MS în managementul lanțului de aprovizionare

Generalități

Programul de descriere

Maestrul on-line de știință în gestionarea lanțului de aprovizionare oferă profesioniștilor expertiza avansată necesară pentru a conduce companiile la statutul de management al lanțului de aprovizionare de nivel mondial. Programul are 30 de credite cu 11 cursuri necesare.

Programul oferă flexibilitatea de care au nevoie profesioniștii pe măsură ce își urmează gradul de absolvire în timp ce lucrează cu normă întreagă.

Beneficiile programului Clarkson includ:

 • Începeți orice termen.
 • Personalizați programul pentru a se potrivi programului dvs., cu opțiuni cu normă întreagă și cu normă întreagă.
 • Câștigă burse bazate pe merit. Toți studenții care solicită programele School of Business vor fi automat luați în considerare pentru burse bazate pe merite.

Curriculum

Programul constă din 11 cursuri, inclusiv strategii logistice, strategii de gestionare a aprovizionării, etică în lanțul de aprovizionare și analiza datelor.

Economia actuală în continuă schimbare necesită profesioniști bine pregătiți pentru a planifica și gestiona activitățile prin care produsele și serviciile sunt create și distribuite clienților. Masteratul on-line al Clarkson în domeniul managementului lanțului de aprovizionare este proiectat pentru a răspunde acestei nevoi. Programul oferă oportunități de învățare integrate pentru cei interesați să devină competenți în gestionarea eficientă a lanțurilor de aprovizionare complexe și îi pregătește pentru o gamă largă de poziții, inclusiv manageri de achiziții, manageri de aprovizionare și directori de management de materiale.

Curriculum (11 cursuri, 30 de credite)

 • Dezvoltarea leadershipului I
 • Calculul datelor aplicate
 • Gestionarea lanțului de aprovizionare global
 • Strategia și analiza de gestionare a ofertei
 • Analiza deciziei și modelarea lanțului de aprovizionare
 • Negocieri și Managementul relațiilor
 • Etica lanțului de aprovizionare
 • Organizare industrială în lanțul de aprovizionare
 • Managementul calității și îmbunătățirea proceselor
 • Strategii logistice
 • Subiecte avansate în gestionarea lanțului de aprovizionare (Capstone)

Experiență de învățare online

Programul este primul MS online în programul de gestionare a lanțului de aprovizionare oferit în statul New York, care este proiectat pentru profesioniști care lucrează. Ca un diferențiator foarte important, programul va oferi sesiuni de cursuri online live, cu un accent puternic pe interacțiunea personală a experienței de învățare, care s-a dovedit a fi factorul de succes esențial al programului MBA online foarte bine clasat (nr. 70 în cel mai bun Programe online de MBA de US News).

Ședințe în direct, sincrone, contribuie la consolidarea relațiilor dintre studenți și instructorii lor și ajută la stimularea tipului de rețea care este un rezultat valoros al educației absolvenților. De asemenea, aceștia oferă o oportunitate de neprețuit facultății de a personaliza instrucțiunile și oferă activități care cresc experiența de învățare pentru studenți și îi ajută pe studenți să-și dezvolte abilități de gândire critică.

industry, businessman, man

Cerințe generale de admitere

O aplicație include:

 • Completat aplicație online
 • Transcrieri de la toate instituțiile (instituțiile) participate
 • Scoruri GMAT / GRE (vezi lista completă de verificare pentru informații despre substituții și renunțări)
 • Reluați sau CV
 • Declarație de scop
 • 3 scrisori de recomandare

Solicitanții internaționali au nevoie și de:

 • Testarea competenței în limba engleză (vezi lista completă de verificare pentru opțiuni)
 • Echivalența licenței din SUA
 • Certificat de finanțare pentru a primi un I-20

Pentru o revizuire cuprinzătoare a cerințelor aplicației, vă rugăm să vizitați lista completă a cerințelor de admitere pentru programele de afaceri absolvite.

burse de studiu

Burse de program absolvite pe bază de merit

Toți studenții care solicită programe de absolvire Reh School of Business vor fi automat luați în considerare pentru burse bazate pe merite și nu trebuie să completeze un formular de bursă separat. Atâta timp cât sunt disponibile fonduri, bursele se acordă pe baza rezultatelor academice (GPA) și a rezultatelor GMAT (sau echivalente). De asemenea, poate fi acordată o atenție suplimentară pe baza meritelor generale ale unei cereri.

Există patru niveluri de premiere asociate programelor Reh School of Business. Aceste niveluri garantate variază între cel puțin 15% și până la cel puțin 75% reducere de școlarizare, pe baza meritelor generale ale cererii unui candidat. Premiile se bazează pe un procent din costul total al programului specific la care aplicați.

Niveluri de premiere

 1. Bursă (3,3 GPA, 550 GMAT) - cel puțin 15%
 2. Decan (3,5 GPA, 600 GMAT) - cel puțin 25%
 3. Prezidențial (3,7 GPA, 650 GMAT) - cel puțin 40%
 4. Administratori (3,9 GPA, 700 GMAT) - cel puțin 75%

Studenții Clarkson trebuie să păstreze un statut academic satisfăcător pentru a menține statutul de bursă. Aceasta include obținerea unui minim GPA cumulativ de 3,0 în toate cursurile de absolvire. Studenții accelerati BS / BA / MBA care doresc să se califice pentru burse de merit ar trebui să ia GMAT, indiferent de media punctelor lor.

Politici suplimentare de acordare a burselor:

Candidații care au cerința GMAT (sau echivalent) renunțați la o parte din cererea lor pot fi în continuare considerați pentru o bursă bazată pe merite. Nivelurile se vor baza pe meritele generale ale cererii, cu o atribuire minimă de cel puțin 15%.

 • Premiile burselor sunt pe toată durata înscrierii în programul de studii, iar premiile reale fiecare semestru / trimestru sunt proporționate pe baza creditelor obținute.
 • Solicitanții care primesc un beneficiu angajator trebuie să selecteze fie rata de actualizare disponibilă prin acordul lui Clarkson cu angajatorul lor, fie acordarea bursei bazate pe merite (cea mai mare dintre cele două), dar nu ambele.
 • Dacă un candidat primește renunțări la curs la momentul admiterii, sumele acordate mai sus vor fi evaluate la noile cerințe totale pentru programul respectiv.
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

At Clarkson, innovation is impact. Students who choose Clarkson for graduate and professional programs come here with a purpose: to advance knowledge, to explore ideas that propel society, and to buil ... Citeste mai mult

At Clarkson, innovation is impact. Students who choose Clarkson for graduate and professional programs come here with a purpose: to advance knowledge, to explore ideas that propel society, and to build meaningful careers. Citește mai puţin
Potsdam , Schenectady , Beacon + 2 Mai mult Mai Puțin

Acreditări

AACSB Accredited