MSc Managementul Internațional de Sport (Online)

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

UCFB unic al sportului internațional MSC al UCFB oferă o oportunitate educațională și experiențială inegalabilă pentru liderii sportivi aspiranți. Acest program de pionierat a fost dezvoltat ca o călătorie de transformare potrivită pentru absolvenții tuturor disciplinelor, precum și pentru profesioniștii actuali care lucrează în diferite sectoare ale industriei sportului, de exemplu în management, marketing sau operațiuni.

Acest program este ideal pentru cei care lucrează deja, sau aspiră să lucreze, în poziții superioare din industria sportivă și oferă flexibilitate pentru a permite participanților să obțină o calificare de masterat în jurul stilului lor de viață ocupat.

Prin posibilitatea de a învăța din confortul propriei case, participanții la program vor putea obține o calificare suplimentară pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră într-un format care oferă ore flexibile și șansa de a-și dicta echilibrul de viață profesională pentru a se potrivi alte angajamente.

Programul este disponibil prin intermediul UCFB Online Hub, care este accesibil pe dispozitive mobile, inclusiv tablete, telefoane și laptopuri. UCFB Online Hub are, de asemenea, o aplicație pe care o puteți descărca pentru a accesa conținutul programului. Acest lucru înseamnă că puteți studia cu adevărat în timp ce mergeți și în jurul celorlalte angajamente.

 • 1 an ft- 2 ani pt
Livrare online: datele de început ale lunii ianuarie, mai sau septembrie
Taxă de școlarizare:
Ianuarie 2020 / mai 2020: 7.950 GBP FT /Septembrie 2020: 9.950 GBP FT /

module

Ordinea în care sunt predate aceste module depinde de ce admisie începeți studiile și dacă alegeți opțiunea de normă întreagă sau part-time.

 • Gestionarea durabilă a stadionului și a evenimentelor
 • Globalizarea managementului sportului
 • Managementul capitalului financiar și uman
 • Conducere și influență în sport
 • Managementul strategic al marketingului sportiv global
 • Metode de disertare și cercetare (pregătire)
 • Strategia corporativă într-un context sportiv
 • Disertarea și metodele de cercetare (completare)

Cerințe de intrare

Veți deține deja o diplomă de licență cu clasificare 2: 1 într-un grad legat de sport . Solicitanții care dețin o clasificare a gradului legat de sport cu 2: 2 sau mai mici sau, un grad non-sport sau o experiență profesională semnificativă, vor fi luați în considerare de la caz la caz și pot fi solicitați să prezinte un portofoliu de dovezi pentru a demonstra sport. experiență de management.

Elevii cu studii relevante anterioare la nivel postuniversitar sau cu experiență vastă pot fi de asemenea considerați eligibili.

Solicitanții din țările care nu vorbesc majoritatea limbii engleze li se va solicita o calificare în limba engleză care testează vorbirea, ascultarea, citirea și scrierea și li se va solicita să obțină un scor general IELTS de 6,0 (minimum 5,5 în fiecare secțiune) sau echivalent recunoscut.

Solicitanții vor fi așteptați să participe și să treacă la un interviu condus academic cu membrii seniori ai echipei UCFB , precum și să depună o declarație personală remarcabilă și referințe academice și profesionale extrem de susținătoare.

Interviurile pot fi organizate pe Skype sau, dacă sunt bazate în Marea Britanie, în campusurile UCFB . Solicitanții de succes vor fi invitați să participe la una dintre ședințele noastre de interviu, după o examinare a cererii lor.

Criterii de admitere / selecție

 • Cunoștințe puternice în domeniul managementului sportiv, potrivite pentru activitatea academică la nivel de masterat
 • Dovada angajării în literatura de specialitate / publicații relevante pentru CPD
 • Abilitatea de a gestiona îndatoririle de auto-învățare și profesionale acolo unde este cazul
 • Dovada abilității de a gestiona independent munca
 • Dosare dovedite de rezolvare a problemelor complexe și multidisciplinare relevante pentru aria lor de studiu aleasă

Cum să aplicați

Pentru a aplica pentru acest program, vă rugăm să completați formularul de cerere, apoi să returnați formularul completat și documentele relevante conform instrucțiunilor de la mastersenquiries @ UCFB .com .

Perspectivele de carieră

Programul a fost dezvoltat pentru cei care au aspirații la poziții de conducere în cadrul departamentelor principale ale industriei fotbalului, acoperind roluri financiare sau contabile sau roluri operaționale în cadrul fotbalului, inclusiv abilitatea de a se ridica la roluri manageriale superioare datorită aspectului de management al grad.

Elementele largi și aplicate ale acestui grad oferă studenților abilitățile și experiența de a progresa și de a lucra fie pe plan intern, fie în străinătate, într-o industrie globală de milioane de lire sterline. UCFB de a asigura o nouă activitate

82% din absolvenții masteranzilor UCFB lucrează în industria fotbalului și a sportului în termen de șase luni de la absolvire.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Citeste mai mult

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Citește mai puţin
Manchester , Wembley , Londra , Burnley + 3 Mai mult Mai Puțin