MSc în finanțe matematice prin învățământ la distanță on-line

Generalități

Programul de descriere

Acest program de învățare la distanță se bazează pe puterea și succesul învățat Master-campus pe bază în matematică Finanțe la Universitatea din York. Master online a fost lansat în septembrie 2009, pentru a rula în paralel cu programul campus pe bază.

Sunt invitați să participe la intrarea în februarie 2017 și septembrie 2017. Candidații trebuie să depună cererea lor cel puțin 2 săptămâni înainte de un aport trebuie să înceapă.

Un program de pre-sesiuni on-line este disponibil pentru candidații care au nevoie pentru a consolida sau a consolida mediul lor de matematică înainte de a începe Master. Astfel de candidați trebuie să aplice cel puțin 3 luni înainte de aportul de Master trebuie să înceapă. Admiterea la curs presessional este la latitudinea tutorelui de admitere.

Studenții online vor fi în curs de dezvoltare abilități și competențe în matematică și finanțe cantitative, care au o relevanță directă în domeniul muncii, și pot deschide oportunități fantastice de angajare și de progresie.

Programul on-line a construit-flexibilitate pentru a satisface nevoile de cursanți la distanță din diverse medii:

 • City și alți profesioniști, care doresc să urmeze un program de studii postuniversitare fără a perturba angajamentele de carieră;
 • Persoane fizice, companii și organizații profesionale care caută cursuri (DPC) adecvate dezvoltării profesionale continue;
 • absolvenți de facultate recente care au nevoie pentru ei sau familiile lor de sprijin în timp ce își continuă studiile la nivel postuniversitar;
 • Studenții care consideră că este dificil de a participa la un program bazat pe campus din cauza o varietate de motive, cum ar fi angajamentele de îngrijire a familiei sau a unui handicap;
 • studenți de peste mări, care caută o diplomă în matematică Finanțe de la o universitate britanică de conducere, dar preferă sau au nevoie pentru a-și continua studiile din țara lor de origine.

MARTURII

"Studiind la York pentru Master în matematică Finanțe a fost o experienta uimitoare pentru mine. manuale excelente și tutori prietenoase mi-a permis să stăpânească matematica destul de sofisticate și excelează în cele mai multe discipline. prelegeri interactive doar un mouse-click distanta mi-a oferit oportunitatea de a studia acasă, în mișcare, peste tot! Acesta este viitorul învățământului superior, într-adevăr. Cursul este o modalitate foarte bună de a stăpâni o disciplină complexă pentru persoanele care conduc viata ocupat. Eu cred că a avea un grad de la York a fost un ajutor semnificativ pentru avansarea in cariera mea. Cursul ma echipat cu o înțelegere aprofundată a modului în care funcționează moderne finanțe. Ea mi-a dat încredere și cunoștințele necesare atunci când trec prin interviuri de locuri de muncă. respectul oamenilor a fost, de asemenea, destul de tangibil de fiecare dată când au aflat că am o diplomă de la o universitate de conducere. "

Valerii Kovalevskiy (Fund Management Company, Australia)

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Programul de învățare la distanță este livrat online folosind conferințe Internet și software-ul de partajare de aplicații și un mediu virtual de învățare bazat pe web (VLE).

O trăsătură distinctivă sunt regulate 1-la-1 ( "stil Oxbridge"), tutoriale on-line și sesiuni de supraveghere.

prezentări interactive sunt furnizate pe CD-uri și pentru a descărca prin intermediul VLE în loc de prelegeri, susținute de note de curs, a lucrat exerciții, sincrone 1-to-1 tutoriale on-line și un forum de discuții asincron.

Nu este necesară nicio prezență în campus, dar accesul la hardware adecvat, software-ul și o conexiune bună la internet sunt necesare condiții prealabile.

Programul de Master on-line este format din trei etape: certificat, diplomă și disertație, precedată de o scurtă perioadă de inducție.

Există două perioade de 4 luni de predare în fiecare an universitar, octombrie-ianuarie și martie-iunie și două prize pe an, în luna octombrie și martie. Finalizarea Master on-line poate dura de la 18 luni (Fast Stream) la 36 luni (Standard Stream).

Studenții au acces la distanță la resursele bibliotecii electronice, și plin de sprijin pastorală și de studiu, inclusiv un supraveghetor personal și un supraveghetor disertație.

Evaluarea se face prin intermediul unor cursuri scrise depuse electronic și înregistrate on-line colocviu (examen oral) a avut loc la finalul fiecăreia dintre cele trei etape (certificat, diplomă, disertație) ale programului.

PROGRAM STRUCTURA

Perioada de inducție

Modul de inducție, nici un rulment de credit

certificat Etapa

 • Metode matematice de Finanțe (versiune on-line), 20 credite
 • Discret Timp de modelare și valori mobiliare derivate (versiune online), 20 credite
 • Teoria portofoliului și de management al riscului (versiunea on-line), 20 de credite

diploma de teatru

 • Stocastice Calculul și Black-Scholes Teoria (versiunea on-line), 20 de credite
 • Tehnici numerice și de calcul în Finanțe (versiunea on-line), 20 credite
 • Modelarea Obligatiuni, Structura la termen, și derivate pe rata dobânzii (versiunea on-line), 20 credite

dizertație Etapa

Matematică Finanțe Disertatie (versiunea on-line), 60 de credite

Oportunități de carieră

Există perspective de carieră excelente pentru elevii cu un fundal matematic puternic și o înțelegere corectă a piețelor financiare moderne.

Un grad în matematică Finanțe oferă oportunități atractive de angajare la bănci de investiții, societățile de asigurare, firme de brokeraj, fonduri comune de investiții și fonduri de pensii, departamentele de corporate finance, firme de consultanță și alte instituții financiare la nivel mondial. Absolvenții pot găsi poziții în tranzacționare și stabilirea prețurilor instrumentelor financiare, de administrare a fondurilor, managementul riscului, fiscalitate, cercetare și dezvoltare.

În cadrul companiilor nefinanciare din sectorul de producție există, de asemenea, o cerere tot mai mare pentru angajații cu capacitatea de a efectua analize financiare cantitative sofisticate și de management bazat pe gama tot mai mare de valori mobiliare financiare.

Sectoarele financiare din multe țări s-au confruntat o expansiune rapidă în ultimii ani. Absolvenți cu o diplomă în matematică Finanțe se pot aștepta la o cerere puternică pentru abilitățile lor, atât în ​​Marea Britanie și în piețele de capital din țara lor de origine.

Elevii cu un interes în activitatea academică poate decide să continue într-un program de doctorat în matematică Finanțe sau un domeniu legat, pentru care Master oferă o bază solidă.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, ... Citeste mai mult

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, carving out a reputation as an academic powerhouse where a clear focus on excellence has secured national and international recognition alongside longer established institutions. Citește mai puţin