MBA

Acest MBA este o calificare avansată concepute pentru studenții cu spirit antreprenorial care doresc să își desfășoare propria afacere, să-și accelereze cariera sau să avanseze la un rol de conducere.

Oferta Academică pentru anul 2018-2019: Elevii care încep în anul universitar 2018-2019 pot fi eligibili pentru o bursă parțială de până la 6.000 de lire sterline pentru taxele de școlarizare.

Prezentare generală

Proiectat pentru rebeli cu cauză, pentru cei care doresc să provoace "de ce" și au curajul și energia pentru a modela lumea din jurul lor, MBA-ul nostru de 100% on-line vă va stabili pentru succes în mediile dinamice ale lumii de afaceri moderne.

Dezvoltat cu echipa de clasă mondială de la Essex Business School, acest program online de MBA include ateliere unice ale directorului care aduc lideri din industrie și vorbitori de renume înaintea întregii populații de studenți MBA pentru o experiență de angajare de o săptămână. Este o oportunitate fantastică pentru studenți de a-și aplica cunoștințele într-o varietate de scenarii comerciale și de a explora provocările din lumea reală din diferite perspective.

Învățarea prin experiență este în centrul programului nostru de MBA. Evenimentele noastre interactive de sincronizare în timp real oferă o mulțime de oportunități de reflecție și de învățare pentru studenții noștri, deoarece aceștia colaborează în grupuri de diferite dimensiuni și compoziții. Aceste interacțiuni în timp real permit studenților să contribuie, să împărtășească și să reflecteze asupra experiențelor și perspectivelor trase din diferitele perspective industriale, geografice și culturale reprezentate în comunitatea MBA.

Programul cuprinde o gamă largă de module inovatoare care acoperă o varietate de subiecte esențiale, inclusiv antreprenoriat, economie managerială, strategie de afaceri, operațiuni durabile și multe altele.

Pe parcursul acestor module provocatoare și provocatoare, studenților li se oferă posibilitatea de a explora impactul internaționalizării, câștigând, de asemenea, abilitățile de a conduce în piețele din ce în ce mai exigente. Studenții noștri sunt echipați cu abilitățile și mentalitatea potrivită pentru a inova într-o lume a afacerilor perturbatoare, răspunzând în mod eficient provocărilor globale de afaceri. Programul sprijină și dezvoltă spiritul antreprenorial, permițând fiecărui elev să construiască modele de afaceri durabile și reziliente.

Învățare și evaluare

Introducere

Învățarea online vă oferă libertatea de a studia când și unde vi se potrivește - acasă, în timpul orelor de prânz sau oriunde altundeva aveți acces la internet. Toate cursurile noastre au o durată orientativă a studiului, care este un ghid pentru cât timp va dura cursul dumneavoastră pentru a finaliza. Durata efectivă poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de viteza de studiu, opțiunile de studiu alese și disponibilitatea modulelor. Este posibil să finalizați studiile mai rapid decât durata indicativă a cursului, dublând modulele la anumite momente; cu toate acestea, duratele minime de studiu se aplică. Toate cursurile noastre online au date de începere periodice pe tot parcursul anului. Anul nostru academic este organizat în module, de obicei cu o pauză de o săptămână sau două săptămâni între module și o pauză structurată de trei săptămâni pentru perioada de Crăciun. Elevii vor primi un orar de curs în timpul procesului de înscriere.

Metode de predare și stil

Programul nostru unic de MBA include frecventarea sincronă și atelierele directorilor, unde studenții pot învăța prin reflecție, colaborează cu colegii, tutorii și vorbitorii de seamă, pentru a explora provocările de afaceri din lumea întreagă din diferite perspective. Modulele pe care le alegeți să le faceți online, ca parte a acestui program, vor utiliza un mediu virtual de învățare în locul unui campus tradițional. Sistemul urmărește și gestionează procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare. Această platformă de învățare permite studenților și tutorilor să participe în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta și vizualiza lecții și seminarii live pe internet. Toate cursurile sunt difuzate numai în limba engleză. Sunteți susținut pe tot parcursul cursului de către un consilier studențesc dedicat și aveți posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegii și tutorele dvs. Pentru a vă asigura că primiți suportul de care aveți nevoie de la tutorele dvs., diminuați dimensiunile de clasă la 20 de elevi.

