MSc / PGDip Ergonomie aplicată și factori umani

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Programul este conceput pentru a vă oferi factorii umani / experiența ergonomică necesară într-o gamă largă de industrii de producție, servicii și procese, agenții de aplicare, cum ar fi autoritățile locale și serviciul de sănătate, precum și o bază pentru o carieră în cercetare.

Veți fi învățat de o echipă care face parte din grupul de cercetare recunoscut la nivel internațional pe factori umani și lucrează ca cercetători și consultanți în ergonomie și puteți împărtăși experiențele lor de aplicare a ergonomiei în lumea reală.

Acest curs a fost conceput de cercetători de vârf în domeniul ergonomiei și vă va oferi abilități și experiență pentru a aplica ergonomia în medii reale. Studenții primesc niveluri ridicate de sprijin din partea tutorilor pe parcursul cursului, iar învățarea la distanță înseamnă că elevii au flexibilitatea de a studia când și unde li se potrivește.

De ce să alegi acest curs?

 • Învățare flexibilă: lucrați în anumite momente care vi se potrivesc dvs. și angajatorului dvs. și puteți derula proiecte care sunt strâns legate de nevoile angajatorului
 • Calitatea de membru: După absolvire, veți fi eligibil să vă înscrieți la Institutul Chartered de Ergonomie și Factori Umani ca membru absolvent
 • Top 10: Acest curs este oferit în cadrul unui departament de top 10 din Marea Britanie (The Guardian University Guide 2020)

Conținutul cursului

Acesta este un curs de învățare la distanță, ceea ce înseamnă că studiați singur, acasă sau ori de câte ori vi se potrivește. Citiți, ascultați și urmăriți materialele de curs, lucrați la activități și scrieți sarcini.

Învățarea la distanță vă permite:

 • continuați în ritmul propriu, studiind în orice moment al zilei, 24/7 care vi se potrivește
 • beneficiați de asistență online pentru tutori dacă aveți nevoie de ajutor, sfaturi sau încurajare
 • participa la grupuri de învățare autogestionate online și lucrează în colaborare cu participanții la curs
 • acces la sisteme informatice online la Universitatea din Nottingham

module

Modulele de la acest curs sunt concepute pentru a conduce de la baza teoretică a fiecărui subiect la aplicarea practică a cunoștințelor respective.

Există șase module în total, dintre care două sunt bazate pe cercetare. Fiecare modul are o valoare de 30 de credite și reprezintă 300 de ore de studiu, inclusiv predarea formală, studiul independent și pregătirea evaluărilor. Fiecare modul este oferit pe o perioadă de 26 de săptămâni, în mod normal o dată pe an, cu orele de începere a modulului în septembrie și martie.

Modulele sunt predate prin echipele Moodle și Microsoft folosind grupuri virtuale de discuții și tutoriale, studiu regizat de sine, sarcini de grupuri de învățare autogestionate și cursuri. Moodle este un mediu virtual de învățare - un sistem electronic de gestionare a cursurilor online care sprijină și extinde comunicarea între studenți și personal. Acesta este accesat prin intermediul site-ului web al Universității.

Modulul final implică realizarea unui proiect individual, care este destinat să vă ajute să vă integrați cunoștințele, metodologia și abilitățile practice într-un domeniu care reflectă interesele dvs. Sunteți încurajat activ să derulați acest proiect în propriul mediu de lucru, atunci când este posibil.

Dacă proiectul dvs. reușește să promoveze cunoștințele din zona aleasă, veți fi încurajat să vă prezentați concluziile sub formă de articol de conferință sau articol de jurnal.

De obicei, veți studia două module într-o perioadă de 12 luni. Prin urmare, studenții obișnuiți vor câștiga calificarea de master în trei ani. În circumstanțe speciale, poate fi posibil să se studieze simultan un singur modul sau două module.

