MSN online în asistență medicală

Generalități

Programul de descriere

Declarația misiunii GICGNE

Misiunea Consorțiului intercolegial din Georgia pentru educația medicală absolventă (GICGNE) Misiunea Consorțiului intercolegial din Georgia pentru educația medicală absolventă (GICGNE) este de a pregăti asistenți profesioniști siguri și competenți, care, în colaborare cu alții, oferă sau facilitează îngrijiri de înaltă calitate centrate pe pacient în o societate globală și să atingă excelența academică în educația medicală prin predare centrată pe cursant, practică bazată pe dovezi, cercetare creativă și implicarea elevilor. De asemenea, misiunea este de a pregăti indivizi competenți și îngrijitori pentru o viață de succes și leadership în asistența medicală profesională prin creștere intelectuală, personală și socială și să contribuie la comunitățile în care trăiesc și lucrează.

Descrierea programului

Gradul de masterat în asistență medicală constă din patru piese și două certificate - toate programele de studiu online. Programele de 36-44 de ore pregătesc asistenții medicali înregistrați profesioniști pentru roluri de asistenți medicali practicați avansați ca educații competente din punct de vedere cultural, lideri, informaticieni sau practicanți de asistență medicală de familie. Georgia Intercollegiate Consortium for Graduate Nursing Education (GICGNE) este un consorțiu între Georgia Southwestern State University și Columbus State University care oferă programe de masterat în asistență medicală. Consorțiul permite studenților să se bucure de resursele de la ambele școli prin utilizarea facultății pentru instruire și a resurselor universitare în fiecare semestru. Un student care aplică și este acceptat în Georgia Southwestern își va primi diploma din Southwestern; și invers pentru CSU.

Acreditare

Programul de masterat în asistență medicală la Georgia Intercollegiate Consortium for Graduate Nursing Education (Consortium of Georgia Southwestern State University și Columbus State University) este acreditat de Comisia pentru educație de asistență medicală colegială (http://www.ccneaccreditation.org).

Consiliul de Regenți al Sistemului Universitar din Georgia (USG) a aprobat dizolvarea Georgia Intercollegiate Graduate Nursing Education (GICGNE) și pentru ca ambele universități din acest consorțiu să aibă propriul lor Master of Science în programele de asistență medicală. Pentru acei studenți înscriși la GICGNE, nu va exista nicio modificare - studenții vor rămâne înscriși la GICGNE până la absolvire.

Școala de asistență medicală a Universității de Stat din Georgia de Sud-Vest va începe înscrierea de noi studenți în programul MSN exclusiv GSW în primăvara / vara / toamna 2020. Aceasta va include studenți din toate pistele de asistent medical de familie, informatică, educație și leadership. Deoarece masteratul este acreditat numai în cadrul GICGNE, GSW va căuta o acreditare separată.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Welcome to the College of Nursing and Health Sciences MISSION: The College of Nursing and Health Sciences is dedicated to the education of individuals to become health professionals committed to healt ... Citeste mai mult

Welcome to the College of Nursing and Health Sciences MISSION: The College of Nursing and Health Sciences is dedicated to the education of individuals to become health professionals committed to health related practice, leadership, and service. The programs provide undergraduate education in nursing and health science professions as well as graduate education in nursing. Citește mai puţin