MSW Master of Social Work Online

Generalități

Programul de descriere

Câștigați diploma MSW prin campusul nostru online.

Dacă doriți să obțineți o diplomă MSW online de la o școală de top, căutarea dvs. se termină aici. Școala de Asistență Socială Columbia este prima dintre primele cinci școli de asistență socială (US News & World Report) care oferă diploma noastră de MSW online și prima și singura școală Ivy League care o face.

Studenții din campusul nostru online sunt deținuți la aceleași standarde academice înalte pentru care Universitatea Columbia este renumită. Programul nostru a fost construit și este administrat și predat, în întregime de specialiști în asistență socială.

Studenții online completează destinații de plasare în propriile comunități. Destinațiile de plasare sunt gestionate de departamentul nostru de educație pe teren, asigurându-ne că site-urile sunt de același nivel de calitate ca cele din New York.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia University’s School of Social Work is a top ranked school and the first social work school established in the U.S. Since 1898, Columbia faculty and alumni have played a leading role in advanc ... Citeste mai mult

Columbia University’s School of Social Work is a top ranked school and the first social work school established in the U.S. Since 1898, Columbia faculty and alumni have played a leading role in advancing the field of social work through scholarly and professional contributions. What began as an intervention in the conditions of urban industrial life at the end of the 19th century has evolved into a global field that impacts nearly every area of social and political life. Our students graduate prepared to face 21st-century challenges. Citește mai puţin