Evaluare

Evaluarea pentru modulele online ale MBA se bazează pe o combinație de examene, ședințe sincronizate de participare, cursuri scrise, contribuții de discuții și intrări în jurnal reflectorizante, având în vedere rezultatele cheie ale învățării și aplicabilitatea acestora pentru student. Examinările vor fi examene de carte deschise în timp ce elevii pot face acasă pe PC sau laptop, fără a fi nevoie să călătorească într-un centru de examinare. Pentru a finaliza cu succes MBA, studenții sunt obligați să efectueze 120 de ore de prezență sincronă. Rețineți că evenimentele de prezență sincronă nu necesită frecventarea fizică deoarece acestea rulează 100% online, cu toate acestea elevii vor putea alege care sunt sesiunile la care participă, cu condiția să participe la cel puțin 120 de ore pe parcursul studiilor. Instructorul cursului va face cerințele și evaluările fiecărui modul clar înainte de a începe. De asemenea, avem o politică de asigurare a autenticității muncii depuse de studenți. Pe lângă faptul că toate lucrările sunt evaluate frecvent, folosim un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica plagiatul. La finalizarea cu succes a programului dvs. de MBA, veți fi invitat să participe la o ceremonie de absolvire la Universitatea din Essex, Campus din Colchester.

Perspectivele de carieră

Suntem dedicati imbunatatirii capacitatii de angajare in randul absolventilor nostri, iar programul nostru de MBA se concentreaza in special pe imbunatatirea si dezvoltarea carierei. Acest curs vă oferă posibilitatea de a vă îmbunătăți perspectivele de carieră și potențialul de conducere cu un amestec de abilități specifice industriei și transferabile la locul de muncă. O calificare MBA este o investiție excelentă în viitorul dvs., oferindu-vă abilitățile fundamentale de afaceri și management necesare pentru a putea să gestionați și să conduceți în mediile dinamice ale lumii de afaceri moderne.

Cerințe de intrare

1. Calea de intrare academică Pentru a vă satisface cerințele de intrare academică pentru programul nostru de MBA, trebuie să aveți minimum următoarele calificări:

  • O diplomă de licență 1, 2: 1 sau 2: 2 de la o instituție autorizată, echivalentă cu o diplomă de diplomă din Marea Britanie sau o calificare profesională relevantă.
  • Experiență profesională relevantă de cel puțin trei ani.
  • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, IELTS (Academic) 6,5 sau echivalent cu un scor minim de componente de 6,0.
  • Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

2. Calea de intrare a experienței de muncă Recunoaștem că puteți dobândi abilități într-o varietate largă de moduri și că performanța academică anterioară nu este singurul indicator al capacității unui solicitant. Prin urmare, dacă nu îndepliniți standardele academice minime de mai sus, este posibil să fiți eligibil să vă înscrieți pe ruta noastră de intrare în experiența de lucru. Dacă sunteți un solicitant non-standard (care este în mod obișnuit un solicitant care deține o diplomă de licență sub un standard de 2: 2 sau un solicitant care nu deține o diplomă de licență deloc), avem nevoie de cel puțin cinci ani de experiență managerială relevantă. De asemenea, vi se va cere să scrieți un eseu (2000 de cuvinte) care să descrie o serie de situații de afaceri pe care le-ați experimentat și să identificați ceea ce ați învățat de la ei. Cererea dvs. va fi luată în considerare în mod individual, ținând cont de motivația dvs. pentru desfășurarea cursului, experiența de lucru prealabilă și alte calificări relevante care demonstrează capacitatea dumneavoastră de a finaliza cu succes programul.

Guarantee de garanție în bani de 21 de zile Dacă vă înscrieți în programul nostru de MBA, dar decideți că învățarea online nu este pentru dvs., vă vom permite să vă retrageți în termen de 21 de zile de la data de începere menționată în scrisoarea dvs. de ofertă. Dacă ați plătit un depozit inițial în avans, veți primi o rambursare completă.

Opțiunile de plată Taxele noastre sunt aceleași pentru toți elevii și oricine va primi o reducere de 10% dacă plătesc anual taxele de școlarizare sau plata taxelor de curs. Mulți studenți postuniversitari, care sunt resortisanți din Regatul Unit sau din UE care trăiesc în Anglia, sunt, de asemenea, eligibili pentru un împrumut student garantat de guvern.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 37 mai multe cursuri de la University of Essex Online »

Ultima actualizare Octombrie 23, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
24 luni
Part time
Price
19,500 GBP
Taxa de curs complet
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date