MSc în durabilitatea mediului

Generalități

Programul de descriere

Master în Durabilitatea Mediului

Acest nou pe net Master în știință este un inovator curs flexibil, negociat de învățare, care să ia în considerare a necesităților de formare a unui spectru larg de utilizatori finali, oferindu-vă posibilitatea de a selectați module care se aliniaza cel mai bine cu nevoile dumneavoastră de formare și obiectivele de carieră. Pentru unii acest lucru va implica în mod egal, dar calificarea forței de curs va facilita schimbarea de cariera. Acesta oferă nu numai o flexibilitate pentru tine de a negocia propria învățare, dar, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a studia la propriul ritm și în propriul timp, pe net.

Gradul de masterat cere elevilor pentru a finaliza un proiect de cercetare și, desigur, puteți alege să ia o selecție mai mică de module noastre, ca parte a modulului la inițiativa Masters. Modulele individuale pot fi luate ca parte a CPD dumneavoastră (dezvoltarea profesională continuă).

Acest curs se bazează pe experiența semnificativă de predare și de cercetare de educatori de clasă mondială de la nouă școli din UCD pentru a oferi cea mai largă acoperire de subiecte de mediu. Cursul se va concentra pe livrarea de cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda provocările pe un spectru larg de activități.

Durabilitatea este, în general, definit ca eforturile de a satisface nevoile noastre actuale fără a compromite pe cele ale generațiilor viitoare. Prin urmare, cuprinde nu numai utilizarea resurselor de mediu, ci și obiective sociale și economice și surprinde interacțiunile dintre toate cele trei elemente. Cu un corp tot mai mare a legislației și reglementările de mediu de afaceri sunt provocați să lucreze într-un cadru de durabilitate în timp ce, în același timp, maximizând furnizarea ocupării forței de muncă și a rentabilității. La fel de cele din cadrul mediului de reglementare sau politică trebuie să aibă baza de cunoștințe pentru a aborda complexitatea provocării „durabilitate“. Acest program de gradul a fost conceput pentru a lua la bord, nevoile de formare și de informare ale tuturor sectoarelor și vor fi supuse unei revizuiri periodice pentru a răspunde nevoilor lor în continuă evoluție.

Ceea ce voi studia?

Master vă va oferi cu fundalul teoretic, instruirea practică și competențele la locul de muncă auxiliare necesare pentru o carieră de succes în domeniul ales. Vei negocia nevoile de învățare cu ajutorul personalului nostru academic. Nouă școli contribuie la cursul captarea semnificative punctele forte ale UCD Știință și Inginerie în resurse regenerabile de energie, sisteme durabile de energie, de inginerie de mediu și de gestionare a resurselor, de evaluare a calității apei, protecției / management și știință de conservare. Oportunitatea exista de a valorifica aceste puncte forte într-un cadru negociat și de învățare la distanță, oferindu-vă, student, flexibilitate pentru a obține o înțelegere mai largă a problemelor de durabilitate sau să se specializeze mai profund într-unul din aceste domenii particulare de studiu.

Cursul își propune să dezvolte înțelegerea dumneavoastră a problemelor de mediu și obiectivele de dezvoltare durabilă cu care se confruntă societatea. Vei fi contestată să aplice cunoștințele științifice și tehnice pentru a dezvolta soluții la problemele și nevoile locale și globale. Prin discuții și de cercetare de lucru vă va învăța să se ocupe de probleme complexe, analiza și interpretarea datelor științifice și informații, folosiți discernământul și în cele din urmă să comunice constatările și ideile tale. Cursul va dezvolta capacitatea de învățare auto-dirijată, într-un cadru de sprijin facilitat de forumuri online, grupuri de discuții și sesiuni de instruire / clasă virtuale.

Cum voi studia?

Prelegerile vor fi livrate prin intermediul mediului online, UCD folosind o varietate de mass-media, inclusiv, de exemplu seminarii clasă virtuală, forumuri de discuții și podcast-uri. evaluarea formativă vor fi folosite pentru a vă ajuta să dezvolte și să evalueze propria înțelegere a materialului prezentat critic. Toate modulele vor avea o componentă de înaltă evaluare continuă. Pentru unele module vă va fi de așteptat să participe la un capăt de examen semestru scris.

La finalizarea cursului gradul absolvenților vor fi în măsură să

  1. Să demonstreze o cunoaștere cuprinzătoare și înțelegere a cadrului teoretic care stă la baza problemelor / energie / durabilitate ecologică.
  2. Să demonstreze cunoașterea gamei de colectare a datelor și metode de analiză necesare pentru a informa procesul de luare a deciziilor în mediul de lucru.
  3. Să demonstreze cunoașterea controale legislative și de reglementare în domeniul ales de studiu.
  4. Să demonstreze abilități analitice și tehnice necesare pentru cercetarea experimentală și / sau aplicarea informațiilor științifice în funcție de proiectul dumneavoastră bazat pe birou sau de cercetare aleasă.

Oportunități de carieră

Parcurgerea cu succes a acestui curs va va oferi avantajul competitiv profesional de a alege dintr-o carieră în aplicarea tehnologiei ecologice de energie, ingineria mediului, monitorizarea mediului, precum și protecția, gestionarea resurselor și a deșeurilor, consultanță, cercetare, patrimoniu, conservare și educație, fie în cadrul organismele de reglementare sau într-o gamă largă de industrii, ambele organizații multinaționale, precum și întreprinderile mici și mijlocii. Cursul de asemenea, deschide oportunități de a urmări studii suplimentare, inclusiv până la nivel de doctorat.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să dețină un minim de 2.2 onoruri grad nivel într-o știință, inginerie sau discipline conexe. Candidații cu grade de trecere și care au, de asemenea, o experiență substanțială de lucru relevantă poate fi, de asemenea, luate în considerare. În cazul în care engleza nu este limba ta maternă, va fi necesară o dovadă de competență în limba engleză, dacă nu ați luat gradul dvs. principal prin limba engleză, într-o țară vorbitoare de limba engleza. Punctajul minim acceptabil pe TOEFL de Internet Bazat de testare este de 100, pe sistemul IELTS este 6.5. Certificatul inițial de finalizare a unui test de limba engleză trebuie să fie anexate cererii. În toate cazurile, rezultatele testelor nu trebuie să fie mai vechi de 2 ani.

Există costuri suplimentare?

Studenții nu sunt obligați să să facă alte plăți decât taxele de studii, cu excepția pentru achiziționarea unui text recomandat pentru cel mult două module. Toate celelalte materiale utilizate sunt accesibile în mod liber. În cele din urmă, unele module necesită participarea la UCD pentru examenele finale. Costul de deplasare / cazare ar trebui să fie înscrisă în buget pentru de către student.

Prospect Curs

Pentru o descriere completă desigur, puteți descărca broșura curs aici: Master Environmental Sustainability Negociere de învățare V1 (pdf) și bineînțeles prospect aici: Online Prospect Environmental Sustainability (pdf)

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Welcome to UCD Online, where you can achieve a globally recognised qualification through flexible online learning. University College Dublin has been providing students with the highest quality teachi ... Citeste mai mult

Welcome to UCD Online, where you can achieve a globally recognised qualification through flexible online learning. University College Dublin has been providing students with the highest quality teaching and learning experience for over 150 years. We are now offering our world class education and qualifications through a selection of online courses. Citește mai puţin