MS în Leadership și Inovare Online

Generalități

Programul de descriere

training, businessman, suitgeralt / Pixabay

Punte la punct de carieră tehnică-managerială pentru a câștiga abilitățile de leadership pentru economia globală în curs de evoluție și pentru mediul de afaceri provocator cu un Master of Science (MS), axat pe Leadership și Inovare. Conducerea joacă un rol în orice poziție sau domeniu, în orice etapă a carierei tale. Aflați cum să conduceți într-o varietate de scenarii, de la organizații tehnologice inovatoare la echipe globale și schimbări organizaționale.

Curriculumul vă va ajuta să dezvolți abilitățile unui lider și să aflați mai multe despre întreprinderile tehnologice naționale și globale. Veți obține cunoștințe pentru a înțelege modul în care politicile și legile afectează inovația tehnologică și influențați tehnologia globală și conducerea organizațională. Dezvoltați capacitatea de management de proiect, abilități interpersonale, dinamică organizațională și managementul capitalului uman. Finalizează un proiect de portofoliu de programe specific carierei tale, aplicând ceea ce ai învățat într-o situație din viața reală.

Metoda de livrare 100% online oferă cursuri asincrone care permit studenților să studieze în ritmul lor propriu, accesând materiale instructive în orice moment. Toate activitățile, sarcinile și examenele de curs trebuie finalizate până la scadențele respective. Completați cele 33 de ore de credit necesare în doar 22 de luni - 5 ani în timp ce vă echilibrați angajamentele profesionale și personale.

Acest grad a fost de interes pentru acești profesioniști

 • Specialist în proces de producție
 • Reprezentant vânzări și servicii
 • Director executiv aplicații pentru întreprinderi
 • Administrator de programe spitalicești
 • Manager de unități de afaceri
 • Cumpărător de producție
 • Registrator / Bursar Nursing
 • Inginer de control al producției
 • Manager de program
 • Sef executiv
 • Director principal de operațiuni
 • Inginer de retea
 • Programe de diversitate pentru director
 • Seful politiei

Planul de studiu

MS - Leadership și inovare (online), 33 de programe de ore de credit, lucrează cu programul dvs. astfel încât să puteți obține un grad avansat în 22 de luni - 5 ani, concentrându-vă pe abilități de leadership, tendințe emergente și crearea de rețele cu profesori și colegi profesioniști .

Pe măsură ce îți vei finaliza primul semestru complet, vom lucra cu tine pentru a-ți stabili planul individual de studiu (POS). Toți studenții sunt obligați să aibă un plan de studiu aprobat pentru a absolvi Purdue.

Planul de studiu servește ca contract între dvs., comitetul dvs. consultativ și Școala absolvită a Universității Purdue. POS-ul dvs. este un model pentru finalizarea cu succes a cerințelor dvs. de grad. Planul trebuie să fie aprobat conform politicilor departamentului și școlii absolvenților. Încurajăm cu tărie studenții să aibă un plan de studiu aprobat în dosar până la sfârșitul primului semestru.

Programul MS în Leadership Weekend mi-a permis să câștig experiență profesională și să mă folosesc concomitent de educația mea în clasă. Scopul meu a fost să combin tehnologia cu leadershipul, iar programul a fost atât provocator cât și eficient. Gradul meu ar trebui să mă stabilească pentru succes în următorul capitol al carierei mele.

Isaia Butler
Organizațional Leadership & Supervision '13, MS in Leadership '18

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Purdue Online - Polytechnic Institute is one of 10 academic colleges at Purdue University, offering undergraduate and graduate degrees in a wide range of disciplines. The college includes seven ac ... Citeste mai mult

The Purdue Online - Polytechnic Institute is one of 10 academic colleges at Purdue University, offering undergraduate and graduate degrees in a wide range of disciplines. The college includes seven academic schools, departments, and divisions. Citește mai puţin