într-un mediu intelectual extrem de provocator. După absolvire, absolvenții vor fi potriviți pentru o gamă largă de roluri în marketing, de la managementul campaniei la rolurile tehnice, precum și planificarea, gestionarea analizelor de marketing și gestionarea contului.

Veți fi învățați printr-o serie de module care explorează canalele și disciplinele esențiale în cadrul mixului de marketing, inclusiv Managementul consumatorilor de brand, Strategia de marketing

învățământ

Acest curs modular este livrat în întregime online, ceea ce înseamnă că puteți studia alături de angajamentele existente în carieră și viață. Veți fi învățați și evaluați utilizând o varietate de metode inovatoare concepute pentru învățarea la distanță de către designeri instructori și tehnologi de învățare. Activitățile de predare pot include o combinație de înregistrări video, înregistrări audio, lecturi, forumuri de discuții, webinarii live, cercetări și revizuiri independente, chestionare și alte activități interactive. Evaluarea se va face prin eseuri și rapoarte de cursuri, evaluări critice ale lucrărilor publicate, activități de învățare auto-direcționate și alte metode adaptate pentru învățarea online.

Alegerea noastră de module și conținutul lor reflectă o abordare cuprinzătoare a considerentelor de marketing dintr-o varietate de sectoare. Modulele abordează pilonii centrali ai disciplinei, inclusiv modelarea consumatorilor, strategia și planificarea, practicile de marketing, analiza și etica, care conduc la o varietate largă de cariere de ieșire.

Facultatea de predare pentru programul de marketing MSc / PG Dip / PG Cert este alcătuit din profesori universitari și autorități din industrie, care sunt bine apreciate în domeniile lor individuale. Puteți avea ocazia să înveți alături de experți de vârf, cum ar fi:

 • Profesorul Stuart Barnes, șeful Centrului de Cercetare pentru consumatori și organizații digitale (CODA)
 • Profesorul Ko Du Ruyter, un profesor de marketing de frunte, cu o flotă de publicații în revistele de top și de marketing
 • Profesorul Shintaro Okazaki, Editor al revistei Journal of Advertising
 • Profesorul Douglas West, Editor Contributiv al revistei Journal of Research Research

Evaluare

Elevii vor fi evaluați utilizând o varietate de metode tradiționale, inclusiv cursuri, eseuri și rapoarte, precum și metode inovatoare online, inclusiv table de discuții și întrebări interactive.

Perspectivele de carieră

Cursul este ideal pentru oricine caută să urmeze roluri care includ o funcție de marketing în orice calitate, dar este utilă în special pentru cei care speră să-și construiască o carieră în marketing. Indiferent dacă căutați posturi de director la nivel de planificare strategică și management sau un rol de asistent de marketing la nivel de bază, acest curs vă echipează cu cunoștințele de marketing teoretice și practice de care aveți nevoie pentru a avea un impact. Este potrivit în special celor care se află deja într-o poziție de marketing și care doresc să progreseze. Acest curs vă va dota să accesați pozițiile de intrare și posturi de conducere în următoarele categorii:

 • Marketing / Brand Management
 • Gestionarea campaniilor / comunicațiilor
 • Dezvoltarea afacerii
 • Managementul marketingului digital
 • Social Media Management
 • Dezvoltarea / managementul operațiunilor

Marturii

Viața mea de lucru este extrem de ocupată. Călătoresc foarte mult și, de asemenea, trebuie să petrec timpul acasă cu familia mea. Știam că trebuie să jonglez cu acestea și să mă încadrez într-un fel între alte angajamente. Indiferent dacă sunteți acasă sau de lucru, puteți obține acces la curs oricând. Acest curs este conceput într-un mod care se potrivește cu munca mea și cu viața mea personală, motiv pentru care l-am ales.

- Salio, studentul King's Online

Informatie cheie

 • Durata: Master: minim 2 ani, maximum 6 ani; PGDip: minimum 16 luni, maximum 4 ani; PGCert: Minim 8 luni, maxim 3 ani
 • Mod de studiu: învățare online / la distanță
 • Instituția care acordă diploma: King's College London
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Citeste mai mult

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Citește mai puţin