MSc în justiția penală, de concentrare de administrare de securitate patrie

Generalități

Programul de descriere

Aducerea lumea reală în clasă: a MSCJ, Homeland Security Administration Concentrație

T iffin Masterat Universitatea 's of Science ieri în Justiție penală (MSCJ), cu o concentrare în Homeland Security Administration, este un exemplu remarcabil de modul în care lumea reală îndeplinește experiența sala de clasă. !

Care este MSCJ TU lui?

T el Master of Science în Justiție penală (MSCJ) este un program profesional grad practice, care atrage manageri calificați, agenți, și medicii de la multe componente ale justiției penale și a sistemelor de justiție juvenilă. Combinat cu facultatea care conduc și să faciliteze experiențele educaționale din cadrul programului MSCJ, elevii școlii talentați și multiple fațete completă, amestecul și de a crea o sinergie intelectuală care afla în foarte puține programe postuniversitare.

Facultatea noastra aduce de ani de executiv, la nivel de operațiuni, și experiența de cercetare clinica, academice în justiția penală la procesul de învățare absolvent într-un mod care stârnește dezbateri, favorizează o perspectivă, și provoacă inovație. Comun de colaborare elev-facultate pe proiecte de învățare este un eveniment comun.

Concentrația Securitate

În concentrație Homeland Security, primul semestru va oferi studenților cu perspective asupra penală Probleme contemporane Justiție și Tendințe, aplicații statistice în Justiție penală și înțelegerea de combatere a terorismului. Semestrul al doilea explorează Aspecte legale și etice în Homeland Security, administrația strategice și acționabile Intelligence, și Design cercetare și analiză. Ultimul semestru acoperă Frontieră Transport, importanța protecției infrastructurilor critice noastre, și răspunsurile la catastrofe naturale și de evenimente pregatirea de urgenta.

Absolvenții noștri au un impact real: Cariere, cu un grad MSCJ

T iffin University este gata de a transforma viitorul dvs. cu programul de gradul MSCJ.

  • Poziții administrative în locale, de stat, și agențiile federale
  • Pozitii cadrul corecții și departamentelor de probațiune
  • Pozitii ca asistent de cercetare cu diverse agenții
  • Posturi la stat, și la nivel local, federal în domeniul științei comportamentale
  • Poziții clinice sau de cercetare cu agențiile umane servicii, agențiile de sănătate mintală, agenții sociale, și agenții medico-legale

Unii dintre absolvenții noștri folosesc gradul lor de oportunități de promovare în domeniile lor de aplicare a legii existente. Alte absolvenți merge pe să-și continue educația lor, castigand un doctorat Juris, Ph.D., sau psiholog grad.

Cariere in Clinical & Cercetare Setari

Absolvenți M CSJ poate începe, de asemenea, o carieră într-un cadru clinic, fie în cazul în care lucrează în mod direct cu infractorii și victimele, sau in setarile de cercetare în cazul în care răspunsurile sunt empirice solicitate la problemele cruciale care afectează administrarea justiției penale.

  • Case de grup minori
  • Agențiile de violență în familie
  • Servicii de imigranți și naturalizare
  • Divizii oraș de poliție
  • Și în poziții, cum ar fi asistent Psihologie, Administrator de tenis, Crime Analyst, și pentru L State Highway Patro
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular pr ... Citeste mai mult

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular programs, many of which are nationally recognized, include homeland security/terrorism; sports and recreation management; communication; and business management, to name a few. Citește mai puţin