MEd în Leadershipul Educațional

Generalități

Programul de descriere

Luați conducerea cu un MEd în Leadership educațional de la Universitatea Concordia

Vii în mod constant cu idei pentru a-ți îmbunătăți școala. Ești dornic să faci mai mult pentru a încuraja elevii - și colegii - să reușească dincolo de clasă. Ești gata să devii lider. Ce urmeaza? Câștigarea unui MED în leadershipul educațional de la Concordia. Cu un MED de conducere, nu puteți face nimic. Aveți ambiția, dăruirea și compasiunea - singurul lucru de care aveți nevoie este acum know-how-ul pentru a implementa schimbarea în mod eficient. Cu un MED în leadership educațional, puteți face asta și multe altele.

Ce veți studia

 • Principiile încurajării unei relații de școală și comunitate de susținere.
 • Problemele legale și etice cu care educatorii se confruntă zilnic.
 • Instruire eficientă în clasă și cum să îmbunătățești performanțele elevilor.
 • Bazele schimbării organizaționale.

Cursuri recomandate

Parteneriate școlare și comunitare

Acest curs examinează principiile planificării și administrării unui program pentru construirea unei relații de susținere reciprocă între școală și mediul său. Concentrarea este pe dezvoltarea de abilități și strategii pentru conectarea școlii cu elementele componente ale comunității, cum ar fi părinții, cetățenii și grupurile de interes special.

Studii de caz în drept și etică

Acest curs este un studiu al problemelor legale și etice în raport cu aspectele practice pe care educatorii le confruntă în practica lor de zi cu zi. Studiile de caz care vorbesc direct cu profesorii și se concentrează pe dilemele etice de zi cu zi în educație constituie baza acestui curs. Deosebit de important pentru acest curs este accentul pus pe dimensiunea eticii în ceea ce privește predarea și conducerea.

Strategii pentru îmbunătățirea realizării studenților

Acest curs oferă o imagine de ansamblu a ceea ce constituie instruire eficientă în clasă. De asemenea, cursul va explora în profunzime categoriile de strategii pe care le arată că cercetările vor avea o mare probabilitate de a îmbunătăți realizările pentru toți studenții din toate domeniile de subiect la toate nivelurile de clasă. Cercetarea și teoria vor fi studiate, precum și aplicarea practică în clasă a strategiilor.

Schimbare de organizare

Schimbarea organizațională oferă o imagine de ansamblu a fundamentelor teoretice și sociologice ale schimbării organizaționale. În plus, cursul explorează surse, procese și rezultate ale schimbării educaționale și implicațiile care rezultă pentru profesori și administratori. Subiectele și activitățile sunt concepute pentru a trece în revistă aspectele de interes și importanță pentru cei care au în vedere carierele în administrația educațională sau rolurile lor ca profesori și agenți ai schimbării.

De ce Concordia

În calitate de inovatori în domeniul învățării, Universitatea Concordia-Colegiul de Educație din Portland a împuternicit profesorii de mai bine de un secol și continuă să influențeze educația de la nivelul prenatal la doctorat. De fapt, Colegiul nostru de Educație este găzduit în școala-pilot a noului nostru model educațional, cunoscut sub numele de 3toPhD®. Aceleași minți îndrăznețe din spatele acestui prototip inovator sunt și cele care modelează cercetările noastre educaționale în curs de desfășurare, precum și programele noastre universitare și universitare. Ne dezvoltăm comunitatea de educatori profesioniști pentru a avansa învățarea în fiecare etapă - alături de noi.

Disponibilitatea burselor

Oferim până la 3.000 de dolari în burse, iar acum, puteți beneficia de manuale gratuite.

Cerințe de admitere

 • Cerere finalizată.
 • Solicitanții trebuie să fi obținut o diplomă de licență sau mai mare de la o instituție acreditată la nivel regional.
 • Transcrieri oficiale de la un colegiu / universitate acreditat regional cu diplomă de licență sau master. Pentru comoditatea dvs., vă rugăm să semnați formularul de eliberare a transcrierii dacă doriți ca Universitatea Concordia-Portland să solicite transcrieri oficiale în numele dvs.
 • Formularul istoricului de lucru sau CV-ul care prezintă experiența de muncă.
 • Solicitanții trebuie să aibă un GPA cumulativ de licență de 2,8 sau mai mare.
 • Declarație de intenție, lungime de 475-600 de cuvinte. Conținutul și claritatea scrisului vor fi evaluate în procesul de admitere. Vă rugăm să răspundeți la următoarele solicitări individual și să numerotați fiecare răspuns:
  • Prezentați-vă pe scurt în echipele Oficiului de admitere pentru absolvire și colegiul Colegiului Educației, discutând despre experiența profesională și interesul dvs. de a continua programul dorit de studiu la Concordia (aproximativ 75-100 de cuvinte).
  • Descrieți-vă obiectivele profesionale și alinierea lor la programul ales și la misiunea generală a Concordia. Ilustrați cum punctele tale forte și experiențele dvs. v-au pregătit pentru succesul în program (aproximativ 200-250 de cuvinte).
  • Discutați despre o provocare imediată, reală, în domeniul profesional la care se aliniază gradul dvs. (de exemplu, învățământ PreK-12, învățământ superior, pregătire corporativă). Furnizați un exemplu. Ce acțiuni ar trebui să întreprindă educatorii sau profesioniștii pentru a rezolva această provocare? (aproximativ 200–250 cuvinte)
  • Pentru candidații care au câștigat sub un GPA de 2,80, vă rugăm să explicați ce a dus la scăderea GPA și cum veți reuși astăzi într-un program universitar provocator academic.
Ultima actualizare Dec 2019

Despre facultate

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We o ... Citeste mai mult

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We offer education degree programs at every level – many of which can be earned online – from a Bachelor in Education to master and doctorate degree programs. Citește mai puţin