Module de bază

 • Aplicații de ergonomie la locul de muncă
 • Metode de ergonomie
 • Factorii umani în sistemele interactive
 • Ergonomie în organizații de lucru
 • Factorii umani în context
 • Investigație practică în ergonomie

Învățare și evaluare

Cum veți învăța

Toți studenții sunt repartizați un tutor personal care este în contact regulat pentru a verifica progresul învățării, bunăstarea și satisfacția generală cu cursul.

Comunicarea este disponibilă prin:

 • e-mail
 • telefon
 • Echipe Microsoft
 • Moodle

Adesea rulăm duplicate ale fiecărui tutorial - unul dimineața și unul seara pentru a ajuta problemele de fus orar - și, în general, înregistrăm tutoriale pentru studenții care nu pot participa.

Am introdus recent echipele Microsoft, ceea ce a dus la o creștere a asistenței peer-to-peer. De asemenea, a crescut interacțiunile dintre studenți și mediul academic, ceea ce este din nou un rezultat pozitiv.

Avem o pagină dedicată Facebook pentru studenții noștri actuali și absolvenții programului nostru.

Cum veți fi evaluați

Toate evaluările sunt gestionate online - nu este necesară participarea personală.

Ora de contact și orele de studiu

Fiecare 30 de module de credit este egal cu aproximativ 300 de ore de muncă. Fiecare modul durează aproximativ 5 luni pentru a fi finalizat. Orele de studiu sunt flexibile pentru a se potrivi cu elevul; găzduim sesiuni de tutoriale, dar acestea sunt, de obicei, înregistrate pentru a se potrivi studenților din diferite zone de timp.

Cerințe de intrare

Toți candidații sunt considerați individual și acceptăm o gamă largă de calificări. Cerințele de intrare de mai jos se aplică intrării din 2021.

Studenți acasă / Marea Britanie

 • Diplomă de licență: High 2: 2 (sau echivalent internațional) la un subiect relevant.

Studenți UE / internaționali

 • Grad universitar: grad înalt de 2,2 sau echivalent la o materie relevantă (mare = echivalentul a 55% sau mai mare în sistemul din Marea Britanie).
 • Echivalente internaționale și UE: acceptăm o gamă largă de calificări din întreaga lume.
 • Experiență de muncă: Studenții care nu au un prim grad pot fi luați în considerare atât pentru cursurile de certificat PG, cât și de masterat.
 • IELTS: 6,0 (nu mai puțin de 5,5 în orice element)
 • Cerințe de limbă engleză: Ca și IELTS (enumerate mai sus), acceptăm și alte calificări în limba engleză . Aceasta include TOEFL iBT, Pearson PTE, GCSE, IB și O la nivel de engleză.

Suport pentru limba engleză

Dacă aveți nevoie de asistență pentru a atinge nivelul dorit, este posibil să puteți participa la un curs precesional. Centrul nostru pentru învățarea limbii engleze este acreditat de Consiliul Britanic pentru predarea limbii engleze în Marea Britanie.

Pentru cursuri de limba engleză, trebuie să luați IELTS pentru UKVI pentru a respecta reglementările privind vizele.

Dacă îți finalizezi cu succes cursul precesional la nivelul dorit, poți continua la cursul tău de grad. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să reluați IELTS sau echivalent.

Taxe

 • Studenți din Marea Britanie: Confirmat august 2020 *
 • Studenți internaționali: Confirmat august 2020 *

Guvernul Regatului Unit a confirmat faptul că UE, alți SEE și resortisanții elvețieni care încep cursurile în anul universitar 2021/22 nu vor mai fi eligibili pentru statutul de taxe de origine / Marea Britanie sau același sprijin financiar ca în anii precedenți. Vom actualiza îndrumările noastre pentru studenți atunci când vor fi disponibile mai multe informații.

Cariere

Acreditare

139562_CIEHF-logo.png

Acest curs este acreditat ca calificare educațională pentru calitatea de membru al Institutului pentru ergonomie și factori umani .

Parteneriate

 • Jaguar Land Rover
 • BAE Systems
 • Rolls-Royce
 • VENERAŢIE
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Citește mai puţin
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Mai mult Mai Puțin