MS în logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare

Generalități

Programul de descriere

MS în logistică și gestionarea lanțului de aprovizionare de la Embry-Riddle își echipează absolvenții cu instrumentele și cunoștințele esențiale pentru a gestiona eficient și eficient un lanț de aprovizionare - inclusiv aprovizionare și achiziții, conversie și toate activitățile de gestionare a logisticii - sau pentru promovarea rolului actual în industria.

Logisticii și managerii lanțului de aprovizionare lucrează pentru companii variate, care includ marfă aeriană, livrare colet, depozitare, distribuție, transport, fabricație și comercianți cu amănuntul pe scară largă.

Programul ERAU pregătește, de asemenea, absolvenți pentru certificare ca un profesionist în lanțul de aprovizionare certificat (CSCP) oferit de Asociația pentru gestionarea operațiunilor (APICS), programul de certificare a logisticii profesionale certificate (CPL) oferit de Societatea Internațională de Logistică (SOLE) și Profesionistul Certificat în Gestionarea aprovizionării (CPSM) oferită de Institutul pentru Managementul Furnizărilor (ISM).

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Embry-Riddle Aeronautical University we know today is the product of a long and prestigious history. In 1925, barnstormer John Paul Riddle met entrepreneur T. Higbee Embry, and together, they form ... Citeste mai mult

The Embry-Riddle Aeronautical University we know today is the product of a long and prestigious history. In 1925, barnstormer John Paul Riddle met entrepreneur T. Higbee Embry, and together, they formed the Embry-Riddle Company to teach the adventurous to fly. This partnership was the beginning of a vision that has produced more than 130,000 alumni who drive innovation and keep the aerospace and related industries running safely and productively. Citește mai puţin