$close

Filtre

Vezi rezultatele

Privește Programe de MBA în Sănătate internațională Diplomă de MBA Online

Într-un master on-line de Business Administration (MBA) program, elevii folosesc internetul pentru a primi o educație în profunzime a principiilor de afaceri, adesea concentrându-se pe un anumit domeniu de studiu. Multe dintre programe pot fi oferite integral sau part-time, ceea ce le face accesibile pentru toți care doresc să continue educația lor de afaceri. Ce este un MBA on-line din I… Citeste mai mult

Într-un master on-line de Business Administration (MBA) program, elevii folosesc internetul pentru a primi o educație în profunzime a principiilor de afaceri, adesea concentrându-se pe un anumit domeniu de studiu. Multe dintre programe pot fi oferite integral sau part-time, ceea ce le face accesibile pentru toți care doresc să continue educația lor de afaceri.

Ce este un MBA on-line din International Healthcare? Acest program de gradul este conceput în mod obișnuit pentru a oferi studenților cu o educație de domenii-cheie de afaceri în timp ce concentrându-se asupra industriei de asistenta medicala la nivel mondial. Studenții pot lua cursuri de economie, management, finanțe și contabilitate. În plus, cursurile pot fi luate în gestionarea asistenței medicale, probleme juridice și finanțe de asistență medicală. Alte subiecte ar putea include leadership, managementul infrastructurii, managementul resurselor umane și managementul intercultural.

Un MBA on-line în industria farmaceutică internațională poate ajuta lucrătorii să se deplaseze în sus în pozițiile lor curente sau de a începe o carieră în posturi de conducere superior.Abilitățile dobândite pot face absolvenți destul de valoroase pentru potențialii angajatori.

Costurile asociate cu castiguri un MBA on-line din International Healthcare va varia în funcție de școală, programul și locația. Cercetare diverse instituții pentru a afla mai multe despre costurile lor, precum și programele lor.

Absolvenții cu acest grad pot fi eligibile pentru posturi de conducere cu companiile de asistenta medicala, si de multe ori lucrează pentru corporații care își desfășoară activitatea la nivel global. Manager de asistență medicală este un potențial opțiune de carieră în cazul în care profesioniștii gestiona personalul, să inițieze proiecte, alocați programe, dezvoltarea unor strategii și obiective, crearea unor bugete, se ocupe de finanțe și să negocieze creanțele de asigurare. Programe în acest domeniu se pot pregăti în mod adecvat indivizii pentru manipularea acestor responsabilități.

educație on-line este benefic pentru mulți oameni care ar fi în imposibilitatea de a merge la școală fără oportunități academice flexibile, și multe grade sunt oferite on-line.În cazul în care sunteți interesat în procesul de învățare la distanță, caută programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Robert Kennedy College
Orașul Carlisle, Regatul Unit

MBA International Healthcare Management este conceput pentru a oferi managerilor de asistență medicală instrumentele necesare pentru a analiza, direcționa și dezvolta activită ... +

MBA International Healthcare Management este conceput pentru a oferi managerilor de asistență medicală instrumentele necesare pentru a analiza, direcționa și dezvolta activități administrative mai eficient, într-un mediu în care cererea în creștere se confruntă continuu cu constrângeri financiare. -
MBA
Normă întreagă
Frecvență redusă
Engleză
Online