Read the Official Description

Deveniți un lider în economia globală de astăzi! Programul nostru de MBA se concentrează pe dezvoltarea abilităților elevilor de conducere și de management - în special acelea care recunosc provocările multiculturale de a face afaceri într-o economie globală. Programul nostru se bazează pe fundamentele afacerilor, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul, operațiunile și managementul resurselor umane. Elevii au posibilitatea de a practica aceste abilități prin studii de caz din lumea reală, precum și prin integrarea cunoștințelor lor în proiecte reale legate de muncă. În cele din urmă, accentul nostru pe luarea deciziilor etice și responsabile din punct de vedere social le permite studenților să înțeleagă ce este nevoie pentru a deveni lideri de afaceri responsabili la nivel mondial de mâine. Programul de MBA CALIMT este oferit 100% online, permițând o experiență de învățare diversă din punct de vedere geografic și cultural pentru studenți.

De ce CALIMT ?

  • Accesibil: mai puțin de 5K $ în planuri de școlarizare și de plată a dobânzilor cu zero dobânzi disponibile. Absolvent fără datorii!
  • Acreditat: CALIMT este acreditat de DEAC și recunoscut de Departamentul pentru Educație al SUA .
  • Nu sunt necesare scoruri GRE sau GMAT pentru admitere.
  • Limba engleză - CALIMT oferă opțiuni de testare în limba engleză prin intermediul programului Accuplacer.
  • Global Focus: Programele noastre sunt concepute cu perspectivă globală, abordând problemele noastre de afaceri, economice și sociale la nivel global. Oferim experiențe practice și realiste; instructorii noștri sunt practicieni și experți în domeniul lor.
  • Curriculum flexibil: Proiectat pentru ocuparea forței de muncă profesioniști - programul nostru permite studenților noștri să-și echilibreze studiile cu familia și munca.
  • Mărimea clasei mici: interacțiunea unu-la-unu cu profesorii noștri.

Sunați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre programul nostru online de MBA! 888-943-4622 sau trimiteți-ne un e-mail la admitere @ CALIMT .edu pentru a organiza o sesiune de consultare.

Program taught in:
Engleză
CALIMT

See 1 more programs offered by CALIMT »

Last updated September 23, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
1 - 3 anii
Part time
La zi
Price
4,680 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline