MS în biologie moleculară

Generalități

Programul de descriere

Scopul acestui program este ca studenții să dezvolte o înțelegere avansată și actualizată a biologiei celulare și moleculare și biochimiei. Curriculumul de bază este bazat pe formatul prelegerilor și cursurile bazate pe discuții care se concentrează pe biologia celulelor, genetica moleculară și biochimia. Cursurile avansate elective acoperă subiecte precum baza celulară a bolilor umane, imunologie, biologie dezvoltării, transducție a semnalului și neuroștiință.

Programul de masterat în biologie moleculară poate fi completat online; cu toate acestea, unele cursuri de educație la distanță necesită participarea în direct prin intermediul platformei noastre LIVE (CL) din clasă. Studenții trebuie să demonstreze expertiză tehnică în biologia celulelor / moleculare, fie prin finalizarea unui curs, fie prin experiență de muncă. Mai multe detalii despre acest program pot fi găsite pe site-ul Oficiului Educației la Distanță.

Programul de masterat în 30 de credite în biologie moleculară este un program online foarte concentrat, orientat spre cercetare, conceput special pentru studenții cu fracțiune de normă care au un interes în industria biotehnologiei. Acest program de grad online este ideal pentru persoanele care caută cariere de cercetare biomedicală în mediul academic, industrie și guvern.

Cerințe de curs sub curs

 • 2 semestre: Chimie generală
 • 2 semestre: Chimie organică
 • 2 semestre: fizică
 • 1 semestru: Introducere la genetică
 • 1 semestru: Introducere în celule și biologie moleculară
 • 2 semestre: cursuri de matematică

Vă rugăm să rețineți: studenții admiși trebuie să finalizeze 9 ore de credit consecutive de nivel de curs de 300 sau mai mare, fără o notă mai mică decât o B-, pentru a continua să ia cursuri.

Cu aprobarea Comitetului de absolvire a departamentului și a grefierului Lehigh University , un număr de maximum șase credite de cursuri relevante pentru biologie moleculară pot fi transferate către finalizarea masterului. Pentru creditele de transfer este necesară o notă de curs B sau mai bună.

Curriculum

În funcție de educația universitară a studentului, cursurile de bază în biologia celulară și moleculară sunt luate pentru prima dată, urmate de cursuri avansate în stil de seminar, inclusiv cercetare departamentală și articole de jurnal care sunt citite și discutate.

Cursuri de bază

Cursuri obligatorii
BIOS 345 Genetică moleculară (3) BIOS 411 Biologie celulară avansată (3)
BIOS 371 Elemente de biochimie I (3) BIOS 421 Biologie celulară moleculară I ** (3)
BIOS 372 Elements of Biochimie II (3) BIOS 422 Biologie celulară moleculară II ** (3)
BIOS 407 Research (6 credite necesare) BIOS 427 Tehnici în biologie celulară și moleculară * (3)

* Acest curs poate fi finalizat prin aranjament la Lehigh sau pe site-ul de la distanță, în consultare cu un consilier de cercetare a personalului și facultatea Lehigh. Cu toate acestea, acest curs nu poate fi necesar (și altul poate fi înlocuit la locul său) dacă studentul a demonstrat competență în biologia moleculară și tehnici biochimice. În acest caz, o descriere a cercetării sau a experienței tehnice în domeniu ar trebui să fie rezumată și prezentată odată cu cererea de admitere a studentului.

** Aceste cursuri necesită o participare live prin intermediul platformei noastre LIVE Classroom.

O opțiune de cercetare non-teză este disponibilă la aprobarea comitetului departamental al studentului.

opţionale

Cursurile elective oferite prin programul studentului vor include diferite cursuri de specializare, cum ar fi:

opţionale
Dezvoltarea și boala BIOS 327 (3) BIOS 464 Biologie moleculară a organismelor eucariote (3)
BIOS 328 Imunologie (3) BIOS 466 Structura și funcția ARN-urilor și a complexelor ribonucleoproteice (3)
BIOS 376 Biologie dezvoltării (3) Transductia semnalului eucariotic BIOS 471 (3)
BIOS 442 Bazele celulare ale bolilor umane (3)

Această listă electivă este preliminară și este prezentată doar cu titlu informativ. Nu există nicio relație cu ordinea în care apar mai sus și când vor fi programate. Alte cursuri elective în Științele Biologice pot fi disponibile în unele semestre.

Vă rugăm să rețineți: cursurile elective în alte departamente pot fi potrivite pentru gradul de MS, dar necesită aprobarea programului de biologie moleculară.

Cerințe de admitere

 • Acest program este oferit prin educație la distanță.
 • Admisii deschise: vară / toamnă / primăvară
 • Termenul de cadere pentru revizuirea cererii: 1 iulie
 • Termenul de primăvară pentru revizuirea cererilor: 1 noiembrie
 • Termenul de vară pentru revizuirea cererii: 15 aprilie

Informatii de contact

Erin Curtolo, coordonator academic

E-mail: erc419@lehigh.edu

Număr de telefon: 610-758-3681

Cerințe de admitere

2 scrisori de recomandare necesare

O diplomă de licență de la o instituție aprobată, cu o medie generală punctuală de cel puțin 3,0. Solicitanții cu GPA de licență sub 3.0 pot fi admiși cu aprobarea departamentului în care doresc să urmeze cursuri.

Ultima actualizare Iun 2020

Despre facultate

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... Citeste mai mult

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Citește mai puţin