Master în Operations Management

Master în Operations Management vă oferă cu dezvoltarea competențelor, abilităților și dobândirea de cunoștințe în conformitate cu noile provocări pe care lumea globalizată necesită noua conducere.

Schimbările majore la nivel mondial, care sunt în prezent afectează lanțurilor de aprovizionare cauza lume, din ce în ce la nivel mondial, joacă un rol-cheie în competitivitatea întreprinderilor, pentru a fi în considerare un element esențial de diferențiere. Lanțuri de aprovizionare nu mai sunt un centru de cost, pentru a deveni un conducător auto de avantaj competitiv pentru întreprinderi, prin servicii cu valoare adăugată, flexibilitate în adaptarea la mediul în schimbare și inovare.

Master în operațiuni OBS născut după această schimbare de paradigmă. Cu acesta veți obține o secțiune transversală a unui proceselor întreprindere extinsă, influență asupra proceselor decizionale strategice ale afacerii, capacitatea de analiză, care va ajuta la rezolvarea problemelor, abilități de conducere și strategii de minimizare a riscurilor se întâlnesc la incertitudinea mediului. Cifra de COO este unul dintre cele mai bune plătite în cadrul activităților de logistică în cadrul II ICIL Logistica Salariu Ancheta.

În plus, Master în operațiuni OBS este suplimentat cu prelegeri, seminarii și ateliere predate de profesioniști de renume care vor discuta experiențele lor cu elevii și studii de caz.

perspectivele de carieră

Unele dintre opțiunile de carieră, puteți alege, printre altele, sunt:

 • Director de operațiuni
 • Operațiuni Senior Consultant
 • Operatorii de logistica director sau orice alt agent al lanțului de aprovizionare
 • Responsabil Distribution Center
 • Magazine responsabile

Obiectivele Master în Operations Management

Ce obiective sunt mergi la a lua?

 • Dezvolte abilitățile și competențele care permit de conducere și de gestionare echipe multi-funcționale și multiculturale de înaltă performanță.
 • Elaborarea unei strategii de tranzacționare de sunet, pentru a colecta coerența maximă cu strategiile de alte zone funcționale ale companiei.
 • Proiectare, gestiona și controla procesele critice de business, prin domeniul tehnicilor de îmbunătățire continuă, fie în companii industriale sau de servicii.
 • Tren în mod eficient în procesul de dezvoltare de negociere cu furnizorii și clienții.
 • Dezvolta capacitățile de analiză și de rezolvare a problemelor inerente într-un lanț de aprovizionare, care să funcționeze într-un mediu incert și schimbarea.
 • Consolidarea tehnologii pentru a crește valoarea proceselor care afectează în mod direct propunerea de valoare a companiilor.
 • Ia un al doilea acreditat de scoala de afaceri cele mai reputate în Spania, EAE Business School, ca locul Merco (2014) și calificarea garantat pentru un majore universităților publice din Spania, Universitatea din Barcelona (UB), cu mai mult de 560 ani de istorie.

Curriculum de Master în Operations Management

Programul durează 12 luni și poate fi pornit în mai sau noiembrie în fiecare lună an. Aceasta cuprinde un total de 10 module, împărțite în 3 blocuri, și un proiect final in curs de dezvoltare de-a lungul Maestru. De asemenea, mai multe activități de instruire, cum ar fi ateliere de lucru suplimentare, seminarii, ateliere, simulari, care completează conținutul academic cu situații practice reale dezvolta.

Cerinte Master în Operations Management

Scopul fundamental al procesului nostru de admitere este de a asigura caracterul adecvat al candidaților. Toți participanții trebuie să obțineți cele mai multe din această experiență de învățare, prin intermediul unui context în care este posibil să se dezvolte o relație pe termen lung cu colegii de clasă, profesori si absolventi.

Acestea sunt etape ale procesului de admitere: 1. Cerințe preliminare pentru admitere în luna februarie. Admiterea 3. Interviu personal 4. Scrisoare de intenție în luna mai. 6 Evaluare Admitere Comitetul. Înmatriculare

Master în Operations Management

Oamenii care trec de evaluare a programului și îndeplinesc cerințele academice stabilite de UB, se va acorda UB (Universitatea din Barcelona). În plus, toate persoanele care trec de evaluare vor primi gradul de EAE Business School.

Pentru a obține gradul de UB este necesar de a avea studii superioare (Inginerie Gradul sau Diploma). Imposibilitatea de a avea o diplomă universitară, a trecut odată cu diferite evaluări, se obține o diplomă de prelungire universitare din UB.

Financial Masterat Ajutorul în Operations Management

OBS ofera candidatilor programului de burse pentru promovarea educației continue pentru profesioniști, antreprenori și manageri. Pentru a aplica pentru una din aceste subventii, care finanțează o parte din program, candidații trebuie să fie admise la program și să îndeplinească cerințele specificate.

Comitetul Admitere și Bursa va evalua caracterul adecvat al profilului și cariera candidaților, motivele invocate în scrisoarea de aplicare burse de studiu si recomandari profesionale și academice ale candidatului.

Program predat în:
 • Spaniolă

Vezi 17 mai multe cursuri de la OBS Business School »

Acest curs este Online
Duration
12 luni
Part time
La zi
Price
6,500 EUR
După locații
După dată
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date