MSc în justiția penală, concentrare analiză a criminalității

Generalități

Programul de descriere

Aducerea lumea reală în clasă: MSCJ, Analiza Crime Concentrare

Master of Science masterat în Justiție penală (MSCJ) Tiffin University 's, cu o concentrare în analiza Crime, este un exemplu remarcabil de modul în care lumea reală îndeplinește experiența sala de clasă.

Ce este MSCJ TU lui?

Master of Science în Justiție penală (MSCJ) este un program profesional grad practice, care atrage manageri calificați, agenți, și medicii de la multe componente ale justiției penale și a sistemelor de justiție juvenilă. Combinat cu facultate care directe și de a facilita experiențele educaționale din cadrul programului MSCJ, elevii școlii talentați și multiple fațete completa amestecul și de a crea o sinergie intelectuală care afla în foarte puține programe postuniversitare.

Facultatea noastra aduce de ani de executiv, la nivel de operațiuni, și experiența de cercetare clinica, academică în justiția penală la procesul de învățare absolvent într-un mod care scântei dezbatere, favorizează o perspectivă, și provoacă inovație. Comun de colaborare elev-facultate pe proiecte de învățare este un eveniment comun.

Concentrația Analiza Crime

Concentrația Analiza Crime oferă studenților, cu o privire de ansamblu teoretică de analiză a criminalității, aplicații informatice în analiza și investigarea criminalității, procesul de informații penal, utilizarea sistemelor informatice geografice, aplicații statistice, și design de cercetare.

Cerințele dumneavoastră academice

Concentrația Analiza Crime necesită finalizarea a 30 de ore semestru de studii postuniversitare. Nu exista teze sau cerințe cuprinzătoare examen pentru finalizarea gradul MSCJ în Analiza Crime.

Absolvenții noștri Avea un impact: Cariere, cu un grad MSCJ

Tiffin University este gata de a transforma viitorul dvs. cu programul de gradul MSCJ.

  • Poziții administrative în locale, de stat, și agențiile federale
  • Pozitii cadrul corecții și departamentelor de probațiune
  • Pozitii ca asistent de cercetare cu diverse agenții
  • Posturi la stat, și la nivel local, federal în domeniul științei comportamentale
  • Poziții clinice sau de cercetare cu agențiile umane servicii, agențiile de sănătate mintală, agenții sociale, și agenții medico-legale

Unii dintre absolvenții noștri folosesc gradul lor de oportunități de promovare în domeniile lor de aplicare a legii existente. Alte absolvenți merge pe să-și continue educația lor, castigand un doctorat Juris, Ph.D., sau psiholog grad.

Cariere in Clinical & Cercetare Setari

Absolvenți MSCJ poate începe, de asemenea, o carieră într-un cadru clinic, fie în cazul în care lucrează în mod direct cu infractorii și victimele, sau in setarile de cercetare în care răspunsurile empirice sunt solicitate la problemele cruciale care afectează administrarea justiției penale.

  • Case de grup minori
  • Agențiile de violență în familie
  • Servicii de imigranți și naturalizare
  • Divizii oraș de poliție
  • Și în poziții, cum ar fi asistent Psihologie, Administrator de tenis, Crime Analyst, și pentru State Highway Patrol
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular pr ... Citeste mai mult

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular programs, many of which are nationally recognized, include homeland security/terrorism; sports and recreation management; communication; and business management, to name a few. Citește mai puţin